Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 7:37:20
|
|
|
|
adulence
|
Iva definitivno najvise voli kad je golisava,kupanje obozava...najvise se ovraduje tati i ujqku njih dvojicu kad vidi sreci kraja nema...
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 8:05:50
|
|
|
|
sneza24
|
Lana se najviše obraduje kad vidi Davida i kad se on igra sa njom. Od toga nema ničeg lepše. Raduje se i meni i mm, naročito kad joj pričamo. Voli i kupanje. Pošto je kupam u kupatilu onda je pustim malo duže da mlatasa nogicama i svu me isprska.
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 8:08:09
|
|
|
|
Janncica
|
S se najvise obraduje...meni... A voli i svoju seku. Voli da se kupa,a cim ga spustim na peskir kad zavrsimo pocinje urlanje.
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 8:10:51
|
|
|
|
adulence
|
e janncice tako tti je do skoro bilo i kod nas...ali smo joj kupili ono kupko plasticno kao foteljica i duze je kupamo ona se zavali ,i bude koliko ona hoce i nema vise plakanje...
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 8:17:38
|
|
|
|
Shishica
|
Moja Ema je pre vise meseci bila beba, ali secam se izmedju mnostva stvari da je imala najlepsi osmeh kada joj se tata vrati s posla..
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 8:26:03
|
|
|
|
Honey
|
Nasa se dosta obraduje mm-u kad dodje s posla, samo ga gleda i smeje mu se, voli da je ljubimo u vratic, tako se slatko zasmeje, a smesno joj je i kad pocne da stuca pa je ja imitiram
< Poruku je uredio Honey -- 11.3.2013 8:28:21 >
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 8:38:50
|
|
|
|
Skockica
|
Janncice i moj Vasilije kako ga izvadimo iz vode pocne da frkce i da se buni. A sad ga gledam izbecio se na stiker Vini Pua sto imamo na zidu pa se smeje, plazi i prica nesto na njegovom bebecem jeziku. Inace, pre neki dan neko od mojih pustio tehno a on vrti glavom, rukama, nogama a uopste nisam ludovala po zurkama u trudnoci
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 15:38:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje se dete obraduje kad-god ugleda zeca!
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 16:13:40
|
|
|
|
mica0
|
Nastasija najvise voli kad je skines golu pre kupanja
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 21:28:30
|
|
|
|
leamalamut
|
I ovo moje cudence obozava kada je gola i kada se kupa! A takodje , specijalan osmeh ima kad ugleda tatu na vratima! Smesni su joj i baloni i flase plasticne koje kao slucajno ispadaju iz mojih ruku... Svasta nesto nju raduje , bas je neka nasmejana beba!
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 22:00:42
|
|
|
|
mica0
|
moja se nekad i zaplace kad je tata pogleda
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 22:23:57
|
|
|
|
Figaro88
|
Najvise se obraduje meni i mm-u,naravno.Voli i kada joj baba dodje.Obozava da ide u igraonicu,raduje se kad upoznaje nove drugare tamo....
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 22:27:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Teodora kad dugo ne vidi nekog koga voli samo sto ne pocne da place od radosti.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.3.2013 22:28:27 >
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 11.3.2013 23:01:19
|
|
|
|
mica0
|
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 14.3.2013 9:56:43
|
|
|
|
bebamama
|
Moja voli kada je gola, čim je obučemo...eto plakaja, a sinčić se najviše obraduje kada ga mm vozi na prednjem sedištu auta :).
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 14.3.2013 9:58:44
|
|
|
|
Didy
|
Sofija se najviše obraduje Stefanu i tati kad dođe s posla, ponekad baki i dedi. U poslednje vreme se penje gde god može i onda vrišti od sreće.
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 14.3.2013 11:12:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pepi Prasetu, Pez bombonama, Tati kad dodje s posla ...Hana
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 24.3.2013 1:45:19
|
|
|
|
Bebilina
|
Kikoce se kad ga podignemo iznad glave, kad se igramo zmurke, kad ustane uz kauc i hoda svojim meduza nozicama, kad mu duvamo u podbradak, stomak, nozice, kad mu ruckamo stopala, cim mu se skine pelena, kad se kupa i kad pliva u bazenu, kad se jurimo puzeci, kad tata udje i vikne; "gde je moj decak", kad nadje kabl, stap, traku, bilo sta sto je dugacko ili visi
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 13.6.2013 22:53:07
|
|
|
|
Mache90
|
najvise se raduje ujaku i babi
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 14.6.2013 6:08:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
raduje se svom taji kad dodje s posla, uziva pa sve"prica" sa njim. Ali cim je duze kod njega hoce kod mene ja je uzmem a ona opet hoce kod njega. Ne moze da se odluci kod koga bi pre, volela bi valjda da je mozemo oboje nositi u isto vreme i da nas oboje vidi. A naravno obozava da je golisava, smeje se naglas kad je ljubim po vratu i po ledjima. Ali se inace skoro uvek smeska. Voli da se kupa
|
|
|
|
|
RE: Najvece radosti nasih bebica 15.6.2013 21:49:26
|
|
|
|
lokica77
|
Moja K ovih dana najvise voli Nestle vocni jogurt od kajsije , a tatu obooozava
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako da obučete bebu tokom letaVisoke spoljne temperature stvaraju muku i odraslima, a posebno bebama starim do godinu dana. Evo kako da im olakšate - ...
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.