|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 11:07:22   
Anoniman
Koliko žene koje imaju brak iza sebe i dete uz sebe imaju šanse da nađu sebi partnera, da ga zadrže, da se udaju ponovo? Da li muškarci beže od razvedenih žena sa decom? Koliko je teško takvim ženama da pronađu partnera koji će prihvatiti obavezu zajedničke brige o detetu svoje partnerke? Da li su samohrane majke zaista žene za izbegavanje, jer, po narodu, "niko ne želi raspuštenicu", niko ne želi da "gaji tuđe dete"?
Imam prijateljicu koja je lepa, mlada, ima divnu kćerkicu, ali mi je pre neki dan saopštila "ja sam svoje završila, ko će mene sa detetom da ženi". Sa druge strane, njen brat se dugo zabavlja sa devojkom koja ima dete. Moj simpatični, poželjni komšija je oženio ženu skoro 10 godina stariju od sebe, nezposlenu, koja ima dete iz prvog braka, i to veliko dete.

Da li budućnost tih žena zavisi od njih samih, od sredine, ili jednostavno, od srećnog faktora X?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 11:13:41   
Dove
Bubo,nema to veze...Meni je cerkica iz prvog braka a sina imam sad sa ovim covekom o koe toliko pricam.Udala sam se za momka i to iz grada otisla na selo.A znas kakvi su seljaci po tom pitanju kad se zeni musko celjade?Bilo je povuci potegni.
Sve zavisi od toga sta ona sama zeli,konkretno ta tvoja komsinica.Ako zeli ponovo da se uda udace se,ako ne zeli moze joj sasvim ok biti i single samo da nadje nekog normalnog da joj bude oslonac i podrska u svemu.Kres varijante nikako,samo ako zna dobro da se sakrije jer su singl mame najplodnije tle za ogovaranja.I sa bratom da je vide reci ce da se krese sa njim.Sve sto ce se u buducnosti desavati zavisi od nje same.A to da je niko nece ozeniti do je zabluda prouzrokovana Balkanskim sindromom!!!To je njen direktan produkt.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 11:14:52   
Dove
Ja se malo pobrkala,mislila sam na tu tvoju prijateljicu!!!qq samnom!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 11:30:28   
Anoniman
Ја мислим да зависи и од средине, као и од саме жене. Ја јако волим моју пријатељицу и жао ми је што је она сама себи "пресудила" да за њу више нема наде што се љубави тиче, јер, забога, има дете. Истина је да су времена тешка и да свак гледа да се финансијски кобеља што боље па је брига о нечијем детету терет у очима других људи па и човека који се, евентуално, заљуби у самохрану мајку, али такође мислим да правим мушкарцима то не представља проблем, зар не?

И искрено, гледам по овом мом селу, најбоље момке уграбише жене с' децама. user posted image

(odgovor članu Dove)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 12:34:13   
bebać
Ko te voli prihvatiće te i sa hiljadu djece, a ko ne izbjegavat će i tebe i svoje vlastito dijete koje si mu rodila!user posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 12:39:16   
Dove
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 13:19:20   
vukosava
Moja mama je sa 41 godinu ostala udovica sa troje dece 17, 15, i 7 godina. I tako isto - sama je resila da je tata njena poslednaj ljubav. Uvek je pominjala, majka troje dece, boze sacuvaj i slicno.

Moj drug ima devojku koja ima dete 1995 godiste. On je 1974. I voli tu devojku, a sa njom i njeno dete naravno.

Najvise mrzim izraz "krava sa teletom" sto je nesto najodvratnije sto sam cula o samohranim majkama.

Mada sa devojcicom, ja bih bila ekstra oprezna, jer npr Vudi Alen je i Lorens Fisburn su se ozenili za, prvi za svoju polucerku a drugi za usvojenu cerku svoje cerke...

