|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Belo meso u saftu
Mekane,socne i kiselkaste snicle.
Uputstvo za pripremu jela

Tikvoce oguliti i iseci na deblje snite.Belo meso iseci na snicle.U suvom teflom tiganju izgrilovati tikvice sa jedne i druge strane dok ne dobiju lepu zlatnu boju.U istom tiganju dodati snicle i grilovati ih na isti nacin,i sa jedne a i sa druge strane..I tikvice i snicle belog mesa redjati naizmenicno u silikonskom pekacu.Snicle premazati sa senfom c.Posoliti ih i dodati zacinsko bilje.Paradajz iseci na deblje kolutove.Poredjati ih nepravilno izmedju tikvica i snisli. Margarin otopiti na laganoj vatri,dodati bujon c,dodati prezle,pavlaku,mleko,zacinsko bilje i sve zajedno mesati dok se ne dobije kompaktna smesa.Preliti preko snicli.Peci na 180 C 30 minuta.Uzivati u prelepom ukusu socnih ,kiselkastih snicli.Dekorisati mirodjijom.Prijatno.

Saveti
Meso je socno,malo kiselkastog ukusa,idealno za vrele dane.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here