|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

KRENITE NA PUT LEPOTE VAŠE KOŽE!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.6.2022
Aktuelni ciklus Eucerin® Programa lojalnosti kao poklon vam donosi preparate idealne za higijenu i negu tela kod kuće i na putovanju.

image
Preparate iz ove linije sada možete dobiti kao poklon za prikupljenih 100 poena evidentiranih u aplikaciji Eucerin®Put lepote!
/11


 

Letnji dani, koji po temperaturi i vlažnosti vazduha podsećaju na tropske, prijatniji su uz češće tuširanje. Ali, ukoliko pri tome ne vodimo računa da koristimo adekvatna sredstva, može se dogoditi da izazovemo suprotan efekat -  isušivanje kože praćeno perutanjem i iritacijama.

 

Preparati iz Eucerin® pH5 linije sadrže veoma blage sastojke koji omogućavaju efikasno čišćenje kože bez isušivanja. Takođe, zahvaljujući formulaciji koja sadrži dekspantenol, pH5 citratni pufer i glicerin, pružaju idealnu negu i za suvu i osetljivu kožu, jačaju njene odbrambene mehanizme i čine je baršunastom i mekom.

 

Preparate iz ove linije sada možete dobiti kao poklon za prikupljenih 100 poena evidentiranih u aplikaciji Eucerin®Put lepote!

Da biste krenuli na svoj Put lepote i ostvarili pravo na poklone neophodno je da sa Google Play ili Apple Store, ako već niste, besplatno skinete aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje i sledite sledeće korake:


  • Napravite svoj Eucerin® nalog da biste u svakom trenutku, brzo i lako, mogli da pristupite aplikaciji i sakupljate poene. Nakon registracije postajete član digitalnog Eucerin® Kluba lojalnosti.
  • Fotografišite račun i skenirajte bar-kod kupljenog Eucerin® preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva u aplikaciji. Umesto skeniranja, kupljeni preparati se mogu izabrati i u ponuđenoj listi u aplikaciji.
  • Registrovana kupovina donosi vam određeni broj poena. Koliki broj poena nosi svaki preparat možete pogledati klikom na naziv preparata u sekciji Eucerin® preparati u aplikaciji. Dodatne poene možete sakupljati drugim aktivnostima dostupnim u aplikaciji, poput opcije “pozovi prijatelja” ili “bonus za prvu kupovinu”.
  • Nakon sakupljenog dovoljnog broja poena, kroz aplikaciju dobijate poklon kod, koji se može iskoristiti u istoj apoteci u kojoj ste kupili preparate i ostvarili dovoljan broj poklon poena. Za sve kupovine za koje ste u određenom kalendarskom mesecu ostvarili pravo na poklon, poklon će vaš čekati u apoteci od 15-og u narednom mesecu.
  • Paralelno možete otvoriti više Puteva lepote koji će biti vezani za različite apoteke. Nakon što dostignete prag za poklon u određenoj apoteci, u toj apoteci možete preuzeti poklon.


Priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i kao poklon možete dobiti:

Eucerin® Ph5 Soft Shower 400 ml

Eucerin® Ph5 Losion za telo 20 ml

Eucerin® Ph5 Ulje za tuširanje 20 ml

Za ostvarivanje prava na poklon, potrebno je da kupovinu i unošenje poena u aplikaciju Eucerin®Put lepote obavite do 31.avgusta!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju
Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crta...
NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here