|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Od 24.11. u bioskope stiže Diznijeva animacija "ČUDESNI SVET"!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.11.2022
Glumci MILAN TUBIĆ, NATAŠA MARKOVIĆ, DIMITRIJE ILIĆ, VANJA MILAČIĆ oživljavaju likove u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Čudesni svet" (The Strange World) koja je od sledeće nedelje, 24. NOVEMBRA na platnima domaćih bioskopa.

image
Klejdsi, legendarna porodica istraživača i avanturista, pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom zajedno sa šarenolikom ekipom.
/51


Glumci MILAN TUBIĆ, NATAŠA MARKOVIĆ, DIMITRIJE ILIĆ, VANJA MILAČIĆ oživljavaju likove u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Čudesni svet" (The Strange World) koja je od sledeće nedelje, 24. NOVEMBRA na platnima domaćih bioskopa

"Animacija govori o večnom sukobu između generacija u porodici i o želji roditelja da deca vole i rade isto što i oni sami. Međutim, kada se jave nevolje i problemi svi shvataju da su različitosti zapravo prava snaga", ukratko glumac Milan Tubić opisuje radnju animiranog filma "Čudesni svet", u čijoj sinhronizaciji učestvuje kao istraživač Klejd.

Uzbudljiva Diznijeva bajkovita priča koja će se od 24. novembra naći na repertoarima domaćih bioskopa vodi gledaoce ostvarenja izvan poznatog zemaljskog prostora i vremena.

Film predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista dok pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja.

 



Glumac Milan Tubić dodaje i to da "svaki član porodice ima neku svoju posebnu veštinu, a kad se sve one sklope u celinu nastaje pravi tim, dok je ljubav ta koja drži tim na okupu u svakoj neprilici."

Iz studija iz kojeg su iznikle animacije "Grad heroja" i "Enkanto: Magični svet", a pod rediteljskom palicom Dona Hola (Don Hall), dobitnika nagrade Oskar za animaciju Raja i poslednji zmaj iz 2021. i specijaliste za holivudske animirane filmove nastaje najnovije ostvarenje koje je, kako sam ističe "inspirisano klasičnim avnaturističkim pričama." Hol dodaje i da je "animacija "Čudesni svet" originalna avantura, komedija o tri generacije koje prevazilaze svoje razlike dok istražuju čudan, čudesan, ali često neprijateljski svet."
 
U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ANIMACIJE KOJA JE NA REPERTOARU BIOSKOPA OD 24.11.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

BOŽE, DAJ MI MOZGA DA SVOM DETETU DOZVOLIM...
Nameću se pitanja da li je pogrešno da se deci od najranijeg uzrasta nameće toliko obaveza, da se zapravo mnogo očekuje ...
4
Unapredite sposobnost učenja vašeg deteta
Poboljšanje sposobnosti učenja počinje kod kuće i sve što treba da uradite jeste da pronađete načine da mu naoštrite men...
4
Decu ne kvari ljubav, već manjak discipline
Čini se da nikada nije bilo teže biti roditelj, niti odrediti šta je roditeljski “posao”. Dok jedni smatraju da su nam z...
3
Devojčice opasnice
Devojčice su ponekad prave "opasnice", podmeću noge svojim vršnjakinjama, nazivaju ih ružnim rečima, ogovaraju...
3





Livadsko cveće, likovna aktivnost
Iz detinjstva ponesemo samo ono što smo doživeli svim svojim čulima.
"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here