|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Boranija kao prilog
Odealno uz meso servirati.
Kuvar: Srecko47E
Vrsta jela: Jela od povrća, Tradicionalna jela
Posebnosti: Pogodno za malu decu, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jela
KUVANJE BORANIJE
Na malo ulja,ja koristim maslinovo proprziti crni luk sa sargarepom potom dodati boraniju i dodati vodu da se krcka.

ZAPRSKA
Napraviti zaprsku pred kraj kuvanja boranije . Zagrejati mast ili ulje i dodati brasno potom i alevu papriku mesati da ne zagori i doliti u serpu. Krckati jos malo i rucak je gotov.

Saveti
Ao prilog staviti u serpu za vreme kuvanje kocku za supu u formi zelatina. Zgusnuce smesu i bice bas kao sa slike.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here