|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
/11


  • 500g kora za pitu
  • 300g mlevenog mesa
  • 5 jaja
  • 1/2l jogurta
  • 1 kašičica soli
  • 1dl ulja

  1. Mleveno meso izdinstati sa lukom na ulju ili bez luka (ja ne smem da jedem luk, pa dinstam bez.)
  2. Umutiti jaja, dodati jogurt, so i ulje.
  3. Kada se sjedini varjačom umutiti mleveno meso.
  4. U podmazan pleh, staviti 2 kore, pa premazati sa pola kutlače fila. Zatim jednu koru, pa fil...i tako dok se ne potroše sastojci. Na kraju staviti opet dve kore odgore.
  5. Premazati ih sa mešavinom malo vode i ulja. Peći na 200C dok ne porumeni, onda izvaditi, iseći na kocke željene veličine, opet premazati mešavinom vode i ulja, i staviti još minut-dva u rernu. Zatim izvaditi i opet premazati mešavinom vode i ulja i ostaviti da se ohladi.

Malo drugačija pita sa mesom, jeftinija varijanta. :)Može da se pravi i bez mesa, sa blitvom, spanaćem ili sirom. Akcenat je na jajima i jogurtu.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Rižoto sa blitvom
Ringerajin kuvar: 17 joka
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj
Uskršnji doručak
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here