|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (10.12.-14.12.2018.) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pravilnik nagradnog konkursa- Biramo recept meseca

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.3.2018
C kuhinja je u potrazi za najboljim receptom meseca! Učestvuj, podeli sa nama svoje kulinarske ideje i osvoji sjajne nagrade!

image
/11


Opšti uslovi učešća u nagradnom konkursu „Biramo recept meseca u C kuhinji“

 

1. Opšte odredbe


Danu media d.o.o., ul. Balkanska 18/16, 11000 Beograd (organizator) organizuje nagradni konkurs "Biramo recept meseca" na portalu www.ringeraja.rs u saradnji sa kompanijom "C" (u daljem tekstu sponzor).

Nagradni konkurs traje od 1.2.2014. do 31.12.2018. Svakog meseca (ukupno 12 puta) među receptima učesnika, biće proglašen "recept meseca", čiji autor će osvojiti glavnu nagradu koju dodeljuje sponzor, kao i tri recepta čijim će autorima sponzor dodeliti utešne nagrade.

 

2. Nagradni konkurs


2. 1. Objavljivanje recepata i obaveze autora recepta

U nagradnom konkursu iz tačke 3.1. ima pravo da učestvuje svaki Ringerajin korisnik, koji tokom trajanja nagradnog konkursa, u okviru elektronskog obrasca na porodičnom portalu www.ringeraja.rs objavi recept, upiše sve potrebne podatke u skladu sa uslovima i pravilima učešća u nagradnom konkursu.

Za objavu recepta, potrebna je registracija na porodičnom portalu www.ringeraja.rs. Svaki registrovani korisnik može da objavi svakog meseca takmičenja više različitih recepata. Sa svakim objavljenim receptom autor se, u mesecu u kome je recept objavljen, takmiči za titulu “Recept meseca“ kao i za nagrade koje dodeljuje sponzor u mesecu objave recepta. Sa svakim objavljenim receptom autor se takmiči posebno, što znači da za svaki recept posebno dobija bodove a ne kumulativno (ne sabiraju se bodovi).

 

U svakom mesecu autor može da objavi recept za svako jelo koje želi da predstavi drugim korisnicima, a sa kojim se takmiči u tekućem mesecu. Nije dozvoljeno da takmičar više puta tokom nagradnog konkursa objavi isti recept. Tematika recepta nije ograničena na bilo koji način, s’ tim što organizator u svakom posebnom mesecu može odlučiti da će određeni sastojci, upotrebljeni u okviru recepta, donositi dodatne bonus bodove.

U svakom mesecu autor može da objavi recept za svako jelo koje želi da predstavi drugim korisnicima, a sa kojim se takmiči u tekućem mesecu. Nije dozvoljeno da takmičar više puta tokom nagradnog konkursa objavi isti recept. Tematika recepta nije ograničena na bilo koji način, s’ tim što organizator u svakom posebnom mesecu može odlučiti da će određeni sastojci, upotrebljeni u okviru recepta, donositi dodatne bonus bodove.


Organizator zadržava diskreciono pravo da IZBRIŠE sve recepte koji nisu u skladu sa pravilima nagradnog konkursa, kao i da diskvalifikuje takmičare koji objavljuju veći broj recepata sa po jednom-dve rečenice, bez fotografija, što nije u duhu tradicionalne rubrike na Ringeraji, a svakako nije "fer-plej" prema korisnicima koji se trude da rubriku "C kuhinja" obogate kvalitetnim receptima.


Postavljanjem recepta autor izjavljuje da je recept objavljenog jela (kako ceo recept tako i njegovi pojedinačni delovi) njegov autorski, da je vlasnik objavljenih fotografija jela (maksimalno 6) u okviru recepta i da kao takav ima pravo na objavu istih, kao i da je saglasan da njegov recept i sve fotografije (maksimalno 6) objavljene u okviru njega, organizator ima pravo da objavi na portalu www.ringeraja.rs, kao i da sponzor ima svako pravo da ih preuzme, koristi i objavljuje za svoje potrebe i u okviru svojih medija, bez vremenskog ograničenja, kao i sva prava da kopira, distribuira, javno prenosi recept i foto materijal u okviru njega.

Svaki učesnik nagradnog konkursa se slaže da na organizatora i sponzora takmičenja prenese sva autorska prava za pripremu mogućeg foto i video materijala koji se se odnosi na prijem i korišćenje nagrade. Ovim prenosom autorskih prava, organizator i sponzor dobijaju univerzalno, trajno i neograničeno pravo na fotografije, audio i video materijale, kao i sva prava da iste kopiraju, distribuiraju, javno prenose.

Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje neprikladne recepte i recepte koje ne ispunjavaju uslove učešća. 


