|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon ovih dana?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.12.2022
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile koje se ne mogu videti, ali baš zato čine igru vrlo zabavnom, a u isto vreme i edukativnom. Upravo takvu igru pružiće vašim mališanima Igračke koje možete pronaći u KLIQER shop-u.

image
Ako ste u potrazi za igračkom, koja će vašem školarcu poboljšati fokus, koncentraciju, pa time verovatno i uspeh u školi, na pravom ste mestu!
/11


Nekada ste detetu mogli kupiti kamion ili lutku, potpuno sigurni da će se dete sa uživanjem dugo igrati, i bez bojazni da će igračka već sledećeg dana završiti u kutiji koja skuplja prašinu na vrhu ormara.

 

NEKADA.

DANAS, ste i sami u dilemi, poput većine stanovnika naše planete - šta kupiti detetu za Novu godinu. Ne bi ste slatkiše, svakako će hrpe istih doneti baka, tetka, kum... Još jedna plastična igračka koja će čamiti negde u ćošku stana vam ne treba. Šta vam je činiti?

I sama u istom problemu, na sreću pronađoh u Beogradu, u Bulevaru Kralja Aleksandra 173, KLIQER shop - pravo malo carstvo zanimljivih pametnih igračaka i društvenih igara, i to za sve uzraste.

Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile koje se ne mogu videti, ali baš zato čine igru vrlo zabavnom, a u isto vreme i edukativnom. Upravo takvu igru pružiće vašim mališanima Igračke koje možete pronaći u KLIQER shop-u.


S toga, nemojte propustiti da obiđete njihovu radnju, ili da posetite sajt Kliqer.rs ako ste u potrazi za igračkom koja će kod vaše bebe podstaći motoriku, kod vašeg trogodišnjaka razviti kreativnost, logičke i kognitivne sposobnosti, a vašem školarcu poboljšati fokus, koncentraciju, pa time verovatno i uspeh u školi.

Ili ako tražite društvene igre u kojima će uživati cela porodica, uz mnoge dodatne benefite: razvoj socijalne interakcije, verbalne i neverbalne komunikacije, kao i emocionalne inteligencije.



Istraživanjima je potvrđeno da pametne igračke mogu povećati stepen inteligencije za 7-15 procenata, ali i da demencija, Alchajmerova bolest i druge bolesti koje se javljaju u poznijim godinama života, mogu da se ublaže, odlože ili spreče ispravnim moždanim angažovanjem - između ostalog i igranjem, upravo pametnim igračkama.

 

Igračke i igre u ponudi KLIQER shop-a koriste se u školskim i predškolskim institucijama širom sveta kao sastavni deo edukativnih programa i višestruko su nagrađivane od strane prestižnih međunarodnih institucija zbog doprinosa u edukaciji.


Na njihovoj Instagram stranici pronađite još zanimljivih priča o tome kako raste pamet, kao i zadatke koje možete postaviti mališanima, ili ih zajedno rešavati, što da ne. Zabava je time još veća, a naučićete i vi sami nešto novo. I još nešto, tamo vas čekaju opisi njihovih igračaka, istražite ih!


A ja? Ja sam za svoje klince odabrala četiri igračke u skladu sa njihovim uzrastom. Nije bilo lako odlučiti se priznajem, jer toliko je toga interesantnog, i moram priznati do sada (za mene) neviđenog, u odnosu na druge radnje.



Najpre igračka za bebu..hm, pitala sam se čime bih mogla da je oduševim? Pronaći igračku za najmlađe dete, često je pravi izazov zar ne. Ali, ne i u
KLIQER shop-u, jer u ponudi imaju igračke brenda TEGU, čiji su drveni magnetni setovi namenjeni upravo najmlađima. Tegu voz sa magnetnim oblicima već je ušuškan u bebinom novogodišnjem paketu, sastavljen je iz 9 delova napravljenih od drveta, a u svakom od njih se nalazi magnet. Elemente možemo sortirati po obliku, ili ih uklapati po želji tako da svaki put napravimo drugačiji, naš jedinstveni voz.

 

U kompaniji TEGU veruju da je deci je potreban prostor za opuštanje, smeh i zabavu. Da zamišljaju i stvaraju nove svetove. Da otkrivaju sebe i svet pod sopstvenim uslovima. Zato i jesu stvorili ove inovativne TEGA blokove, bezbedne i netoksične, posebno dizajnirane za male ruke i maštu u početnom razvoju, napravljene da podstaknu razigrano eksperimentisanje i radost otkrivanja u uzrastu od 6 meseci do 3 godine.

                                                                

 

Zatim, treba mi, treba mi... igračka za jednog 5-godišnjaka! Tu nisam imala puno posla i dvojbe, jer mi je odmah po ulazu u radnju "za oko zapao" Sat na navijanje, koji dete samo pravi od delova koji dolaze u kompletu. Obe strane sata na navijanje su providne, tako da deca mogu detaljno da prate kako sat zapravo radi, zatim da vide zašto se različiti zupčanici i opruge rotiraju i kako se klatno zaljulja, na koji način se okreću kazaljke na satu i kako sat zvoni.

