|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nutrino pametna hrana svakog dana napravljena po ekspertskoj recepturi

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.2.2023
Kako bi mališani odrastali uz bezbednu hranu, bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa, Nutrino nastoji da roditeljima ponudi pametnu hranu svakog dana.



Roditelji danas često kontrolišu šta deca gledaju na internetu, s kim se druže i šta rade – ali, da li je poznato kakvu kontrolu prolaze namirnice koje mališani sa zadovoljstvom konzumiraju?

Ukoliko tragate za proizvodima koji su napravljeni po ekspertskoj recepturi, od proverenih sirovina i kontrolisanog proizvodnog procesa do pažljivo odabranih nutritivnih kombinacija sastojaka i praktičnih pakovanja koji olakšavaju proces uvođenja nemlečne ishrane, Nutrino proizvodi za bebe su pravo rešenje.

Kako bi mališani odrastali uz bezbednu hranu, bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa, Nutrino nastoji da roditeljima ponudi pametnu hranu svakog dana. Iza brenda Nutrino stoji BFF - Baby Food Factory, fabrika sa najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta jedan od najvažnijih zadataka.

 
Nove tehnologije. Nova inovativna rešenja. Standardi svetski.

Pored najsavremenijeg i strogo kontrolisanog proizvodnog procesa, kao i izuzetno stroge kontrole namirnica za dijetetsku (dečiju) hranu, ono što Baby food Factory čini jedinstvenom na tržištu su uslovi proizvodnje. Čitava fabrika, urađena je u „panelima čistih soba“ koji se pre svega koriste u uslovima gde je čistoća od presudnog značaja, kao što je u operacionim salama ili farmaceutskoj industriji i podrazumevaju potpuno odsustvo nečistoće. Na ovaj način omogućena je proizvodnja hrane Nutrino brenda najvišeg kvaliteta po ekspertskoj recepturi.

 
Nutrino proizvodi sa roditeljima od prvog bebinog zalogaja

Ishrana beba i dece ima ključnu ulogu u razvoju njihovog imunog sistema i utiče na opšte zdravlje, pravilan rast i razvoj. Bilo da su u pitanju kašice u teglicama, voćni pirei u mekanim pauč pakovanjima, suve ili tečne žitne kaše, ili pak voćni sokići, Nutrino proizvodi sinonim su za zdravu i kvalitetnu hranu za najmlađe, upravo zbog stroge kontrole kvaliteta. Roditelj može biti siguran, da koji god izbor da napravi njegovo dete će biti bezbedno.

Praktična pakovanja su tu da olakšaju pripremu i uštede vreme, a osećaj da je beba zadovoljna i srećna jer joj je pružena zdrava i ukusna hrana, neprocenjiv je.

 
Novi ukusi Nutrino teglica čekaju vas na policama

Kašice u teglicama hranljiva su tajna svih praktičnih mama. Savršena kombinacija sastojaka obezbediće vašem mališanu izbalansiranu nutritivnu formulu. Teglice se pakuju u termoskupljajuću foliju koja  štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama.  Pored dobro poznatog Nutrino asortimana raznovrsnih kombinacija voća, povrća i mesa u teglicama, od sada su tu i tri ukusne kašice za laku noć koje će vam pružiti umirujuću noć. Savršena kombinacija žitarica i mleka za večernji obrok, obezbediće vašoj bebi čvrst i miran san, na vama je samo da odaberete pravu slasnu kombinaciju ukusa: sa kakaom, vanilom ili keksom.

Još jednu savršenu kombinaciju povrća, bez soli i glutena pronaći ćete u novoj Nutrino povrtnoj teglici. Šargarepa, bundeva i tikvica sa pirinčanim brašnom vredan su izvor vitamina, proteina i minerala – pravi nutritivni balans u teglici sa posebnom zaštitnom folijom koji čuva proizvod od spoljnih uticaja. Ovaj visokovalitetni obrok pravi je izbor u ishrani vaše bebe od 6. meseca starosti i u početnim fazama uvođenja nemlečne ishrane.


Nutrino novi ukusi

 

Bilo kada i bilo gde, jednostavno do užine

Voćni pirei u paučevima bez dodatog šećera i od 100% voća hranljiva su tajna najbržih mama. Savršena su užina za vaše mališane bilo kada i bilo gde, jer predstavljaju zdravu voćnu užinu u praktičnom pakovanju koje čuva svežinu, miris i ukus, kao i sve nutritivne vrednosti voća.

Novi savršen miks jabuke, kruške, banane sa dodatkom keksa, pruža čitav spektar hranljivih i ukusnih sastojaka obogaćenih vlaknima za pravilan rast i razvoj vaših mališana. Vaša beba već od 6. meseca može uživati u ovoj neodoljivoj kombinaciji voća i keksa. Tu je i super voćni duo prirodno sočne jabuke i šljive obogaćene pirinčem koji dodatno daje osećaj sitosti. Bogat vlaknima, vitaminima C i A, nova Nutrino pauč kombinacija će postati nezaobilazna nutritivna užina mališana.

Nutrino pauč pakovanje pruža dvostruko zadovoljstvo jer ukusne kombinacije pirea dolaze u mekanom pauču pogodnom za poneti i bezbednom za dete u pokretu.

 

Nutrino novi ukusi

 

Za koji god proizvod da se odlučite iz Nutrino asortimana,

budite sigurni da ste napravili pravi izbor.

 
NUTRINO PAMETNA HRANA SVAKOG DANA


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Hajde da stvaramo uspomene sa Lilly Junior...
Uzbuđenje je u vazduhu - Lilly Junior Radosnica je stigla!
16
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
12
Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
7
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
6





DOBITNICI u takmičenju NUTRINO JUNIOR IGRA...
Tokom prethodnih mesec dana puno vas je učestvovalo u NUTRINO JUNIOR NAGRADNOM KONKURSU, hvala vam na tako lepom odzivu!
Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here