|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Ka boljem mentalnom zdravlju adolescenata i mladih

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.10.2022
image

UNICEF: Svaki peti adolescent prijavljuje nervozu, u planu jačanje psihosocijalne podrške deci i adolescentima

C PROIZVODI

Nestlé fabrika u Surčinu otvorila svoja vrata javnosti

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.10.2020
image

Beograd, 29. oktobar 2020 – Kompanija Nestlé, globalni lider u proizvodnji hrane i pića, organizovala je događaj „Eko tura: Obilazak Nestlé fabrike u Surčinu”, okupivši veliki broj novinara, partnera i predstavnika državnih institucija, u cilju demonstracije načina funkcionisanja fabrike i predstavljanja načina na koji je postala prva fabrika u Srbiji sa nultim uticajem na životnu sredinu. To podrazumeva da se sav otpad iz Nestlé fabrike reciklira, upotrebljava ponovno ili koristi za proizvodnju energije, a nijedan gram otpada ne završava na deponijama. Osim toga, postignute su i druge brojne uštede – vode, električne energije, emisije gasova, dok su pakovanja značajno unapređena.

STRANA 1 OD 1



Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
photo
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
Kako olakšati detetu mučninu u vožnji
Neka deca teško podnose vožnju i svako putovanje im je naporno zbog mučnine. Zašto se uopšte javlja mučnina i kako pomoć...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here