|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Napravite igralište u dečjoj sobi

Blic online (www.blic.rs), 20.12.2011
U hladnim zimskim danima deca manje vremena provode napolju, pa će biti oduševljeni mini-igralištem koje možete da im napravite u sobi.
Ključne reči:

image
/11


 

Plastični stočić nije skup

Čak i u malu dečju sobu možete da smestite stočić i dve plastične stolice. Nameštaj od plastike jarkih boja lepo izgleda, nije skup, lako se održava i pritom zauzima malo prostora. Ako zatreba, prebacite ga u ćošak dnevne sobe, gde će vaše dete moći da crta i da se igra do mile volje.

 

A na podu pravi kružni tok

Tepih sa iscrtanim putevima, kružnim tokovima, pešačkim prelazima i zgradama, koji podseća na skicu grada, ne liči na pravo igralište, ali će mu se obradovati svako dete. I vaš mališan će jedva dočekati da organizuje auto-trke na novoj pisti. Još ako mu se pridruže braća ili sestre, radosti nikad kraja.

 

Raspirite dečju maštu

Krevet u obliku autića i kućica za igranje usred sobe pravi je raj za mališane koji će moći da se igraju u kući tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove. Ako vam to deluje kao bacanje novca, onda prilikom biranja nameštaja za dečju sobu birajte mini-igrališta koja su povezana sa krevetom. Devojčicama će posebno biti interesantne minijaturne kuhinje, napravljene od iverice ili plastike u jarkim bojama.

 

Bezbednost na prvom mestu

Prilikom opremanja dečje sobe ne zaboravite da nameštaj pre svega treba da bude bezbedan, stabilan i da treba da podstiče dete na igru, a kasnije na učenje. Igra je, kažu psiholozi, veoma važna za razvoj ličnosti i u predškolskom i u mlađem školskom uzrastu, pa omogućite vašoj deci da se zabavljaju.

 

Šareni tepih

Deca vole da se igraju na podu, pa bi valjalo da on bude zastrt lepim tepihom jarkih boja koji se lako održava. Najbolje je da izaberete manji tepih ili nekoliko stazica koje ćete moći često da istresate i perete. Birajte one od antialergijskih materijala, koji sprečavaju zadržavanje prašine.

 

5. decembar 2011.
Kompletan tekst pročitajte na
www.blic.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Premijera 3. sezone animirane serije Džepn...
Sa harizmatičnim doskočicama i vrednim životnim lekcijama koje obožavaoci očekuju od Poli, ova potpuno nova sezona pokaz...
4
Sjaj i beda komentarisanja porodica sa tro...
Pravo da vam kažem, i sama sam bila iznenađena činjenicom da imam troje dece. Hej, troje, podosta od nekog ko je na poče...
3
10 stvari koje treba da URADITE SA PORODICOM
Ako ne možete da se setite kada ste poslednji put ručali zajedno sa svojom porodicom i zajedno proveli dan, vreme je da ...
3
Zašto su mame čarobna bića?
Ima nešto potpuno čarobno u mamama. Imaju snage za dete kao tri lava, dva vola, četiri geparda i krdo bizona zajedno. Al...
3





Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Gde nestaju čarape iz veš mašine
video
Bez obzira perete li veš za petoro ili samo za sebe, sigurno ste se do sada suočili sa najvećom misterijom univerzuma - ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here