 

Ova sjajna pametna igračka, razvija fine motoričke veštine, koordinaciju ruka/oko, kao i vizuelnu percepciju. Namenjena je deci uzrasta od 5 do 15 godina.

 

 

Paketić za mog uvek znatiželjnog školarca (8), nije mogao da prođe bez GEOMAGA, te ga tamo čeka Geomag Mehaniks.

 

Geomag je inače vodeća kompanija u svetu pametnih igračaka sa sedištem u Švajcarskoj, koja već 25 godina proizvodi konstruktorske setove sa neverovatnim performansama, zasnovane na nauci o magnetizmu. Od elemenata, kao što su magnetne šipke i metalne kuglice, a uz pomoć magične magnetne sile, dete može praviti raznovrsne oblike, razvijajući svoju maštu i kreativnost. Dok mog prvenca gledam kako uživa u igrama sa GEOMAG-om (ima već nekoliko klasičnih) potpuno sam sigurna da u njemu čuči jedan ozbiljan fizičar.

 

Geomag Mehaniks je nešto što će ga 100% oduševiti, jer ovaj put konstruktorska platforma kombinuje sile magnetizma sa svetom mehaničke konstrukcije, kako bi podstakla kreativnost, inventivnost i genijalnost. Pored klasičnih elemenata koji su karakteristični za sve GEOMAG igračke, Geomag Mechanics dodaje i mehaničke elemente u konstrukcije, proširujući tako mogućnosti igre, jer sada neki delovi struktura mogu da se okreću, pokrećući na taj način lančane reakcije zasnovane na magnetnoj privlačnosti i odbijanju.

 

 

I za kraj, mom četvrtom detetu (čitaj - mužu), za poklon pakujem igru Genijalni kvadrat, jednu od najpametnijih igara ikada!

 

Sadrži 62.208 različitih izazova. Cilj je da kompletirate kvadrat koristeći 9 raznobojnih elemenata nakon što su kružni blokeri postavljeni na zadata mesta. Ponekad se čini da je nemoguće, ali UVEK postoji bar jedno rešenje.


  

Ova društvena igra je odlična za celu porodicu, i za sve uzraste. Sadrži dve table i dva seta kocaka za dva igrača, a možete se igrati i samostalno, rešavajući jedan po jedan zadatak.

Igra se na sledeći način: bacite svih 7 kockica koje će vam pokazati na koja polja da postavite blokere. Zatim se takmičite ko će brže poslagati svih 9 elemenata na preostala prazna mesta u kvadratu.

Igra Genijalni kvadrat ima STEM sertifikat, i osvajač je već nekoliko nagrada. Razvija brzinu razmišljanja, strateško planiranje, prostornu inteligenciju i vizualnu percepciju.

 

Verujemo se da smo vam dali ideje za neke nove, nesvakidašnje igračke, koje će vaše klince najpre iznenaditi, a sa kojima će se zatim sa uživanjem dugo igrati! Obavezno istražite sajt Kliqer.rs, jer sigurni smo da ćete u raznovrsnoj ponudi pronaći igračku koja je u skladu sa temperamentom i interesovanjima vaših mališana, ili društvenu igru za koju ste sigurni da baš "paše" vašem porodičnom stilu, garantujući sate i sate zajedničke igre, posebno sada za vreme prazničnih dana (ako planirate put, pakujete i igre, podrazumeva se).

 

I, šta spremate za paketiće ovih dana? 

 

KLIQER shop je jedino specijalizovano preduzeće u Srbiji za proizvodnju i prodaju pametnih igračaka i igara. Njihove društvene igre i pametne igračke za decu proizvedene su i odabrane sa posebnom pažnjom da bi pozitivno uticale na razvoj inteligencije kod dece i odraslih. Nalaze se u Beogradu, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 173.

Kontakt telefon: 060 76 84 445

WEB: www.kliqer.rs

Instagram: instagram.com/kliqer_shop_pametne_igracke/

Facebook: facebook.com/kliqershop/

 

KLIQER shop, Bulevar kralja Aleksandra 173


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako se Srpkinje svađaju sa muževima na moru
Svakoj ženi događa se da se svađa sama sa sobom, kada se svađa sa svojim mužem! I Moma je to lepo primetio
7
5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!
Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu ...
6
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Nije valjda da decu šalješ u vrtić, a ti n...
Kad si mama dvogodišnjaka i četvorogodišnjaka uvek imaš šta da radiš. Kuvaj, peri, ribaj, peglaj, odvezi u vrtić, vrati ...
3





Novogodišnji pokloni za bebe?!
photo
Činjenica je da bi se svaka malo veća beba ili jednogodišnje dete najviše obradovalo velikoj ukrašenoj kartonskoj kutiji...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here