2. 2. Glasanje i obaveze glasača 

Glasanje za objavljene recepte (link na stranicu sa receptima) odvija se istovremeno sa objavljivanjem recepata. Pravo da glasaju imaju svi registrovani i prijavljeni korisnici porodičnog portala ringeraja.rs

Svaki korisnik ima pravo da glasa po jednom za svaki recept. Glasanje se odvija tako što korisnik, na stranici recepta za koji želi glasati, ispod fotografije jela, a na za to predviđenom obrascu, receptu dodeli 1, 2 ili 3 zvezdice, te mu na taj način dodeli broj glasova, koji odgovara broju zvezdica. 

Organizator zadržava diskreciono pravo da IZBRIŠE sve glasove koji nisu u skladu sa pravilima nagradnog konkursa, kako tokom trajanja nagradnog konkursa, tako i nakon završetka glasanja, ako utvrdi ili posumnja da postoje bilo kakve nepravilnosti.

 

3. Nagrade


3. 1. Glavna nagrada i dodatne nagrade za objavljene recepte 

Svi registrovani korisnici porodičnog portala ringeraja.rs imaju pravo da glasaju za recepte i da svakom receptu dodele onoliko glasova, koliko će mu podeliti zvezdica. Svaki recept dobija onoliko bodova, koliko je ukupno zvezdica primio od glasača zaključno sa poslednjim danom u mesecu (do 24h, odnosno do ponoći). 

 

Takođe, svaki objavljeni recept će dobiti dodatne bonus bodove koji dodeljuje "C", i to na sledeći način:


3 dodatne zvezdice odnosno boda, ukoliko se objavi fotografija recepta. Objava fotografije u okviru recepta nije obavezna, ali se za svaku objavljenu fotografiju dobijaju 3 dodatne zvezdice odnosno boda. Dozvoljeno je maksimalno 6 fotografija po receptu.

• 20 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C sa ukusom piletine

• 10 dodatnih dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C

• 10 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C Ideja za (ne računajuci recepte koji su opisani na pakovanju)

• 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C bujon (kocka za supu)

• 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C senf* Izmena koja je aktuelna od novembarskog konkursa:


Glavna nagrada u mesecu obuhvata:


1 x Začin C 500g
1 x Thomy Delight Majonez 220g
1 x THOMY Tartar deluxe 80g
1 x THOMY Garlic deluxe 80g  
1 x C pirinač 500g
5 x C ideja za
6 x C supa
1 x C slatka paprika 100g
1 x C Lovorov list 8g
1 x C Origano mleveni 3g
1 x C Crni biber u zrnu 10g
4 x KitKat 40g
1 x Lion 40g


Glavnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa.

 

Dobitnik glavne nagrade u tekućem mesecu je korisnik koji u aktuelnom mesecu postavi najveći broj recepata. U slučaju izjednačenog broja recepata, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio prvi recept u aktuelnom mesecu.

 Dodatne nagrade ( tri nagrade) u mesecu obuhvataju:


1 x Začin C 500g
1 x Thomy Delight Majonez 220g
1 x THOMY Tartar deluxe 80g
1 x THOMY Garlic deluxe 80g  

1 x C pirinač 500g
1 x C ideja za
2 x C supa
1 x C slatka paprika 100g
1 x C Lovorov list 8g
1 x C Origano mleveni 3g
1 x C Crni biber u zrnu 10g
1 x Lion 40g

Dodatnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa.


Prvi dobitnik dodatne nagrade je korisnik, čiji je recept osvojio najveći broj bodova u tekućem mesecu. 
U slučaju izjednačenog broja bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept.

Drugi dobitnik dodatne nagrade je korisnik, čiji je recept nakon glavnog dobitnika osvojio najveći broj bodova u tekućem mesecu.

U slučaju izjednačenog broja bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept.


Treći dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji je u aktuelnom mesecu bio najaktivniji što se tiče glasanja u rubrici "C kuhinja", tj. korisnik koji je najviše puta glasao.

U slučaju izjednačenog broja glasova, pobeđuje učesnik koji ima više objava u okviru foruma Ringeraja.rs tokom aktuelnog meseca.


U istom mesecu dobitnik može osvojiti ili glavnu ili dodatnu nagradu (ne može obe u istom mesecu).

Glavna nagrada i dodatne nagrade će biti poslate dobitnicima kurirskom službom od strane i o trošku pošiljaoca (organizatora), na adresu koja mora biti na teritoriji Srbije.

 

Nijedna od nagrada ne može se zameniti za bilo koju drugu nagradu ili novac.

 


4. Ko ima pravo da učestvuje u nagradnom konkursu?


U nagradnom konkursu pravo učešća imaju osobe starije od 18 godina koje prihvataju pravila nagradnog konkursa i ispunjavaju uslove za učešće. Pravno lice ne može biti učesnik nagradnog konkursa. U nagradnom konkursu nemaju pravo učestvovati zaposleni pri organizatoru i sponzoru takmičenja. U nagradnom konkursu mogu učestvovati i korisnici iz inostranstva, ali kao adresa primanja nagrade mora biti navedena adresa na teritoriji Srbije. Sve navedeno u okviru ovog člana se primenjuje tokom čitavog trajanja nagradnog konkursa.

