|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   TRUDNOĆA BOLOVI ZUCI, GORUSTICA I ZELUDAC
9.4.2018 19:03:04   
Ecika Eca
Dan svima. Od skoro sam na ovaj forum i volim sve da ciitam i savetujem se puno od svakoga kako i sta trebam da radim posto sam prvorotka i nekako naravno sa razlogom sve me zanima i svaki deo mi treba objasniti zasto je to tako i dal je to normalno. Mene je pocelo da probada sa desne strane ispod dojke de se nalazi žuč. Onako kao blagi bol ali neprijatan. Preko dana manje mada i ume malo jače da zaboli. Ne znam dal je to normlano ne znam dal je to opasno i kad ce to prestajati???
Nadam se da ima vas sa iskustvom da odgovori na temu i da mi pomogne šta bi trebala da radim. Što se tiče goruštice to svako veče imam bez obzira kada jedem. Inače sam 8-mi mesec ušla trudnoće i termin pada 9-ti jun,pa videcemo kad cemo... 😊😊😍😍
Hvala unapred.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: TRUDNOĆA BOLOVI ZUCI, GORUSTICA I ZELUDAC
9.4.2018 19:05:04   
Ana RR
Ecika, dobro došla na forum. O svim ovim problemima imamo pojedinačne teme pa te molim da prvo koristiš pretraživač (u gornjem desnom uglu) pa tek onda da otvaraš nove teme ( a sigurna sam da nema tematike koju već nismo započele).
Hvala,
Ana RR

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ecika Eca)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







ODLUČILA JE DA RODI DETE, IAKO ONO NEĆE MO...
Ona je uspela u jednoj minuti da shvati da će njeno dete umreti, ali i da oseti potrebu da drugoj deci pomogne. To je bi...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here