|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Tate, naučite svoje ćerke!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.1.2017
Veza između tate i ćerke je veoma posebna i zato je baš on prava osoba koja bi trebalo da je podrži, usmeri i nauči sledeće stvari.

image
(Foto: Freepik)
/11


Naučite je koliko vredi

Svaki tata treba da nauči svoju ćerku da se njena vrednost ne ogleda u tome kako izgleda, šta oblači, čime se bavi, koji automobil vozi... Njena vrednost se ogleda u tome kakva je osoba, kako se ponaša prema drugima, da li je spremna da pomogne. Naučite to svoju devojčicu.


Recite joj da je lepa

Svaka ćerka, povremeno, od svog tate treba da čuje: "Predivna si". Možda vam se to u ovom trenutku čini nebitnim, ali, osim što će se vaša mezimica lepo osećati kada joj to kažete, veoma je važno da joj najvažniji muškarac u njenom životu odmalena pomogne da izgradi samopouzdanje.

 

PROČITAJ JOŠ: Tata poručuje tatama kako da se posvete svojim ćerkama

 

Naučite je da bude dama

Dok još uvek možete da utičete na njen stil odevanja, naučite je da se oblači kao dama. Devojčice, i kasnije devojke, mogu da se oblače smerno, a da ipak budu u trendu. Naučite je da ne psuje, naučite je lepim manirima.


Postavite "standarde"

Jednog dana, vaša ćerka će imati supruga i vi više nećete biti najvažniji muškarac u njenom životu. Ali, dok ste najvažniji, naučite je šta da očekuje od svog budućeg najvažnije muškarca. Najbolje je da joj to pokažete sopstvenim primerom: ako se prema njoj i njenoj mami ponašate lepo, pokazujete ljubavi i poštovanje, ništa manje od toga neće želeti ni u budućnosti.


Pokažite ljubav

Vaša ćerka treba da zna da je volite bez obzira na sve i da ništa što uradi ili ne uradi ne može da umanji vašu ljubav prema njoj. Recite joj i pokažite joj to.

 

PROČITAJ JOŠ: Tata se jednog dana odselio, mama je rekla da je tako bolje

 

Budite joj podrška

Neka vaša mezimica zna da uvek može da računa na vas jer je to jedini način da vam uvek govori istinu i da vam veruje. Ako zna da ćete joj reći istinu i onda kada ta istina možda nije lepa, ako zna da uvek govorite i radite ono što je najbolje za nju, vi ćete biti prva osoba kojoj će se poveriti i od koje će tražiti savet kad zatreba.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

OVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)
Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...
11
Međedović
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
8
Saveti psihologa: Kako da ih naučite da ne...
Ako vaš mališan laže s tri godine, nemate razloga za brigu, to je sasvim normalan deo odrastanja. Ali ako to čini sa sed...
7
ISTINA koju prećutkuju sve PREDIVNE MAME
Ja sam potpuno haotična. I želim s tim da se suočim i krenem dalje, jer imam mnogo važnijih stvari kojima moram da se ba...
6





HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
Kako prepoznati da je dete pod stresom i k...
Iako detinjstvo jeste najlepše doba, roditelji često greše kada misle da njihovi mališani nemaju nijednu brigu na svetu....



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here