|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

AlpeKid: Čuvajte zdravlje homeopatskim lekovima

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.1.2022
Homeopatski lekovi su napravljeni od supstanci potpuno prirodnog porekla. Mogu ih koristiti deca od prvog dana života, odrasli, sportisti, trudnice, stare osobe koje svakog dana piju veliki broj klasičnih lekova.

image
Od 2006.godine, homeopatija kao metoda lečenja je priznata od strane Ministarstva zdravlja Srbije kao komplementarna grana medicine. Foto: Freepik.com
/11


Homeopatija je medicinski sistem nastao u Nemačkoj krajem 18. veka. Pripada grupi holističkih metoda lečenja, što znači da ova metoda posmatra naš organizam kao nedeljivu celinu, a ne kao skup pojedinačnih organa koji posebno nezavisno funkcionišu jedan od drugog. Homeopatski lekovi su napravljeni od prirodnih sastojaka, najčešće od biljnog i mineralnog porekla.  


U Srbiji su se prvi lekari homeopate pojavili krajem 80-tih godina, i to su bili lekari koji su svoja znanja doneli iz evropskih centara homeopatije: Nemačke, Francuske, Velike Britanije, Holandije gde troškove homeopatskog lečenja pokriva državno zdravstveno osiguranje. 


Od 2006.godine, homeopatija kao metoda lečenja je priznata od strane Ministarstva zdravlja Srbije kao komplementarna grana medicine. Posle toga se otvaraju i prve domaće škole homeopatije. Danas, u svakom domu zdravlja u Beogradu imamo bar po jednog lekara koji je uz svoja znanja iz klasične medicine ima i iskustva i znanja u lečenju homeopatijom.


Najbolje je ako možete otići kod lekara homeopate i dobiti homeopatski lek samo za Vas i prilagođen vašoj konstituciji. Međutim, zbog malog broja lekara homeopata, pregledi se zakazuju a na pregled se često čeka i po nekoliko nedelja pa nismo uvek u mogućnosti sebi to da priuštimo.


U svim apotekama širom Srbije se bez recepta mogu dobiti nemački homeopatski lekovi koji rešavaju najčešće zdravstvene tegobe kod dece i odraslih. Ovi lekovi imaju svoje uputstvo za upotrebu koje sadrži informacije o zdravstvenim stanjima u kojima pomažu, način doziranja, kontraindikacije i rok trajanja. Prednost ovih lekova je u njihovom prirodnom sastavu i velikom stepenu bezbednosti. Rado ih preporučuju lekari klasične medicine ili farmaceuti, a mogu se u apotekama dobiti bez recepta.


Cela paleta homeopatskih lekova za bebe i decu, AlpeKid, predstavlja prirodnu podršku pravilnom i prirodnom razvoju deteta. 


Bol u desnima, nervoza i nesanica kod beba i male dece mogu ukazivati na početak nicanja prvih zubića. Dentokind tabletice svojim prirodnim sastavom ublažavaju sve tegobe bolnog nicanja zubića. Period nicanja zubića često bude neprijatno iskustvo i za bebe i za roditelje. 


Polazak u vrtić i uvođenje dece u kolektiv je skoro uvek praćeno respiratornim infekcijama. Povišena temperatura, curenje iz nosića, produktivni kašalj sprečavaju mališane da se igraju sa drugarima u vrtiću. Immunokind tabletice, jačaju imuni sistem beba i male dece koja imaju česte respiratrne infekcije. Preporučena doza je 3 tablete u toku dana. 


Odabrane komponente prirodnog, biljnog i mineralnog sastava, na bezbedan način omogućavaju da se poremećaj ponašanja prevaziđe kod dece u svim životnim dobima. Kindinorm granule pomažu kod poremećaja pažnje i koncentracije hiperaktivne dece.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
7
Problemi spavanja kod dece
Problemi spavanja kod dece su jako ozbiljni za roditelje. Članovi porodice, često, zakazuju savetovanje govoreći da su...
6
POKLANJAMO KNJIGU: "Moje pantalone su ...
Slikovnica o malom srcu na gaćicama, ali velikom u grudima!
6
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
6





Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here