|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pojas za trudnice Farlin
3.4.2014 14:21:18   
twist


Trudnoča je jedna jako bitna i prirodno lepa pojava ,tokom trudnoče žensko telo se transformiše i menja , dešava se čudo več po začeču .
Nakon otprilike 8 nedelja embrion se razvija toliko da su već formirani mozak i nerve, srce, želudac i creva, mišići i koža, i od tada se embrion zove fetus. Fetus pliva u amnionskoj tečnosti, unutar amnionske vreće. Kiseonik i hranu dobija iz majčine krvi preko posteljice i pupčane vrpce. Trudnoća traje u proseku 9 kalendarskih meseci ili 280 dana. Kada je beba spremna za porođaj, njena glavica pritiska cerviks i on počinje da se opušta i širi.Stomak je velik i zemljina gravitacija dodatno "otežava " več napomenuto stanje ,e tu je potrebna pomoč u vidu pojasa za stomak . Kada počnu porođajne kontrakcije, dolazi do otvaranja cerviksa, stezanja materice i nakon nekoliko sati, beba biva istisnuta van - kroz vaginu. Nakon bebe, ''''rađa'''' se i posteljica.
Na tržištu postoje razni pojasevi za trudnice ali definitivno je najbolji pojas marke Farlin
link proizvodjača :
Code:


a na sledečem linku ima jedan jeftin :


Reklamiranje ovog tipa je zabranjeno! Obratite se marketingu ringeraja.rs!!

< Poruku je uredio jole82 RR -- 3.4.2014 15:17:15 >
Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here