|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NOVO: PRVI NIVEA PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA U ČVRSTOM STANJU – NIVEA MagicBAR

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.5.2022
Prva NIVEA linija proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju poseduje Ecocert® Cosmos Natural sertifikat i upakovana je u ambalažu koja ne sadrži plastiku. Inovativne formulacije ne sadrže sapun, niti mikroplastiku, a sastojci su 99% prirodnog porekla. Linija razvijena iz ljubavi prema koži i životnoj sredini!

image
/11


Svi se trudimo da usvojimo životne navike koje su usklađene sa ekološkim smernicama i održivim pristupom. Upotreba plastike zauzima značajno mesto u tome, jer često koristimo mnogo različitih proizvoda za negu kože. Upravo zato, razvili smo alternativno rešenje koje je održivije i ne sadrži plastiku. NIVEA MagicBAR je linija efikasnih proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju.

Nova NIVEA MagicBar linija proizvoda za čišćenje lica predstavlja inovaciju koja neguje kožu i čuva životnu sredinu. NIVEA MagicBar je prva sertifikovana linija kozmetike od brenda NIVEA koja ispunjava rigorozne standarde oznake Ecocert® Cosmos Natural! NIVEA MagicBAR linija za čišćenje lica sadrži inovativne i održive prirodne formulacije.

 

  • Sastojci su 99% prirodnog porekla1
  • Bez sastojaka životinjskog porekla – 100 % pogodno za vegane
  • Ne sadrži mikroplastiku, parabene, sintetičke boje i fenoksietanol

 

NIVEA takođe koristi ekološko rešenje za ambalažu. Papirna ambalaža koja u potpunosti može da se reciklira sadrži papir sa FSC sertifikatom iz održivih izvora i recikliranog materijala. Pored toga, ne koristi se nikakav dodatni materijal za pakovanje kako bi se maksimalno smanjila količina ambalažnog otpada.

 

Dobro za životnu sredinu - i dobro za kožu!

Možda izgleda tako, ali nije sapun: jedinstvena NIVEA MagicBAR formulacija specijalno je razvijena za čišćenje lica i potpuno prilagođena potrebama osetljive kože lica!

Običan sapun ima visoku alkalnu vrednost i pH iznad 10, zbog čega može da iritira i isuši kožu. Formulacije NIVEA MagicBAR linije za čišćenje lica su prilagođene pH vrednosti kože, zbog čega su blage za kožu i ne isušuju je. „Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji Syndet, NIVEA MagicBAR proizvodi imaju pH vrednost koja je neutralna za kožu i omogućavaju nežno čišćenje. „Ova tehnologija je posebno blaga prema našoj osetljivoj koži lica“, objašnjava Marija Gabrijela Gonzalez, iz Odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije NIVEA.

NIVEA MagicBAR formulacije sadrže surfaktante koji se pretvaraju u micele u kontaktu sa vodom. Micele deluju kao magnet, vezuju sebum i prljavštinu i nežno, ali temeljno ih odvajaju od kože. „NIVEA MagicBAR za čišćenje lica u čvrstom stanju blago, ali efikasno čisti kožu kako bi bila meka na dodir, prirodno lepa i blistava – baš kao i naš gel za čišćenje i micelarna voda“, kaže Marija Gabrijela Gonzalez. Pored toga, dragoceni sastojci hidriraju kožu tokom čišc´enja.

Još jedan pozitivan aspekt NIVEA MagicBAR formulacije: sadrži znatno manje vode od običnih gelova za umivanje i na taj način čuva naše resurse.

 

Tri MagicBAR proizvoda – za različite potrebe kože

Kako bismo ponudili optimalno rešenje za čišćenje lica bez plastike, razvili smo tri varijante NIVEA MagicBAR proizvoda koje su prilagođene različitim potrebama kože.

 

NOVO: NIVEA MagicBAR Radiance

sa ekstraktom ruže i vitaminom E čini kožu prirodno lepom i pruža joj blistav sjaj


 

 

Veoma jednostavna upotreba:

1. Pokvasite ruke i nežno protrljajte NIVEA MagicBAR.

2. Ravnomerno nanesite penu na vlažnu kožu lica i umasirajte – izbegavajte kontakt sa očima.

3. Isperite penu vodom.

Rezultat: čista koža meka na dodir

 

NOVO: NIVEA MagicBAR Anti-Blemish

sa glinom i ekstraktom zelenog čaja nežno, ali temeljno čisti kožu i sprečava pojavu nepravilnosti. Koža ima čist, mat ten.

 

 

 

NOVO: NIVEA MagicBAR Intensive Peeling

sa aktivnim ugljem dubinski čisti kožu. Uklanja postojeće mitisere i čisti pore. Koža je temeljno čista.


 

NIVEA MagicBAR Peeling se može koristiti dva puta nedeljno. Upotreba je veoma jednostavna.

1. Toplom vodom pokvasite lice i NIVEA MagicBAR.

2. Prislonite NIVEA MagicBAR na kožu i kružnim pokretima pređite njime preko lica, izbegavajući područje oko očiju.

3. Isperite lice toplom vodom.

Rezultat: dubinski čista koža meka na dodir.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...
KOŽA ŠTITI NAS, MI ŠTITIMO KOŽU!
Eucerin® Oktobar – mesec suve kože



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here