|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako mi žene pravimo muškarce "nesposobnim"

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.3.2018
Glavna nastavnica škole za devojčice kaže da žene od svojih muževa prave decu ostavljajući im spisak stvari koje treba da urade.

image
/11


Kućne obaveze treba da rade oboje!

Viki Bingam je glavna nastavnica u "Saut Hempsted" srednjoj školi u Londonu, a mnoge majke kritikuje što same upravljaju domaćinstvom jer na taj način, kaže, stvaraju mit da su njihovi muževi nesposobni da neke obaveze urade sami.

"Znam mnogo žena koje svojim supruzima ostavljaju instrukcije kako da se brinu o deci, ako one nekim slučajem nisu kod kuće. Gledam ih kako odlučuju o svemu - kaputima, čarapama, kupanju i domaćim zadacima, pored poslova od kojih zarađuju", kaže ona.

Obavljanje kućnih obaveza i pamćenje važnih porodičnih datuma bi trebalo da budu odgovornosti koje supružnici dele, a ne da se sve svali na ženu, posebno ako ona uz to radi i pune smene na poslu, smatra Bingamova.

Viki, koja je inače udata i ima devetogodišnju ćerku, objašnjava da tim što majke ostavljaju beskrajne instrukcije svojim supruzima, deci daju pogrešan utisak da su domaćinstvo i kuća mesto gde žene "vladaju".

Njeno mišljenje naišlo je na dosta odobravanja na društvenim mrežama, gde je ljudi hvale što zagorava pravu jednakost među polovima.

"Divno je kada muškarac ima priliku da bude otac, umesto da bude zamena za majku", jedan je od komentara.

"Definitivno me ovo nateralo da pomislim - treba da dam svom suprugu više prostora da radi kućne i porodične obaveze", napisali su, uz pohvalu što Bingamova uči mlade devojke da se opuste i sa partnerom podele obaveze.


Izvor: mondo.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Drage devojčice, devojke, žene, sve ste iste!
Drage moje devojčice, devojke, žene
7
Novogodišnji pokloni za bebe?!
Činjenica je da bi se svaka malo veća beba ili jednogodišnje dete najviše obradovalo velikoj ukrašenoj kartonskoj kutiji...
4
Moja priča o čudesnom hotelu Ramonda
Ovo je hotel koji potpuno obara s' nogu, hotel u kome niste "samo" gost, već čovek - uvek dobrodošao. Hotel u kome je ...
3
Napravite igralište u dečjoj sobi
U hladnim zimskim danima deca manje vremena provode napolju, pa će biti oduševljeni mini-igralištem koje možete da im na...
3





10 stvari koje treba da URADITE SA PORODIC...
Ako ne možete da se setite kada ste poslednji put ručali zajedno sa svojom porodicom i zajedno proveli dan, vreme je da ...
MOJ MUŽ NE VOLI JAVNO
Ljubav ne mora da bude glasna i javna da bi je svi videli, iako je u redu ako jeste.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here