Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 1:05:02
|
|
|
|
liliana
|
Kako mene izkludjuje ta podela na muško-ženske boje... Ja sam Tini baš dosta oblačila plavih stvari. I vidim da ona sada baš voli plavu boju
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 15:02:03
|
|
|
|
adulence
|
i ja mojoj Ivi oblacim dosta plavih stvari...mene uzasavaju te podele uhhhhh grozim se takvih stvari,sta vise ne znam da li sam joj kupila i jednu roze stvarcicu,ima ih ali je to dobijala na poklon...
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 15:07:59
|
|
|
|
minnica
|
Pošto će mi se drugo dete roditi u isto godišnje doba kao i prvo, nosiće i sestrine stvari i koristiti njena kolica i sedište (malina boja). Neću mu baš oblačiti majice sa natpisom 'princeza', ali boja je nebitna, bar dok je beba.
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 15:11:19
|
|
|
|
caca81
|
Roze nije za dečake...a sve ostale boje mogu i za devojčice i za dečake.
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 15:14:58
|
|
|
|
Figaro88
|
I meni boja nije bitna,dok je bila manja kupovali smo joj stvari u svim bojama,sada ona sama bira i uglavnom je to plava i ljubicasta,voli i crvenu....
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 15:58:52
|
|
|
|
cockic
|
ma ja sam pekiju sve plavo,mesto da sam i nesto zuto,zeleno.ima ali jako malo tih boja.tako da i kad je bila beba imala je i plave stvarcice od bate.i bila je bata.makar i u roze ona je bata pekiju sam svu obucu plavu ili teget kupovala,umesto da sam i braon.ali nema veze iskoristila je i ove teget bele cipelice a braon ima za jesen. (meni je pekisa kad je prohodao lepo hodao,nije vukao noge,a ni lena.tako da su im cipelice bas ocuvane.napred nisu oguljene )
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 16:00:15
|
|
|
|
zoća
|
mom Mimiju lepo stoji crveno i roze
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 18:05:51
|
|
|
|
dunja RR
|
nešto nisam za roze na dečaku, ne znam ..
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 18:07:46
|
|
|
|
milenatea
|
ljubicasto za devojcice, narandzasto i teget za decake, sada je moderna i zelena hehehehe ne volim te klisee roze i plavo
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 19:03:01
|
|
|
|
Snelle
|
Ćerkici sam sve oblačila, roze, crveno, žuto, plavo, zeleno, narandžasto. Tako ću i sinu, osim crvenog i roze.
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 19:08:17
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Tako ću i sinu, osim crvenog i roze. Šta je problem sa crvenom? Gomili muških predivno ta boja stoji! U suštini ćerki oblačim sve boje, a sinu rozu i ljubičastu ne.
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 19:10:47
|
|
|
|
Snelle
|
Problem je što teško nalazim garderobu i za Lanu u toj boji, a kamoli za dečaka. Nije ovo ovde, draga moja, Novi Sad, ovo je selo
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 19:14:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Mrzim roze!! MRZIM MRZIM MRZIM!!! Da li vi znate koliko sam se trudila da ne kupim ništa roze?? Čak sam i zabranjivala ljudima da kupuju roze! I pojave se moji sa kutijom stvari koje su im dali. Šta mislite koje su boje bile??? Sada sam digla ruke. Kupim šta je ok cena-kvalitet. Nema neku omiljenu boju. Ali sam zato šizela kad joj kao bebi obučem jedan narandžasto-beli bodić i narandžaste pantalone na tregere (komplet bio) - svi su govorili da je dečak!! Sa sve ROZE šnalicom na one tri dlake na glavi!
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 19:19:08
|
|
|
|
Shishica
|
E ja bas volim rozo i lepo mi je kad devojcici belo obucem. Bas me briga sto je izvikana roza. Ljudi su je nakaradili, ona je diiiivna.
