|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ulrazvuk i ultrazvuk!
22.5.2013 14:40:18   
drudi
Dakle, ovo pisem jer sam jutros dozivela jedno totalno prijatno iznenadjenje. O cemu se radi? Trenutno sam pri sredini sedmog meseca i posto se blizi porodjaj vreme je da se odlucim za lekara za porodjaj. Po preporukama mojih prijatelja odlucimo da odemo do jednog dr iz Visegradske inicijali N.S (ne znam dal smem da pisme puno ime),za koga smo sa vise strana, ukljucujuci i net culi sve najbolje, a kako bi covek video stanje i da ga pitam da mi vodi trudnocu do kraja i porodi me. Do sada sam vodila trudnou u jednoj fensi klinici, cisto jer mi je blizu i jer je dr fina zena. Medjutim, nakon jutrosnjeg pregleda u soku sam. Dakle, covek je gleado bebu gotovo sat vremena, organ po organ vrlo brzo i dettaljno, celo vreme objasnjavajuci mi sta je sta i zasto je vazno da je nesto sto mi pokazuje tako kako je. I izvestaj je takav tako da se opisuju karakterisike svakog organa. Sta taj covek vidi na tim slikama ja sam naprosto ODUSEVLJENA. Moji dosadasnji ultrazvukovi su trjali najduze 15 min, sa standardnim merenjima organa i dr. ali ovo sto sam danas videla je neverovatno. Na primer, covek pronadje zenicu oka bebe i ustanovi njenu bistrinu sto je pokazatelj da li je bebu napadao neki virus, ne daj Boze. Pri tome je toliko normalan, prijatan, neposredan..Sta da kazem kad je moj muz na kraju zaplakao kakav je doktor i kakvo olaksanje kad sva ta cuda cujes. Ne samo da smo u soku zbog pregleda vec smo i srecni sto cu biti, ako Bog da, kod takvog civeka prilikom porodjaja. Fensi klinike garantuju odredjeni pristojan nivo kvaliteta ali je mana serisjki rad jer je vecita guzva. I pri tome je meni ovaj dr toliko prijatno iznenadjenja sa tolikom ogromnim znanjem da je to nenormalno. Jos mi kaze da ne moramo da se vidimo do 3 nedelje do porodjaja jer je sve video morfoloski i sad se beba samo ppopunjava, naravno izuzev da osetim neke tegobe. A toliko normalan covek, prijatan, neposredan, neisfoliran. Eto morala sam ovo da podelim sa vama, pa ako nekom znaci...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ulrazvuk i ultrazvuk!
22.5.2013 14:55:00   
Olga75
ovu temu cu zakljucazti jer postoji tema ULTRAZVUK I DRUGI PREGLEDI U TRUDNOCI a post cu kopirati
molim da pre otvaranja novih tema koristite pretrazivac u gornjem desnom uglu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu drudi)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Zašto je dremanje tokom trudnoće dobro za ...
Trudna si i stalno iscrpljena? Vreme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studiji, dremke tokom trudnoće...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here