|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Gde dete treba da spava? U svom krevetu, u svojoj sobi od rođenja ili u zajedničkom krevetu sa roditeljima? Večito pitanje roditelja. Neki su za spavanje u zajedničkom krevetu, dok drugi smatraju da to nije dobro za dete.

image

Ne znam ni sama kada i kako, ali jedne nedelje ujutro, kada smo mislili da još uvek spava, pored našeg kreveta pojavila se najmlađa. Velikim očima nas je gledala.

VREME SA BEBOM

Ali...umesto toga držala sam te u naručju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.3.2021
image

Vreme leti, a ti...tako brzo rasteš. Uskoro ćeš preći iz krevetića u krevet. Dakle, danas će moja lista obaveza sačekati. Umesto toga držaću te u naručju.

VREME SA DETETOM

Zajedničko spavanje roditelja sa decom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.10.2018
image

SPAVATI s decom u krevetu ili ne, česta je tema rasprave roditelja.

ODGOJ I RAZVOJ

Dečiji izgovori da se ne ode u krevet

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.1.2018
image

Šta su sve klinci u stanju da kažu da izbegnu odlazak u krevet.

VREME SA DETETOM

Kako porodica od sedam članova deli jedan krevet?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.10.2015
image

Kada bi postojala disciplina ekstremno spavanje, izgledala bi baš ovako.Blogerka Elizabeth Boyce je skoro podelila sliku kreveta za 7 osoba koji je napravila za sebe i svoju porodicu, preuredivši krevet iz IKEE.

ODGOJ I RAZVOJ

Naviknite decu da spavaju sama

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.2.2011
image

Deca se razlikuju po temperamentu. Neka deca su osetljivija od druge, neka aktivnija, neka se lakše, a neka teže prilagođavaju promenama u sredini. Ovo su osobine temperamenta koje utiču na detetov san.

STRANA 1 OD 1



Kad počnu da izbijaju zubići
Većini beba prvi zubić izbije kada napune šest meseci, ali to nije pravilo. Neka deca se rode s jednim zubićem u vilici,...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image
Click Here