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 13:54:28   
Ivanka 75
Hmmmm... moji roditelji su savršen primer za ilustraciju ove  teme.
Nekoliko godina nakon razvoda moj otac se počeo zabavljati da devojkom koja ima ćerku iz 1 braka. Evo, skoro 25 godina su zajedno, odgajio je tu njenu ćerku (imaju i zajedničkog sina od 15 godina), bukvalno joj je bio bolji nego rođeni otac (nas zanemario, ali to je već neka druga tema user posted image )
S druge strane, sestra i ja znamo da je mama tokom godina imala jednu ozbiljnu vezu, "raspuštenica" sa 29 godina i 2 ženske dece, čovek (udovac) koga smo nas dve obožavale, dolazio kod nas, donosio pregršt poklona, igrale se sa njegovim sinovima (naši vršnjaci), i koji je znao da mama neće da se uda za njega. To je i bio razlog prekida njihove veze.
Nakon nekoliko godina mama nam je sve ispričala, bilo je strah za nas. Kako ona kaže, ipak otići u kuću sa 3 muškarca nije joj bilo lako da prelomi tu prepreku.
Mislim da samohrane majke same odlučuju šta će i kako će i kakav će život živeti. Ako se u potpunosti otvore muškarcu sa kojim su u vezi ta veza može da uspe. Ne kažem da veza moje mame i tog gospodina nije bila uspešna ali eto, ona nije htela da se obavezuje na nešto što verovatno nije mogla da postigne (4 male dece).
Svako donosi odluku za sebe, ako se u startu nešto okarakteriše kao "piši propalo" velike su šanse da ne uspe.
Muškarac treba da bude svestan u šta se upušta i da u startu dobija "instant" porodicu.
Pisala bih još, imam i nekoliko drugarica u istoj situaciji sa različitim iskustvima. I iz svakog njihovog iskustva, a sve su različite po karakteru, obrazovanju i vaspitanju, zaključujem da je sve u glavi. Bitno je raskrstiti sam sa sobom pre nego što se napravi korak dalje.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 14:10:35   
Vika
Ima puno i dobrih i loših iskustava. Da se sama nađem u situaciji da budem single , trebalo bi mi puuuuno poverenja u nekog muškarca koga bih makar predstavila svom detetu a kamoli živela sa njim. Ne kažem da je nemoguće naći možda i boljeg oca od biološkog oca, ali plaši me mogućnost bilo kakvog negativnog iskustva detata zarad moje nove ljubavi. Verovatno bih se pre odlučila da imam dečka, a neka ga pera i pegla neko drugi, recimo mama

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 14:23:49   
Brand new mama

IZVORNA PORUKA: vukosava

Mada sa devojcicom, ja bih bila ekstra oprezna, jer npr Vudi Alen je i Lorens Fisburn su se ozenili za, prvi za svoju polucerku a drugi za usvojenu cerku svoje cerke...

Vudi Alen se ozenio sa usvojenom kcerkom svoje bivse zene(koja je usput serijski usvajala), a Lorens je vec u starackoj demenciji (o krizi srednjih godina ne mozemo pricati),posto se je mlada cirka 50 godina mladja. Tako da mi ovo sto si navela nije bas toliko cesto,pa da sutra nase kcerke gledamo kao potencijalne suparnice.
A sto se tice teme- i ja se slazem da je sve stvar stava zene(moze neko misliti da mu je zivot zavrsen i ako se sa 30 nije udala i dobila klince-znam i takve) .Ali,tad je u pitanju puno vise nego cisto-"ja sam se zaljubila!!!!" Moras naci osobu koja je zrela i pozrtvovana,i koja ce sutra stvarno moci da voli tvoje klince i nece praviti razliku izmedju tvojih,svojih i vasih klinaca. Treba stvarno puno srece,ljubavi i trudaa da se dobije funkcionalna porodica.Jer ja u takvim slucajevima zelim da se dijete def. stavi na prvo mjesto(ne mislim da ako imas klince koje ima zelju da mama bude samo njegova,ili pubertetliju koji istjeruje svoju volju,trebas da ostanes cijel zivot sama,vec da jednostavno treba cuti i njegove razloge i objasniti djeteteu da i ti zelis biti srecna). Nisam za ulijetanje u veze koje donose iste probleme- ako si se razvela zbog alkohola-obrati paznju da i novi frajer ne visi za sankom dok ne spadne sa njega;ako te prethodni varao- nemoj biti sa onim koji se okrece za svakom suknjom u krugu 100km... I nikako ne biti sa nekim samo zato sto se bojis da budes sama


_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 17:13:25   
indy_25
Pa sve zavisi u kakvim se krugovima kreces. Joj ne mogu sada da pisem Sara mi place ali napisacu iz svog iskustva nesto .

