|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kada beba treba sama poceti da jede i pije
11.3.2013 13:08:04   
pandina
Kada je pravo vreme da beba pocne sama da jede iz ruke i sa posluzavnika?
Ja sam pokusala pre par dana sa plazmicom i hlebom, ali on nagura sve u usta i bojim se da ce se zadaviti. Da li je sa devet meseci rano?
Kada mu napravim komadice zalogaja na tacni, onda lepo uzima prsticima i fino jede. Sta sve se moze dati bebi na taj nacin?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kada beba treba sama poceti da jede i pije
11.3.2013 16:22:01   
pandina
Evo, sad sam mu dala cvetic karfiola i ceo je nagurao u usta, uopste nece da gricka.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 2
11.3.2013 16:24:41   
little_one
Pa valjda mozes sve sto je mekano....i naravno na sitno isjeckano...kuvani krompir, meso, zrelo i mekano voce, kuvano povrce...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 3
11.3.2013 16:30:03   
Didy
Pandina, to je proces, nece odmah iz prve znati da ne sme da nagura sve u usta odjednom, ali ako mu vise ne budes davala iz tog razloga, onda nece ni nauciti sve dok mu ne das. Daj mu, pa ga prati. Ja sam svojoj deci davala vec negde sa 7 meseci, s 5 smo poceli s kasicama i kad smo se navikli na kasiku, poceli smo da istrazujemo sa hranom iz ruke. Moze keks. Ja sam se prvo plasila, ali oni njega natope. Samo budi prvih puta iz bebu i usmeravaj je da ne natrpa sve odjednom u usta, vremenom ce sama shvatiti. Moze banana, sargarepa koja nije raskuvana, jabuka secena na tanke kriske, stapici trapista ako mu dajes...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 4
11.3.2013 16:30:33   
New Mom
Imaš na ovoj temi: SAMOSTALNO HRANJENJE.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 5
11.3.2013 16:35:33   
pandina
Hvala, drage moje. NM nisam znala, a koristila sam pretrayivac, Odoh onda u Samostalno hranjenje.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Kako da obučete bebu tokom leta
Visoke spoljne temperature stvaraju muku i odraslima, a posebno bebama starim do godinu dana. Evo kako da im olakšate - ...
Da li treba da dajem bebi vitamin D i leti?
Mnogi roditelji veruju da leti, kada smo izloženi suncu, bebama i deci nije potrebno davati suplemente vitamina D. Pogot...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here