|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Domaći sok (sirup) od višnje

Ringerajina kuhinja, 20.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 3,5 kg višanja
  • 2 litra vode
  • 5 kg šećera
  • 5 limontusa
  • sterilna gaza


  1. Višnje oprati, staviti u cediljku i iscediti. Vaditi košpice koje ostanu nakon ceđenja. Dodati vodu, izmešati i kroz gazu procediti sok. Na gazi će ostati gusto od višnjine kože, to izbaciti. U proceđen sok, dodati šećer i limontus. Promešati i ostaviti sok da stoji 24 sata uz povremeno mešanje. Sa soka skidati penu koja se stvara. Nakon 24 sata sirup sipati u flaše.


Od ove mere ispadne oko 7 litara sirupa.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Sok od cvekle
Ringerajin kuvar: veliki momak
Sirup od zove
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here