|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ponovo sa nama OSKAROVA OAZA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 18.10.2021
Spremite se na strašnu avanturu, prepunu akcije među bodljikavim kaktusima i po prašnjavim putevima; avanturu, koja se odvijaju na strmim liticama i puna je divnih i nezaboravnih likova.

image
Oskar nikada ne odustaje. Čaša mu je napunjena do pola. Ali loša sreća u pustinji znači, da je čaša do pola skoro uvek napunjena peskom.
/11



Ako si jedan usamljeni gušter na jednom nemilosrdnom mestu, onda život sigurno nije lak. Čini se kao da se ceo svet okrenuo protiv tebe.


Kad je Oskar u pitanju to se često dešava, sa svih strana su samo poteškoće. Pustinjsko okruženje mu ipak pruža malo olakšanja, mada su mu odnosi sa ostalima svakakvi, samo ne dobrosusedski. Pilići sa posebnom okrutnošću napadaju Oskara, koji se muva oko njih i kome ni nestašni bodljikavci nisu spremni da pomognu.


Tamo je i ukleti trio, Poli, Bak i Harč, koji takođe zagorčavaju Oskarov život. Što god ima, oni mu uzmu. Bilo kuda da krene, oni ga prate. Naročito je veliki problem, ako se teško pronalazi voda.

 

Ali Oskar nikada ne odustaje. Čaša mu je napunjena do pola. Ali loša sreća u pustinji znači, da je čaša do pola skoro uvek napunjena peskom.  

 

 

Spremite se, znači, na strašnu avanturu, prepunu akcije među bodljikavim kaktusima i po prašnjavim putevima; avanturu, koja se odvija na strmim liticama i puna je divnih i nezaboravnih likova.

 

Minimax | 20.10.21. |07:35h

Žanr: animirana komedija

 

Više informacija potražite na MINIMAX website-u ili Facebook profilu.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Nije obrazovan ko ima škole, nego ko ima o...
Savesni roditelji često posežu za knjigama i savetima koji su razni sveštenici, psiholozi i ostali mudri ljudi ostavljal...
16
Dete koje skače je dete koje raste
Skakanje nije samo zabavno, već ima i višestruku korist za psihomotorni razvoj deteta. A najbolji deo što je to jednosta...
15
Nered je drugo ime za igru i zabavu
Deci je prosto svojstveno da prave nered igrajući se, zar ne? Uostalom, da li ste ikada videli igru u kojoj bar nešto ni...
11
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
5





Livadsko cveće, likovna aktivnost
Iz detinjstva ponesemo samo ono što smo doživeli svim svojim čulima.
Mali kolekcionari
Sakupljanje sličica odlično za učenje mnogih životnih lekcija. Dobra strana ovog hobija je što deca svakodnevnim listanj...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here