|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 10:21:02   
crazymama
koliko sam uspela da pretrazim, cini mi se da nemamo ovu temu na forumu, pa resih da je ja otvorim... verovatno ste primetile da su sajtovi za grupnu kupovinu, koji nude popuste i do 70% u ekspanziji, pa mislim da bi bilo korisno da ovde pisemo svoja iskustva prilikom takvih kupovina ili da ostavljamo informacije o dobrim ponudama ili nekom novom sajtu koji se pojavio na netu, a ima ih svakim danom sve vise... (ukoliko ovo krsi neka pravila o reklamiranju, mozemo linkove sajtova i u privatnim porukama da razmenjujemo)...

ja sam u pocetku bila odusevljena i kupovala sam dosta, a onda se desavalo da ne stignem da iskoristim kupon, pa mi propadne kupovina i to zakazivanje i uskladjivanje termina bih navela kao veliku manu... druga stvar koja se meni ne dopada je broj prodatih kupona... kad se proda previse kupona, ponudjac ne moze da pruzi kvalitetnu uslugu, jer postoje rokovi i onda pribegavaju tome da na brzinu odrade i ispune normu, kako bi naplatili svoj deo od posrednika, tj. sajta koji je objavio njihovu ponudu, jer je novac na racunu tih firmi, do realizacije i do isteka roka za pruzanje usluge.
ovo se odnosi na usluge (kozmeticki saloni, restorani, teretane, lekarski pregledi, frizeri itd itd), sto se tice ponude za robu nemam iskustva, jer do sada nisam kupovala robu.

kasnije cu napisati konkretno neka svoja iskustva, a pozivam i vas da pisete sve sto je vezano za ovu temu, jer verujem da nisam jedina koja koristi ovaj nacin kupovine.

_____________________________

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 11:34:19   
maslackic
do sada sam imala samo tri kupovine preko tako neki sajtova, jedan za stikere, jedan za ojacavanje noktiju i poslednji za obuku za polaganje voznje...
imam poseban mail na koji mi svaki dan stize gomila tih ponuda...meni se to svidja mada ima i gluposti ...mad asve zavisi od ponudjaca...losa iskustva nisam imala , osim sto nisam ni otisla na ojacavanje noktiju, mrzelo me i da zovem da zakazem user posted image na voznju sada idem , a stikeri su sjajni user posted image

malo oni kada daju ponudu preuvelicavaju pogotovo oko cene...napisu da je redovna cena npr 1200 a ti kuponom platis 600 a ustvari je redovna cena 1000 din..zaci da posput nije 50posto vec manje , ali opet to i nije strasno user posted image

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 11:39:40   
PoisonEve
Kupovala sam depilaciju, pedikir, manikir i za te stvari sam uvek bila zadovoljna. Ali jednom sam uplatila frizera (sisanje,farbanje, feniranje) i bas se potrefilo da je salon kod mm u starom kraju. I taman smo se organizovali da me mm i mini buba sacekaju kod devera i jetrve dok sam ja u salonu.
Ljudi moji, ja NIKADA nisam imala gore iskustvo. Prvo covek je bio toliko negativan i koje god price da se dotaknemo on mi je nesto kontrirao. Goreg baksuza nikad nisam videlauser posted image
Jedva sam ga nagovorila da me ofarba jer me je konstantno ubedjivao da dojilja ne treba da se farba. Na kraju je ipak ofrabao samo izrastak. Osisao me je katastrofa. Mislim da bi me neki ucenik bolje osisao.
I na kraju je ostavio tonu dlaka na ledjima.
Uzaaaas!
Inace salon se zove: "Kod Vlade"

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 11:49:41   
NadaR
Sjetila sam se one emisije Extreme couponig

I kod nas su krenule te ponude , nisam nista jos iskoristila ali cu pokusati uskoro. user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 22.6.2012 11:51:26 >


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:01:53   
Rivana
Ovo je prava tema za mene, ja sam zavisnik grupne kupovine, dosta sam kupovala, brazilsko feniranje, sad sam opet uzela :) zatim lokne par puta na presu,onda mokre lokne, one pod haubu :) onda kurs web dizajna, krstarenje brodom igraonicu za Luku, muzicki skolicu za Luku, mini val bez amonijaka, (to mi je bila najgora kupovina kosa mi se posle toga raspala), kardioloski pregled za mamu, onda silne neke ruckove na Adi, jedan rucak u nekom hotelu, aerobik, onda hmmmm ne mogu se vise ni setiti koliko toga je bilo :). cak sam i svoje usluge sminkanja davala u nekim "grupnim kupovinama" dok su mature trajale!
Sve u svemu kupovinom sam bila zadovoljna, osim tog mini vala i to jednom od poznatijih salona u Beogradu.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:07:12   
viking
Mi smo samo jednom kupili tako, u pitanju je bio neku wellnes hotel u Sloveniji i cena je bila bar 50 posto niža, a hotel baš dobar. Tako da na osnovu tog jednog iskustva, ja jesam zadovoljna.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:09:09   
maslackic
kakvi su ti utisci sa Web dizajna, ja sam razmisljala da uplatim to...

