|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

PUT LEPOTE VAŠE KOŽE - Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 29.7.2020
Aktuelni ciklus Eucerin® Programa lojalnosti kao poklon vam donosi Eucerin® Ph5 losion za pranje i Eucerin® Ph5 losion za negu tela.

image
/11



Vreli letnji dani, koji po temperaturi i vlažnosti vazduha podsećaju na tropske, prijatniji su uz češće tuširanje. Ali, ukoliko pri tome ne vodimo računa da voda kojom se rashlađujemo bude mlaka, a sredstva koja koristimo adekvatna, može se dogoditi da izazovemo suprotan efekat -  isušivanje kože praćeno perutanjem i iritacijama.

Preparati iz Eucerin pH5 linije sadrže veoma blage sastojke koji omogućavaju efikasno čišćenje kože bez isušivanja. Zahvaljujući formulaciji koja sadrži dekspantenol, pH5 citratni pufer i glicerin, pružaju idealnu negu i za suvu i osetljivu kožu, jačaju njene odbrambene mehanizme i čine je baršunastom i mekom.



 

Eucerin® pH5 Losion za pranje i Eucerin® pH5 Losion za telo dva su od niza preparata za kompletnu higijenu i negu koje sadrži ova linija.

Uz sakupljanje poena putem aplikacije Eucerin®Put lepote do 30.septembra možete ih dobiti kao poklon!

Priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i uz posebne pogodnosti kupovine i atraktivne poklone obezbedite svojoj koži dodatnu negu i hidrataciju.





- Da biste krenuli na svoj Put lepote neophodno je da sa Google Play ili Apple Store besplatno skinete aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje. Nakon registracije postajete član digitalnog Eucerin® Klubu lojalnosti.

- Fotografišite račun i skenirajte bar-kod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva. Na ovaj način registrovana kupovina donosi Vam određeni broj poena, koji Vam obezbeđuju pogodnosti kupovine i atraktivne poklone:

- Ukoliko ste već član digitalnog Eucerin® Kluba lojalnosti lakši i brži put do poklona obezbeđuju vam i poeni koje ste sakupili do sada, jer njihovim sabiranjem prelazite u viši, srebrni ili zlatni status, kada vam je za ostvarivanje prava na poklon potreban manji broj poena.

- Ciklus Eucerin® Programa lojalnosti traje do 30.septembra, a za ostvarivanje prava na poklon, potrebno je da sve kupovine obavite u jednoj apoteci. Više informacija saznajte od svog apotekara, na sajtu eucerin.rs ili FB i Instagram strani Eucerin Srbija.



SAVET PLUS: U aplikaciji Eucerin® Put lepote dostupan vam je niz posebnih usluga među kojima je i kviz o izboru preparata za negu lica i zaštitu od sunca prema individualnim potrebama vase kože.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





ZDRAVE NAVIKE ZA ZDRAVU KOŽU
Pojavu suve, osetljive ili atopijski suve kože mogu izazvati spoljni i unutrašnji faktori. Istovremeno, na intezitet ili...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here