|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Stomacni virus u ranoj trudnoci?
18.8.2014 13:51:53   
Anoniman
Trazila sam u trazilici, ali nema bas ova tema, ima o trovanju hranom i povraćanju posebno. Ako mi je promakla molim da mi date link.

Naime sada sam u 10,5nedelji trudnoce. Juce sam zakacila virus povracanje + proliv, koji mi je presao od klinaca. Srecom, trajao je samo do danas, ali sam jako uplasena jer sve informacije koje sam mogla naci na internetu nisu bas sjajne. Ja uopste nisam mislila da je to tako strasno. Imam zakazano kod ginekologa sutra popodne, i sama dr mi je rekla da je bolje da dodjem (inace nisam trebala na pregled tek za 10ak dana) jer se svasta desava sa virusima u poslednje, narocito sa manjim trudnocama. user posted image

Ima li neko iskustva ili bilo kakva saznanja o ovoj temi?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Stomacni virus u ranoj trudnoci?
18.8.2014 17:00:45   
sunascee
Pozdrav, ja sam zakacila stomacni virus u trinaestoj nedelji, drzao me je tri dana. Konstantno povracanje i dijareja. Naravno da sam otisla odmah kod dr, jer sam se bas isprepadala, ali me je dr umirila recima da to nije bas toliko tragicno koliko mozemo da procitamo na netu. Ali mi je i nagovestila da je veoma bitno da unosim dosta tecnosti, da ne bih dehidrirala. U istoj nedelji sam radila ekspertni UZ i hvala Bogu sa bebicom je sve bilo ok.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here