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 12.3.2013 22:51:25
|
|
|
|
Figaro88
|
Ni ja ne volim roze,ali Andrea voli pa se ja ne pitam mnogo.Kada sam otisla u bolnicu,posto nisam stigla da pokupujem sve,naglasila sam mami i mm-u da ne kupuju sve roza ili plavo,nego neutralno.Naravno da su kupili sve roze
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 2.5.2013 23:40:57
|
|
|
|
Bebilina
|
Kod nas nema podele, oboje nose sve boje a bitan je jedino model da je odgovarajuci za pol. Ceri nikad nisam oblacila musku garderobu, sinu nikad zensku. Ona je nosila i nosi teget, plavu, on nosi jako puno crvenih stvari, a volim i narandzastu, roze recimo na polo majicama sa podignutom kragnom. Smekerica Inace mm nosi i crvenu i roze, ljubicastu na majicama, kosuljama, kravatama. 21. vek, svima sve stoji i to mi je extra
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 3.5.2013 23:05:23
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja bebcu uglabnom kupujem plave,teget i sive stvari ..ima plave oke pa mu te boje super stoje..mada imamo i zute i crvene majice recimo,pa navijamo za Zvezdu kako drugacije ...danas su sve boje u opticaju cini mi se i za decake i za devojcice
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 6.5.2013 17:25:06
|
|
|
|
Ivence
|
Moja Milica oko sebe ima samo braću, i dosta stvari koje je nasledilla je plave ili zelene boje... meni to nije smetalo, ne smeta mi ni sada, i kupujem joj sve što mi se svidja, bez obzira na boju... E sada, baš da imam dečaka, ja bih mu oblačila sve ostale boje, crvenu, narandžastu, žutu, ali baš roze ne bih Nevolja je sada što su sve haljinice roze, ljubičaste, a bodići, ako su plavi, imaju sve neke motive za dečake, tako da često smo naterani da kupujemo roze za devojčice, a plavo za dečake, što je meni glupo...
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 7.5.2013 10:34:30
|
|
|
|
Modessty
|
Najveći problem je ponuda u prodavnicama a ne naše želje! Ja se tako ubijem tražeći crvenu bluzicu za Danila. On obožava crvenu boju, a i lepo mu stoji. Drago mi je i što svi naši drugari imaju isto razmišljanje kao mi, pa je za rodjendan dobio bele, zelene, sive, crvene, žute stvari. Ali teško je naći za dečaka garderobu u drugoj boji sem u plavoj ili zelenoj. O obući da i ne govorim! Za devojčice je nekako veći izbor.
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 7.5.2013 11:34:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj ne bih rekla da je za devojcice veci izbor. Na kraju hteo ne hteo moras imati kolekciju rozla stvari. a i ja isto MRZIM roza boju. Gledam da je ipak stalno oblacim u belo, zuto ili crveno ali ne vredi imamo toliko roza stvari da to nije normalno. Babe uvek kupe rozla, pa sam cak i ja par puta kupila roze zeke jer prosto za devojcice kao da nije bilo nista drugo. Obukla joj ja jedan dan zelenu zeku i odvela je na pregled kukova i doktorka kaze decak, ja je skinula a ona i dalje decak pa decak doslo mi da je odalamim i da kazem znate li vi biologiju uopste ako vicete mojoj devojcici koja je gola pred vama da je decak U svakom slucaju kupili smo mm i ja cak zelena kolica, jako volimo oboje zelenu boju pa valjda onda svi misle da je decak iako se po faci vidi da je dama ali ne vredi kad ljudi ne zagledaju facu vec gledajui boje. Tako da su muke zive. Imamo i teget stvarii,jako lepih. I suknjice i tako jedva cekam da se modiramo preko leta
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 7.5.2013 12:37:40
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha U svakom slucaju kupili smo mm i ja cak zelena kolica, jako volimo oboje zelenu boju pa valjda onda svi misle da je decak iako se po faci vidi da je dama ali ne vredi kad ljudi ne zagledaju facu vec gledajui boje. baš je tako! Naš sin je mnogima bio "devojčica" jer smo imali narandžasta kolica. Sigurno će i ovaj dečkić kad se rodi isto proći, jer će se i on voziti u tim isitim kolicima
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 7.5.2013 20:08:07
|
|
|
|
Moiraina
|
Moji nose sve boje osim roze (koja mi je inače bljak). Štaviše, crvena im obojici super stoji, imamo dosta crvenih stvari. Stariji ima baš plavu kosu i sive oči i stoje mu svetlije i pastelne boje, a bebac je smeđ i ima tamnije oči i odgovaraju mu jake boje. A neki dan sam bebca obuka u plavo od glave do pete i jedna žena je pitala da li je dečak ili devojčica
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 7.5.2013 21:01:42
|
|
|
|
Mama.Veki
|
I moj sin nosi sve boje, osim roze. To mu definitivno ne bi obukla, pa ni ljubicasto. Ali sve druge boje su mi ok. I njemu crvena lepo stoji i imamo dosta stvari crvenih, pa i dukseva zutih i narandzastih i svih drugih boja.
|
|
|
|
|
RE: Roze za devojcice, plavo za decake ili... 13.6.2013 23:12:11
|
|
|
|
Mache90
|
Mom sinu i plavo kad obucem, pitaju da li je devojcica, slatkica moja Sta bi tek rekli da mu obucem roze?!
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.