 

5. Dobitnici

 

5. 1. Dobitnici u okviru nagradnog konkursa

Svi dobitnici nagrada će putem maila biti obavešteni o prijemu nagrade i dostavljanju potrebnih podataka. Ukoliko dobitnik ne dostavi blagovremeno podatke (u roku od 10 dana nakon objave dobitnika), organizator zadržava pravo da nagradu dodeli drugom dobitniku. Prvoproglašeni dobitnik time gubi svako pravo na nagradu. Nagrada nije prenosiva na drugo lice, ne može se zameniti za drugu nagradu ili novac.

Nagrade će biti poslate dobitnicima putem kurirske službe, a nakon propisanog roka za dostavu svih potrebnih podataka. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnici će potpisati potvrdu o prijemu istih.

 

5. 2. Svi dobitnici

Organizator nagradnog konkursa zadržava pravo da ne dodeli nagradu dobitniku, ukoliko utvrdi da je učestvovao u nagradnom konkursu suprotno uslovima i pravilima za učešće. U tom slučaju, organizator će nagradu dodeliti drugom učesniku. Ako dobitnik ne pošalje ispravne lične podatke, gubi pravo na nagradu bez prava na primanje bilo koje druge naknade. Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu ukoliko postoji bilo kakva sumnja u identitet podataka.

 

6. Prikupljanje i korišćenje podataka

 

Svaki učesnik nagradnog konkursa popunjavanjem obrasca potvrđuje da u potpunosti prihvata uslove nagradnog konkursa, kao i da garantuje da su ostavljeni podaci tačni i istiniti. Učesnici nagradnog konkursa omogućavaju da organizator prikupi, objedini i obradi lične podatke. Organizator takmičenja, će sve lične podatke, dobijene od učesnika nagradnog konkursa, koristiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator takmičenja ima pravo da obradi prikupljene lične podatke za potrebe obaveštavanja o konkursu, uzorkovanja, anketa, statističke obrade podataka, istraživanja tržišta, informacije o ponudama, novostima i specijalnim ponudama, kao i za druge marketinške svrhe, i da podatke prosledi sponzoru u nabrojane svrhe. Organizator takmičenja nema pravo da podatke prosleđuje trećim licima, osim ako je to neophodno za potrebe nagradnog konkursa ili potrebe sponzora, za gore navedene svrhe. Učesnik može u svako doba opozvati svoj pristanak na upotrebu ličnih podataka dobijenih u nagradnom konkursu radi direktnog marketinga.

(Svaki učesnik u nagradnom konkursu se slaže da se njegovo ime, prezime i prebivalište u slučaju da primi nagradu, objave javno )

Takođe, svaki učesnik se slaže da je dozvoljeno objavljivanje mogućih fotografija, audio i video materijala, nastalih u vreme prijema ili korišćenja nagrada.

 

7. Ostalo

 

Sve eventualne greške u radu prilikom izvođenja nagradnog konkursa rešavaće se blagovremeno i u skladu sa dobrim poslovnim običajima. U slučaju ozbiljnog kršenja ovog pravilnika, komisija ima pravo da ospori deo nagradnog konkursa ili nagradni konkurs u celosti i da ga ponovi sa odgovarajućim prilagođavanjima.

Organizator zadržava pravo da u svakom trenutku povuče, izmeni ili dopuni pravila ovog nagradnog konkursa.

 


 

BIRAMO RECEPT MESECA

Objavi recept u "C KUHINJI" i osvoji nagrade >>> Promo objava

Septembarski dobitnici "Biramo recept ...
Saznajte ko su srećni dobitnici "C" nagrada za mesec septembar 20167. u okviru konkursa "Biramo recept meseca...
4
Oktobarski dobitnici "Biramo recept me...
Saznajte ko su srećni dobitnici "C" nagrada za mesec oktobar 2017. u okviru konkursa "Biramo recept meseca"!...
4
Januarski dobitnici "Biramo recept mes...
Saznajte ko su srećni dobitnici "C" nagrada za mesec januar 2018. u okviru konkursa "Biramo recept meseca"! ...
4
Oktobarski dobitnici "Biramo recept me...
Saznajte ko su srećni dobitnici "C" nagrada za mesec oktobar 2015. u okviru konkursa "Biramo recept meseca"!...
3


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
image
Duškić
I mama je oduševljena CortinaT kremom
Odlična krema, meni čim je hladno vreme izlaze mali lišaji, peruta mi se koža lica, rešenje je CortinaT krem. Mama koja živi na selu, takođe koristi, za ruke, lice , laktove, apsolutno za sve. Posebno joj odgovara zbog blagog mirisa, u poslednje vreme je guše ti mirisi jaki. Kad sam bila kod nje sa decom nisam ni nosila, kod nje ima u rezervi uvek.  Više >>
image

Piletina s mediteranskom mešavinom
Kuvar: Didy
Mešavina mediteranske i kineske kuhinje

Anketa

Kuhinja
suzyyy

Kakvu hranu vam preferiraju deca?

Oznake

Click Here