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 17:21:10   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Brand new mama


IZVORNA PORUKA: vukosava

Mada sa devojcicom, ja bih bila ekstra oprezna, jer npr Vudi Alen je i Lorens Fisburn su se ozenili za, prvi za svoju polucerku a drugi za usvojenu cerku svoje cerke...

Vudi Alen se ozenio sa usvojenom kcerkom svoje bivse zene(koja je usput serijski usvajala), a Lorens je vec u starackoj demenciji (o krizi srednjih godina ne mozemo pricati),posto se je mlada cirka 50 godina mladja. Tako da mi ovo sto si navela nije bas toliko cesto,pa da sutra nase kcerke gledamo kao potencijalne suparnice.



Usvojena cerka nejgove nevencane supruge, nije samo na papiru bila njegova usvojena cerka. Soon-Yi je imala samo osam godina kad je Mia Farrow usvojila, znaci 1978. Vudi Alen je bio sa Miom od 1980 do 1992. Dok je ziveo sa Miom nevencan, Soon-Yi je bila njena usvojena cerka. Dakle nije mu bila legalna cerka, al je itekako bila cerka njegove devojke.


Ne mislim ja da ti bude suparnica vec sta nekim bolidima moze da bude u glavi, poznati su mnogi slucajevi kad je ocuh napastvovao dete. Ili da se ispravim - mamin decko je smuvao dete i ozenio ga kao u Vudi Alen slucaju. Majku nije ozenio, al njeno dete jeste.

Evo ti dokazi: kako se neki bolidi odnose prema svojim pastorkama
klikni


(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 17:29:17   
bea83
Sve oblećem ovu temu ceo dan, ne znam da li da se izjasnim ili neuser posted image
Moja mama ima mene iz prvog braka, i kad sam imala pet godina počela je da se zabavlja sa mojim sadašnjim očuhom koji je imao sina iz prvog braka. I to nekako dodje ko kompenzacija- ti prihvataš moje dete, a ja tvoje. Grozno zvuči ali verujem da ako bolje razmislite ima logike. Nakon nekoliko godina dobili su i zajedničko dete, mog mladjeg brata.
Svi smo praktično odrasli zajedno, i zovemo se braćom i sestrom, ali ne zavaravajte se da neki muškarac može isto da voli svoje dete i dete koje je žena imala pre njega. Ne govorim ovo iz nekog lošeg iskustva, moj očuh je za mene učinio milion puta više nego rodjeni otac, odrasla sam u njegovoj kući i na njegovom budzetu, ali jednostavno nije isto. Žene su od drugačijeg materijala, i mislim da lakše prihvataju decu i nalaze emocije prema njima bez obzira što nisu njihova, dok su muškarci (naravno čast izuzecima) ipak drugačije skovani, a zatim i odgajani na našem brdovitom Balkanu. I koliko god se trudili da to prevazidju, to se u nekim beznačajnim stvarima oseća.

