|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Tatino pismo ćerkici (o budućem mužu)

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.1.2021
Jedan tata napisao je pismo za svoju malu ćerku u kojem je savetuje o budućem mužu. Pismo je posvetio ne samo njoj, nego i svojoj ženi i svim ženama koje misle da treba da održavaju zainteresovanost svog muškarca, da su dužne da rade to.

image
Malena moja, tvoj jedini zadatak je da duboko u svom srcu znaš da si toliko vredna da budeš predmet nečijeg interesovanja; (Foto: Freepik) Father daughter photo created by pvproductions - www.freepik.com
/11


 

Slatka moja devojčice,


Nedavno smo tvoja majka i ja tražili odgovor na Guglu. Nismo uneli ni celo pitanje kada nam je Gugl izbacio listu najpopularnijih pretraga na internetu. Na vrhu liste bilo je „Kako da održite njegovu zainteresovanost“.

To me je iznenadilo. Pregledao sam nekoliko besmislenih članaka o tome kako da neko bude seksi i atraktivan, o tome kako da znaš kad da mu doneseš pivo, a kad sendvič i o načinima na koje možeš da učiniš da se oseća pametno i superiorno.

I razbesneo sam se.

 

Malena moja, nije tvoj posao, i nikad neće biti, „da ga održiš zainteresovanim“.

Malena moja, tvoj jedini zadatak je da duboko u svom srcu znaš da si toliko vredna da budeš predmet nečijeg interesovanja. (Ako možeš da zapamtiš da su isto tako i drugi vredni, bitka tvog života će većim delom biti završena. Ali to pismo ostavljam za drugi put).

 

PROČITAJ JOŠ: OTAC-KOLAC I TATA-MATA


Ako veruješ da vrediš toliko, bićeš privlačna na onaj najvažniji način na svetu: privući ćeš osobu koja je to primetila i koja želi da provede svoj jedini život upoznavajući tebe.


Malena moja, želim da znaš da dečko ne mora da se održava zainteresovanim kada uvidi koliko si ti zanimljiva.


Ne zanima me to što je spustio laktove na sto tokom večere sve dok ume da primeti kako ti se nabira nos kad se smeješ.


Nije mi važno to što ne želi da ponekad igra golf sa mnom sve dok se igra sa decom koju si mu ti podarila i raduje se svaki put kad kod njih pronađe sličnost sa tobom.


Nije mi važno koliko mu je debeo novčanik sve dok te voli.


Nije me briga za koga glasa ako ti svakog dana poklanja pažnju i ponaša se prema tebi sa poštovanjem.


Nije me briga koje boje je njegova koža sve dok na platno tvog života stavlja poteze četkicom pažljivo, strpljivo i nežno.


Nije mi važno koja je njegova religija ako je odgajan tako da razume da je svaki momenat u životu osobe s kojom provodi život svetinja.


PROČITAJ JOŠ: 8 znakova da će ON biti dobar tata


I na kraju, malena moja, ako naletiš na čoveka koji je takav, a on i ja nemamo ništa drugo zajedničko, imaćemo zajedničku najvažniju stvar na svetu:

 

Tebe.

Zato što si ti jedina stvar koja „treba da ga održi zainteresovanim“.

 

Tvoj večno zainteresovani,
Tata

 

Izvor: Zena.blic.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako sa tvrdoglavim detetom?
Neka deca jednostavno imaju tešku narav i jak karakter od malih nogu. Oni znaju šta hoće, što je najčešće ono što vi ne ...
6
Da li nesrećno detinjstvo mora da nam obel...
Šta je to slabilo moje šanse? Imao sam psihotičnog oca, zatim nasilnog alkoholičara za očuha, majka mi je postala alkoho...
6
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
6
Naučite dete da gleda na sat
Za mališane je pravi izazov učenje novih sadržaja, a najbolje je da se odvija kroz igru i zabavu. Roditelji imaju veliku...
5





HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
Roditelji, da li znate za pravilo 3-6-9-12?
U eri moderne tehnologije zavisnost od interneta je nažalost sve prisutnija, naročito među mladima. Kao i svaka druga b...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here