|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Osvetljenje sobe
8.3.2010 15:14:17   
Tatamata
Ako imate malu bebu, od osvetljenja je važno predvideti noćno svetlo, za potrebe eventualnog presvlačenja bebe i noćnih podoja.

Pročitajte više…
I ovu zanimljivu temu nam je pripremila Jeca RR! Hvala ti Jeco RR! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Osvetljenje sobe
16.10.2010 22:49:41   
NadaR
  Da li ostavljate upaljeno svjetlo kod vasih malisana preko noci?user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 2
16.10.2010 22:53:54   
Anoniman
U spavaćoj sobi imam onaj prekidač što može da se podešava jačina svetlla,mislim da se zove potenciomer, to je super kad je beba manja pa treba slabo svetlo, a sad nema potrebeuser posted image Mada nikad nije totalni mrak, imam svetlarnik iznad vrata a u hodniku je stalno upaljeno slabo svetlo.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 3
16.10.2010 22:53:57   
SUPER MAMA
Do godinu dana jesam ostavljala priguseno svetlo a sada ne, iako imamo lampu za svaki slucaj.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 4
16.10.2010 23:02:16   
Nensi*
Mi jos uvek ostavljamo slabu lampu ukljucenu,ne znam do kad cemo,mada nisam ni probala da ugasim,lakse mi je ovako da vidim odmah ako se promeskolji ili zaplace,zakaslje se i td...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 5
16.10.2010 23:08:22   
NadaR
  I ja u hodniku ostavim ono malo nocno svjetlo i ostavim otvorena vrata od sobe .. user posted image
I nasa i njegova.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 6
16.10.2010 23:09:14   
Anoniman
Mame , trebamo pomoć u trećem tromesečju , dođite pleaseeee ... user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here