|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Piletina sa senfom na luku
Lagana a ukusna piletina
Kuvar: melika
Vrsta jela: Jela od mesa
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jela
PRIPREMA JELA
Crni i crveni luk isecite na kolutove i stavite u nauljanu posudu. Preko crnog luka, pospite sitno seckan beli luk ali da bude ispod mesa. Usoljenu i pobiberenu piletinu dobro izmažite senfom. Preko pospite ruzmarin i bosiljak (dobro bi bilo da odstoji piletina , najmanje sat vremena tako izmarinirana da proprimi ukuse pa posle na pečenje) . Piletinu stavite preko luka. Ako komadi imaju kožicu, stranu sa kožicom stavite dole. Dodajte još malo ulja i nalijte vodom, manje od debljine malog prsta. Peći u rerni na 200 stepeni i voditi računa o vodi da skroz ne ispari. Na pola pečenja, okrenuti komade kako bi se strana sa kožicom dopekla

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here