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:13:22   
Rivana
Ja sam za muza uplatila web, to je bilo prosle godine, nesto oko 26.000, islo se svaki dan u skolu, osim subote i nedelje, trajalo je mesec i nesto dana. Ucilo se dosta sta ja znam on je imao neko znanje i pre toga ali evo tri cetiri sajta je uradio i moj :) naravno!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:23:51   
PoisonEve
Maslackic i mene je to zanimalouser posted image
Dosta toga moze da se nauci i preko neta. Samo potrebno je puno vremena a ja ga nemamuser posted image

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:28:21   
pandina
Koristila sam samo dva puta. Prva ponuda je bila sisajne i feniranje, ja sam iskoristila samo feniranje jer nisam smela da rizikujem sa sisanjem (imam svoju stalnu frizerku). Bilo je bas povoljno, pa mi se i samo feniranje isplatilo i bila sam zadovoljna.
Druga ponuda je bio rucak za dvoje u jednom restoranu u centru koji je trebalo da ukljuci salatu, glavno jelo i dezert. Ispao je totalni fijasko jer smo dobili neki sendvic-burgrer sa par listova salate i kupusa u njemu i pored njega na tanjiru (to je bila salata!), dezert su bile palcinke sa pudingom od cokolade koje se meni uopste nisu svidele. Tako da smo gladni odatle otisli da se najedemo negde kao ljudi.

E da, jednom sam uplatila pranje auta i to nije bilo lose.

Mene zanima da li je neko putovao na ovaj nacin? Ja sam se par puta lomila, bile su bas povoljne ponude, ali nisam se usudila da rizikujem.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:29:18   
bea83
Ja sam svašta nešto nakupovala i krećem da iskorišćavam od sledeće nedelje pa vam javljam utiskeuser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:52:17   
lanajelena
Ja sam do sad na tim popustima kupila solarijum 30 min(ne mora odjednom) za 480 din inace je u tom salonu min 250 i nalazi se ispod moje zgrade tako da sam to obavila,sad sam kupila ojacavanje noktiju za 365 din inace je cena bila vec za 125din ali zbog prethodne kupovine bila sam nagradjena sa 125 din tako da me je ovo izsalo svega 365 din za ojacavanje ili trajni frenc i ovaj se nalazi u stanu ispod mog tako da cu i to uskoro iskoristiti nego ne znam da li mi je bolje sad da iskoristim ili pred more da li zbog morske vode moze to brzo da se unisti user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 12:57:53   
nina26
Ja prvi put cujem za ovo user posted image

a koji su vam ti sajtovi gde kupujete sve to??

i kako ide uplata preko kartice pa vam posalju kupon i onda sa tim idete da kupite to, jel tako??

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:01:30   
lanajelena
Ako ne sme da se reklamira izbirisite sajtovi su na fb(mozda ima i ovako)popusti.rs i grupovina (sto ja znam) izaberes grad,sta zelis sa strane ti stoji kupi kliknes imas opciju da platis uplatnicom ili karticom(sto je lakse ali meni frka da ostavljam podatke) dobijes na koji ziro racuna da uplatis i koji je tvoj poziv na broj cim im legne uplata na tvoj email stize vaucer odstampas i uzivas user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:06:54   
Snelle
Ja sam samo dva puta uplatila ovako - jednom je bio pregled dermatologa i to mi je ok, a drugi put brazilsko ispravljanje kose - potpuno nezadovoljna.

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:06:58   
Modessty
mm je kupio vaučer za izradu slika. Juče smo to iskoristili. Bilo je 50 fotografija vel 10*15. Samo su me iznervirali što mi je nekoliko slika isečeno a dala sam im već pripremljene slike. ALi oko toga inače kuburimo sa svim foto radnjama, tako da je to redovna pojava.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:08:56   
bea83
Ja sam našla najbolje ponude na Kupoman.rs i KupiMe.rs, mada su ok i ovi što je lanajelena navela(ako zabranjeno reklamiranje brišite) ali sve zavisi šta tražiš. Uzela sam 10 anticelulit masaža za 1900din, 50 min solarijuma za 350 din, pedikir i manikir za 550, relaks masažu za 290din i brazilsko feniranje sa keratinom za 1490 din

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:10:27   
isidora88
LJ i ostale novosadjanke aj javite kad bude ponuda za solarijum na grbaviciuser posted image
ja jos nisam nista kupovala tako,ne znam ni koji sve sajtovi imaju,ja koji god da nadjem imaju ponudu samo za bg

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:12:38   
Olga75
ni ja nisam nikad tako kupovala

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:16:46   
nina26
Pa nije vam ovo lose, samo vidim ovo vazi za SRuser posted image

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:17:26   
lanajelena
Nina cek pa odakle si ti?ima ja mislim za sve regione

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 13:53:23   
maslackic
Bea, javljaj iskustva sa Brazilskog ispravljanja user posted image mene nekako strah za to da idem, sve mislim zeznuce mi kosu, a ti ces se bas sredis za leto user posted image

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 14:02:31   
PoisonEve
Drugari ako neko nadje jogu na popustima neka mi javiuser posted image

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 14:05:41   
lesica
PE,imam ja popust za jogu-0 dinara,kad god je toplo i suvo u bilo koje doba pod drvetom na Olimpu user posted image dok L juri sa svojim tatom okolo.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Grupne kupovine (iskustva)
22.6.2012 14:16:56   
viking
evo kad smo već na temi (ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš)

http://www.e-mart.rs/ponude/40-popusta-na-kompletne-pogrebne-usluge-sa-emart-vaucerom-nudi-vam-nebeski-flor

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here