|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Mak kocke
za ljubitelje maka
Kuvar: snezap
Vrsta jela: Kolači
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 2 h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jela
PRVA I TRECA KORA
Umutiti dobro belanca sa secerom i dodati mak i brasno i peci dve kore sa , na 200 °C oko 10 minuta.

DRUGA KORA
Dobro umutiti belanca sa secerom, a zatim dodati ulje i brasno.Ispeći belu koru

FIL
Umutiti žumanca sa šećerom, dodati puding i zakuvati u mleku na laganoj vatri, kad se ohladi dodati margarin. Slaganje: mak kora-fil-bela kora-fil-mak kora ,tanak sloj fila-crna cokolada

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here