|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Podmladjivanje jajnika faktorima rasta
3.12.2016 13:43:16   
Soned
Procitala sam o metodi podmladjivanja jajnika faktorima rasta koja se izvodi u Jevremovoj i u GAK:

"Podmlađivanje jajnika je nova procedura tima Profesora Ljubića, uvedena u Specijalnoj bolnici za ginekologiju “Jevremova” sa porodilištem, sa ciljem da se pomogne pacijentkinjama kojima je dijagnostikovano popuštanje funkcije jajnika. Ovaj način lečenja ima više faza. Važno je napomenuti da se ova procedura sprovodi tek nakon kompletne obrade naslednih, hormonskih i imunoloških faktora.

Prva faza

Prva faza podmlađivanja jajnika podrazumeva vađenje adekvatne količine krvi. Količina krvi koja se uzima od pacijentkinje zavisi od:

konstitucije pacijentkinje
stepena insuficijencije jajnika
kliničke slike i prognoze
Druga faza

Druga faza podmlađivanja jajnika predstavlja laboratorijsku fazu u kojoj se primenjivanjem složene tehnologije, specijalnim separatorima i sistemima iz uzete krvi pacijentkinje izdvajaju odgovarajuće ćelije koje se pripremaju i aktiviraju za dalji deo postupka.

Treća faza

Nakon specijalne obrade, aktivna supstanca dobijena iz krvi pacijentkinje se u trećoj fazi ovog postupka “vraća” u tkivo jajnika, van krvnih sudova. Ova intervencija se radi u prvoj fazi ciklusa, od 2 do 4 dana menstrualnog krvarenja, pod kontrolom kolor dopler ultrazvuka, a može se raditi u opštoj ili lokalnoj anesteziji."

Ako je neko probao ovu metodu, molim da spodeli iskustvo.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Podmladjivanje jajnika faktorima rasta
3.12.2016 23:08:03   
Soned
Jedna od pridobivki ove metode je postizanje veceg broja jajnih celija, sa boljim kvalitetot, a ujedno pozitivno utice i na celokupno zdravlje zene.

Molim vas da ako je neko uradio ovu metodu spodeli iskustvo ili ako se neko informisao direktno u bolnicama, mislim da ce biti dragocena informacija svima sa malom rezervom jajnih celija.

(odgovor članu Soned)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here