|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Organska hrana je uvek pravi izbor za bebu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.7.2022
Nova linija Nutrino proizvoda, Nutrino Organic, nudi 100% organski kvalitet – 100% prirodno, 100% voće bez glutena i bez dodatog šećera. Za decu samo najbolje.

image
Nova linija Nutrino proizvoda je savršena kao priroda, i sa njom ste sigurni da će vaše dete jesti zdravu hranu, baš kao da ste je vi spremili - 100% prirodnu, napravljenu od 100% voća bez glutena i
/11


Drage naše mame, na vama je samo da spremite kašiku, a Nutrino Organic se pobrinuo za sve ostalo. Nova linija Nutrino proizvoda je savršena kao priroda, i sa njom ste sigurni da će vaše dete jesti zdravu hranu, baš kao da ste je vi spremili -  100% prirodnu, napravljenu od 100% voća bez glutena i bez dodatog šećera. Pažljivo odabrani sastojci, divnih tekstura, servirani su u praktične teglice, koje možete ponovo koristiti. Lako za upotrebu, hranljivo i zdravo – obrok kakav svaki roditelj želi svom detetu.

 

Uvođenje čvrste hrane u meni bebe jeste uzbudljiv trenutak za svakog roditelja, ali, takođe, i trenutak kada se otvaraju mnoga pitanja, a glavno je: kako biti siguran da detetu pružate najkvalitetniju ishranu. Nutrino Organic hrana za bebe u teglicama je praktičan izbor, bilo da ste kod kuće ili u pokretu. Ono što je još važnije - ovo je i zdrav i siguran izbor.

 

Na vama je samo da izaberete ukus i gramažu, a u ponudi su teglice od 125 grama sa ukusima jabuke i suve šljive, koje su savršeni obrok kada prelazite na čvrstu hranu; i teglice od 190 grama sa kombinacijom jabuka+banana, i jabuka+breskva+pirinač, pogodne za proširenje palete ukusa mališana.

 

Priprema domaće hrane za bebe može biti ozbiljan proces. Daleko je brže i lakše otvoriti teglu i poslužiti već pripremljen zdrav obrok mališanu, nego da sve sami pravite, a sa Nutrino Organic linijom proizvoda ste sigurni da vaša beba dobija samo najbolje. Takođe, gotova hrana u teglicama čini da se osećate ugodnije jer brigu o tome da li je hrana spremljena kako treba možete ostaviti iza sebe. Ne morate ni kupovati dodatne kuhinjske uređaje za spremanje – sve je to Nutrino uradio umesto vas i spakovao u teglice.

 

Teglice su male i praktične za poneti, ne zauzimaju mnogo prostora u vašoj torbi, kao ni u frižideru, a ukoliko beba ne pojede sve iz teglice, mada je teško da će se to desiti sa Nutrino proizvodima, samo je zatvorite i sačuvajte za posle.

 

Upotrebom Nutrino Organic hrane za bebe u teglicama omogućićete mališanima zdravo okruženje za odrastanje i postaviti im čvrst temelj u ljubavi prema planeti na kojoj žive. Naučite ih od malena da brinu o svom okruženju, tako što ćete im preneti znanje.

 

Organska proizvodnja doprinosi smanjenju emisije ugljen dioksida, utiče na očuvanje čiste vode i dobro zdravlje životinja. Glavna razlika između organske i neogranske hrane se ogleda u načinu uzgajanja proizvoda i brizi o zemljištu, i prirodnim ciklusima. Organska i neorganska hrana za bebe podjednako podležu veoma rigoroznim pravilima dijetetske ishrane beba, te se bezbednost hrane za bebe ne dovodi u pitanje, dok organska hrana za bebe ispunjava i dodatne kriterijume očuvanja biodiverziteta i prirodnih ciklusa.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako ostati normalan kada vaša beba ne žel...
Vaša beba već danima plače i nervozna je, a vi pucate po šavovima. Evo kako da ostanete pri zdravoj pameti kada vaša beb...
10
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
7
Beba ili dete na svadbi - DA ili NE?
Dok jedne smatraju da maloj deci nije mesto na svadbama zbog preglasne muzike, velike gužve i duvanskog dima, druge mame...
5





Zdrava užina koju mališani: PROBAJU, SMAŽU...
Konačno možete da budete bezbrižni i sigurni da ste pronašli kvalitetniju i zdraviju užinu koja će vašem detetu pružiti ...
Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here