|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zanimljiv program tokom Dečjih dana kulture od 5. do 9. aprila

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 4.4.2023
Sjajne knjige, druženja sa piscima, zanimljive radionice, predstava Dečjeg kulturnog centra očekuju mališane tokom Dečjih dana kulture od 5. do 9. aprila u knjižari Delfi SKC.

image
Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%.
/11


Već u sredu 5. aprila od 18 sati družićemo se sa Bojanom Ljubenovićem koji je napisao sjajan roman za decu „Tajne dedinog kofera“, i Jovicom Tišmom čija je knjiga „Bio jednom jedan strah“ dobila čak dve književne nagrade u oblasti stvaralaštva za decu, nagradu „Gordana Brajović“ i nagradu „Aleksandar Vučo“.

 

U četvrtak 6. aprila, takođe od 18 sati, Ljiljana Šarac će predstaviti svoju novu knjigu za mlade čitaoce „Anđeo s jednim krilom“.

 

U petak 7. aprila u knjižari Delfi SKC očekuje nas bogat program. U 18 sati počinje 98. tribina Laguninog književnog kluba posvećena svetskom hitu za mlade „Kuća u Ulici Mango“. U 19 sati Uroš Petrović sprema nezaboravno druženje sa mališanima povodom knjige „Bajke: Prvih sedam“.

 

Zabava se nastavlja i u subotu 8. aprila!

 

U 12 sati Ana Milenković će održati radionicu „Kako nastaje pesma“, a predstaviće i svoju sjajnu knjigu „Lav i magična slova“.

 

U 13 sati ćemo organizovati malu novinarsku radionicu za mališane povodom knjiga „Intervjui sa životinjama“ i „Intervjui sa dinosaurusima“, jer svako pitanje je dobro pitanje!

 

U 17 sati očekuje nas premijera predstave Dečjeg kulturnog centra „Maštamo sa Desankom Maksimović“ koja je rađena prema romanu „Pradevojčica“.

 

U 18.30 počinje radionica „Kako nastaje strip“ i predstavljanje strip serijala o Hildi.

 

Takođe u subotu 8. aprila u knjižari Laguna u BEO Shopping Centru (Vojislava Ilića 141i) od 14 sati svoje knjige potpisivaće Stefan Tićmi, autor bestselera „Ja sam Akiko“ i „Kaput od mahovine“.

 

Satnica

 

I ne zaboravite!

 

Od 5. do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu i druženja sa piscima! Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen do 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

 

Sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji. Časopis za dečju književnost „Jedrenjak“ delićemo uz ostale poklone koje su obezbedili Bambi, dr Oetker, Sarantis i Kosili. Pokrovitelj manifestacije Dečji dani kulture je Banca Intesa.

 

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

MOJ MUŽ NE VOLI JAVNO
Ljubav ne mora da bude glasna i javna da bi je svi videli, iako je u redu ako jeste.
10
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
6
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
6
10 mudrih saveta za žene preko trideset pe...
Deset mudrih saveta za žene preko trideset pet godina koji ako vas ne ostave bez daha, mogli biste se ugušiti od smeha. ...
4





U Grčku možete otputovati avionom i autom,...
Ne propustite izuzetno delo Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? grčkog arheologa i pisca Teodora Papakosta...
Premijera 14. sezone animirane serije RADO...
photo
Džordž, pored toga što sjajno zabavlja sve članove svoje porodice, ima i mnogo korisnih informacija o prirodnim naukama ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here