Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 20:22:59
|
|
|
|
Modessty
|
odmah se setim tebe na tv-u i one tvoje izjave "4-5 sati"
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 20:24:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Sat,dva Ponekad ni toliko,ponekad vise....
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 20:26:38
|
|
|
|
degu
|
sad manje nego što bih želela
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 20:28:59
|
|
|
|
zoća
|
danas ceo dan a inače ne toliko koliko bih želela
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 20:34:07
|
|
|
|
Dada81
|
Uh...Danas 4-5 sati juce i vise,cini mi se,ali vanredna je situacija.Ja inace ne volim rokove,nego laganije varijante,dobijem tahikardiju.. A,inace,ranije,napravila sam vecu pauzu zbog posla,pa danima nisam dolazila,a kako rekose Degu i Zoca ,uvek mi nedostajalo da mogu vise vrem.imati za RR,pa se divila ( i divim)zenama koje sve postizu. Ja se ne volim nicemu polovicno posvetiti!
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 21:27:48
|
|
|
|
serpica
|
Da sad mogu da izjavim bilo bi 8 sati
|
|
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 22:06:15
|
|
|
|
anci kv
|
bas ne merim. nisam vezana za racunar,vecinom cetujem preko tel.tako da cim ugrabim malo vremena,tu sam
|
|
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 22:08:30
|
|
|
|
indy_25
|
od kko sam pocela da radim jako malo. al uglavnom jednom dnevno otvorim stranicu. ne pisem vise jer stvarno nemm vremena. ali volim rr punoooooo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 12.3.2013 22:09:40
|
|
|
|
tijana86
|
Molim vas pomozite mi u temi IShrana bebe od 9-12 meseci !
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 26.2.2014 13:38:59
|
|
|
|
lavica28
|
Slucajno videh ovu temu, pa reko da se javim! Obicno kazem cas cu, da iscitam sta sam juce propustila ostavim komentar i odoh, ali se uvek zadrzim mnogo duze nego sto mislim, pogotovu sada kako sam na trudnickom, a to bude i po par sati Uvek nadjem nesto interesantno, pa jos nesto i tako prodje vremeeee
|
|
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 26.2.2014 13:43:36
|
|
|
|
Adriana83
|
U poslednje vreme sve manje... Deca rastu,nema se vremena.Citucnem ponesto,retko pisem,imam utisak da je sve vec pametno receno ili ima neka zenica cije je iskustvo svezije pa se ne mesam.
|
|
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 26.2.2014 15:03:15
|
|
|
|
big mum
|
Ne bas puno.Rjetko kad se javljam.Ponekad samo čitam ako ima šta da komentarišem javim se.
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 26.2.2014 15:15:04
|
|
|
|
bea83
|
Koliko mi posao dozvoljava Kad sam kući retko kad se setim da udjem, a na poslu obavezno
|
|
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 26.2.2014 17:32:17
|
|
|
|
wivern
|
Od kako sam na bolovanju svaki slobodan trenutak provodim na rr, a kad radim ne postizem nista. Moracu da prestanem da radim
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 26.2.2014 19:55:42
|
|
|
|
Milagros
|
Skoro svaki dan sam tu,čitam i javim se tu i tamo ponekad,mada sam ja još nova članica.
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 27.2.2014 12:09:27
|
|
|
|
Didy
|
Kako kad. u poslednje vreme sam se opet aktivnija jer trenutno ne radim za stalno, već poneki čas održim, a deca su pre podne u vrtiću. Inače se retko kad logujem kad su oni kod kuće, eventualno kad spavaju. Kad se Sofija rodila, nisam uopšte imala vremena i bio je čak i period od par meseci kad se nisam nikako uključivala jer nisam stizala. U prevodu - imam periode kad sam baš aktivna i kad uopšte ne stignem i po nekoliko meseci da se uključim, a najviše zavisi od toga da li radim ili ne.
|
|
|
RE: Koliko vremena provodite na rr 15.11.2014 12:30:18
|
|
|
|
soni
|
Kolko mi vreme dozvoli...Volim da procaskam ovde, ali posao, dete, kuca odvlaci puno vremena...Kad sam bila u crticama prvi put visila sam na RR po ceo dan...Ostalo me nista nije zanimalao
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.