Tako da je moj zaključak da samohrane majke nisu neko ko ne može da nadje novog partnera, i ne treba da se toga liše, ali treba dobro da razmisle mogu li da podnesu drugačiji odnos prema detetu koji će neizostavno doći kasnije ukoliko sa novim partnerom budu imale dete. Život nameće razne situacije i u nekom periodu to će se iskazati. Može da bude i posle nekoliko godina i više.Ukoliko imaju ludu sreću da nadju partnera kod koga do ovoga neće doći (mislim da se procenat kreće oko 1%, gledajući i slušajući iskustva oko sebe) onda svaka čast i neka ga čuvaju kao najvredniji dar.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 13
   [Obrisana poruka]
15.9.2011 18:08:45   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 14
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 18:17:13   
Dove
Imala sam vezu posle razvoda od prvog muza.Trajalo je to Boga mi tri godine.On momak a ja...polovnjaca...Tako su bar pricali.Pomagao mi je puno,placao vrtic za nju,kupovao igracke,cuvao je kad izadjem kod drugarice na kafu.Ali jednostavno smo potpali pod uticaj sredine i pukli.Svaka singl mama po meni,posle takvog iskustva treba da zna da svoje dete ne priblizava nikome ako nije sigurna da ce za istog da se uda.Sreca moja je ta sto je Milica bila dosta mala i nije ga zapamtila.Sada nemam problem.Posle kise uvek dodje sunce!!!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 18:45:50   
Didy
Čula sam komentare raznih muškaraca koji kažu da je razvedena žena sa malim detetom "završila svoje", dok razveden muškarac ne spada u isti koš. Mislim da je sve to sindrom ovog našeg zadrtog Balkana i iskreno se nadam da će se stvari u glavama ljudi menjati.
Imam jako dobru drugaricu koja se razvela odmah nakon porođaja (ima tome već više od 4 godine). Ona ne veruje da će ikada pronaći nekog normalnog muškarca, kaže da se povlače čim čuju da ima dete. Pričale smo mnogo puta na tu temu. Ja i dalje verujem da će jednog dana biti s nekim normalnim jer je stvarno divna osoba, lepa, pametna, obrazovana, ima svoj posao, svoj stan... i ne zaslužuje da bude sama kad to već ne želi.
Druga drugarica mi se razvela nedavno, ali nemaju decu. Bio mi je odvratan njen komentar - Nisam polovnjača, nemam dete.user posted image Ovaj komentar što je Vukosava navela za kravu sa teletom prvi put čujem i mogu reći da ništa odvratnije u svom životu nisam čula.user posted image


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 20:08:13   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Didy

Čula sam komentare raznih muškaraca koji kažu da je razvedena žena sa malim detetom "završila svoje", dok razveden muškarac ne spada u isti koš.



Vecina i zaboravi da je i imala dete, nazalost...


IZVORNA PORUKA: Didy
Druga drugarica mi se razvela nedavno, ali nemaju decu. Bio mi je odvratan njen komentar - Nisam polovnjača, nemam dete.user posted image Ovaj komentar što je Vukosava navela za kravu sa teletom prvi put čujem i mogu reći da ništa odvratnije u svom životu nisam čula.user posted image



Zamisli tako su ljudi komentarisali devojku tog mog druga, ja nisam mogla da verujem. A ona lepa ko lutka, mladja od njega samo godinu dana. Al kad je krenula da studira desilo joj se da zatrudni, i rodila je dete. Nije se nikad udala za tog lika. I sad je ona kao neka sto ti kazes "polovnjaca" samo zato sto je odabrala da rodi to dete a ne da ga abortira kao sto bi gomila njih uradila.

Moja rodjena tetka je sama odgajila dete. Moja rodjaka j 1971 godiste, vukovac, desetkas, danas majka dvoje dece. Mogu misliti kako joj je bilo 70-tih al sumnjam da se ista puno promenilo. Svi samo guraju nos u tudja posla i prave se dusebriznici a godisnje se ubije u Srbiji 100 000 beba a to nikom nije problem.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
15.9.2011 23:03:12   
oxy7
Moj rodjak se zabavlja sa ženom koja ima dijete iz prvog braka i kaže da uživa u tome što nije pod pritiskom da je oženi, jer je već ostvarena kao majka, ne zvoni joj biološki sat, pa se osjeća opušteno...razni ljudi, razne motivacije i razlozi... A sredina je užasna kad se o tome radi, komentari su takvi da ih radije ne bih ponavljala. A kad on ima djecu, onda se očekuje da ih "nova" žena prihvati kao svoju, on nije "polovnjača"!?! 

