|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Pampers je lansirao specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes u saradnji sa Warner Bros-om, koje su 360 ° prijanjajuće i sprečavaju curenje, navlače se u samo jednom potezu i imaju neodoljivi dizanj sa superherojima.

image
Novo, posebno izdanje Pampers Pants DC Superheroes daje im priznanje za njihov trud i priliku da na pelenama nose svoje omiljene likove - Wander Woman, Batman-a i Superman-a!
/11


 

Za sve mame njihove bebe su super heroji. I naravno da jesu, jer svakog dana osvajaju svet oko sebe i oduševljavaju nas novim stvarima koje su naučili. Novo, posebno izdanje Pampers Pants DC Superheroes daje im priznanje za njihov trud i priliku da na pelenama nose svoje omiljene likove - Wander Woman, Batman-a i Superman-a!

 

Specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes izgleda razigrano sa simpatičnim dizajnom super heroja, ali i sa drugim značajnim prednostima kao što su prijanjanje od 360 ° koje sprečava curenje i lako navlačenje u samo jednom potezu. Bebe sada mogu bezbedno da uživaju u svojim igrama, mame im mogu promeniti pelene sa lakoćom, a zajedno se mogu igrati uz uzbudljiv dizajn pelena i uparivati ih sa njihovim odelcima.

 

U toku kampanje, na Pampers Serbia IG stranici, organizuje se foto-konkurs na kojem možete osvojiti sjajne nagrade, uključujuc´i godišnju zalihu Pampers pelena! Za više informacija pogledajte Instagram stranicu @pampers_serbia.

 

Proizvod je dostupan u Srbiji u narednih 12 meseci, počev od aprila 2021. godine.

 

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
5
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3
Hotel Ramonda - za najlepše porodične uspo...
„Nijedna planina i nijedan planinski vrh u Srbiji ne čine toliko dubok utisak na promatrača kao Rtanj sa Šiljkom. U njem...
3





Pošalji priču: "Moj prvi Božić sa bebo...
Pozivamo vas da nam ispričate svoju priču i ne štedite na emocijama!
IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
photo
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beog...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here