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
16.9.2011 8:14:30   
Brand new mama
Mislim i da je muskarcu sa dijetetom iz prethodne veze-braka teze da nadje nekog ko ce ga prihvatiti u komplet-pakovanju.Ja znam nekog ko je stvarno sladak,pametan...i ima kcerku(bio je u braku kratko,veza jos iz osnovne skole i pukli su odmah posle rodjenja malecke).On je pozrtvovan tata koji nije zanemario svoju kcerku-i ne moze nikog da nadje.'Kad kaze da ima kcerku,odmah nije zanimljiv. Od mm rodjak-isto.Samohrani otac i nijedna nije htjela neku duzu i ozbiljniju vezu. Otkud znam...mislim da svi suvise paze sta ce im neko reci.
P.S.Vukosava,bolesnici su bolesnici. Po tvom linku nisu ni sopstvene preskocili. Pacifist sam,ali njima ne znam sta bih radila

_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
16.9.2011 10:52:41   
Anoniman
Svaka od nas, pre braka, je želela da nađe čoveka kog će voleti najviše na svetu, i koji će isto toliko voleti nju, da budu jedno drugom sve na svetu. Kada dođe dete to se promeni, vole se ljudi i dalje, ali ne možeš nikoga voleti više od deteta. Kod samohranih roditelja ti znaš da nikad nećeš biti na prvom mestu, da tvoje potrebe nikad neće biti prve, i ma koliko to bilo prirodno i normalno, nije svako spreman na to.

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 20
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
16.9.2011 23:17:51   
Dove
Moji roditelji su se razveli devedesete godine.Tata se ponovo ozenio i ako je imao dve cerke uz sebe.Od macehe nikad nista ruzno nismo dozivele.Zena je skromna i odmerena.Mozda je tata imao srece jer je ona nerotkinja,pa u nama vidi neku sigurnost za starost!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
16.9.2011 23:34:27   
Anoniman
Juče sam malo čitala ovu temu, samo nisam stigla da kucnem... Moji su se razveli '96. Moja mama je tada imala samo 36 godina, a i danas je mnogi smatraju za jednu od najlepših žena u gradu user posted image E sad, dvoje dece tinejdžera, školaraca-problemi sa pubertetom, troškovi,... Nije baš nešto što će svaki muškarac prigrliti. I čitam tu kako svi tvrde da sve zavisi od žene user posted image Kao AKO želi udaće se, ako ne neće.

Prvo, taj novi muškarac mora negde da se i upozna, zar ne?! Znači treba se socijalizovati, kretati, izlaziti... A šta da rade one žene čiji bivši ne plaćaju alimentaciju za decu, nemate para da se sudite, a deca traže svoje??? E onda ta žena mora da radi još dva-tri posla da deca ne osete na svom stomaku i školovanju. Ode na posao u 6 ujutro, vrati se u ponoć. I tako godinama..... Kad ona da izlazi? Pa i da na tim svojim radnim mestima sretne nekog, ona pored toliko posla nema vremena ni za tu sirotu decu, a ne za ispijanje kafa i zabavljanje. Moja mama je našla nekog tek 10 godina kasnije, kad smo i brat i ja već bili samostalni, živeli odvojeno od nje, a ona konačno malo danula dušom... I taj čovek nas ne mora ni da hrani ni da oblači, niti živimo pod istim krovom, niti trpi naše pubertetske bubice, ili ukakane pelene... On je samo još jedan deka+ našoj deci i čovek koji voli moju mamu. Ja ga zovem imenom, smatram očuhom, ali mama se nije udala za njega, niti će...

Blago svakoj ženi koja uspe da nađe dovoljno velikog muškarca da je prihvati u "proširenom izdanju", jer i mnogi biološki očevi (kao što je moj) zapostave rođenu decu i ostave ženu, a ne neko ko je samo tu sasvim slučajno...

(odgovor članu Dove)
  Direktna veza do poruke: 22
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
17.9.2011 0:09:56   
indy_25
Ja sam od kako sam se rastavila imala 4 ozbiljne ponude za udaju moj sadasnji muz je bio peti i za njega sam odlucila da se udam. Tri momka od ova 4 prva su upoznali moje djete. Denijal je tada bio mali. Svaki me je uvijek impresionirao kroz diejte jer su znali koja mi je bolna tacka. Uvijek sam im pricala da mi je djete na prvom mjestu pa onda sve ostalo. E sada ovaj jedan nije imao ni oca ni majku umrli mu. Bio je super fin ali nekako ljubomoran pa nisam htjela da ulazim sa njim u nesto vise. Molio me da se udam za njega ali vidjela sam da to nije to. Pomislila sam iz takve ljubomore dolaze svadje a ja ne zelim da moje djete prolazi kroz to. Ovaj drugi je isto tako zivio s ocuhom pa je na neki nacin razumio mene kao samohranu majku jer je i njegova bila to. Njegova mama me voljela stalno smo izlazili zajedno. Ali nekako nisam mogla da se udam za njega samo sto je dobar prema Deniju i sto me njegovi prihvataju. Nisam ga dovoljno voljela ono onako pravo samo sam ga postovala i cijenila. Treci me volio ludo ali njegova mama kad je cula za mene zamalo nije dobila infarkt. Nisam ni njega voljela pa sam ubrzo i prekinula s njim. Cetvrti isto tako njegovi roditelji nisu bili za to da mi budemo zajedno . Nakon par godina pomire se oni sa sudbinom prihvate mene i moje djete idemo mi svi zajedno familijarno na vikendice izlete itd. Al ja i njega prestala da volim i tako raskinem sa njim. Ostale neke seme i semice su me gledali kao raspustenicu i ne bi im nikad na pamet palo da ozene zenu s djetetom. S takvim momcima sam imala samo sex i nista vise al isto tako sam i ja njih gledala kao objekte. Svasta se govorilo za mene raspustenica vaka naka (mislim na moj komsiluk) al mene je dupe bas bolilo. Eto ja se udala srecno. Njegovi su super on je super. Normalno je da moj muz ne moze da voli Denijala kao Saru. Ali mi je dovoljno kad vidim koliko brine o njemu meni je srce ogromno. Eto ja mislim da moze i zena sa djetetom da nadje momka muza itd. I da ne mora da znaci da ce je glediti samo za sex. Ako voli tebe prihvatice ti i djete.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
17.9.2011 8:38:45   
Dove
Ovo sto cu sada da vam ispricam,laicki gledano nema veze sa mozgom.Ali hocu da kazem,da ako nesto stvarno zelis i boris se za to,da ces to i da ostvaris.
Moja skolska iz srednje ostala trudna u trecoj godini.Naravno,bila je single.Odmicala trudnoca,pocelo da se provaljuje a ona u cudu.Nasla je tipa koji ju je uzeo u sedmom mesecu i priznao dete kao svoje.Zivotarili oni tako,aliona nikako da i njemu rodi.Govorila sam joj alinije htela da me slusa.Nakon par godina,spanjdala se sa njegovim najboljim drugom i njemu odmah bez razmisljanja rodila dete.Msm,strasno.Ali ni taj brak joj nije uspeo nego je ostala sama sa dvoje dece od uslovno receno tri coveka.Udala se i treci put,za momka koji kasnije se ispostavilo,nije mogao da ima decu.A ona prosla cak i HSG.I to sam joj govorila da ne radi i da ne bude blesava.I to se raspalo,taj brak.Nadje ona tipa onake bez obaveze,i gle,ostane trudna.Abortirala je,presavila tabak,spakovala kofere i sa klincem otisla u Nemacku.Sad sredjuje papire za straiju cerkicu.I kakav mentalitet?Ima i toga,ali mislim da kad muskarac vidi lepu izgodnu mamu odmah mu se ppomuti pamet.Ona je kad pogledam vecito bila single,a uvek u braku.Valjda je tako nagrabusila zbog svoje naivnosti,ali daleko od toga da muskarcima smetaju zene sa paketom.Pa i ja sam dokaz za to.Jeste da ima tu i borbe i svakavih sr***,ali uz malo volje sve se to prevazidje.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Samohrane majke - poželjne partnerke ili ne?
20.9.2011 16:27:18   
Anoniman
I ja sam iz roda polovnjaca , i dobro sam prosla za sad user posted image Mislim da muskarcima uopste nije bitno da li sam ja bila sa nekim u braku i da li imam dete , za ove ostale koji od muskog imaju samo brkove ne znam  user posted image   Verovatno njihov strah od obaveza prema `tudjem` detetu ima korene u sredini iz koje su .. 

(odgovor članu Dove)
  Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here