|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Artritis i trudnoca
4.11.2018 8:23:08   
lokicagagica
Drage devojke, trazila sam odgovarajucu temu, ali je ne nadjoh, pa eto da otvorim novu, a moderatori nek'' premeste ako vec postoji negde slicna. Zanima me da li neka od vas ima iskustva sa artritisom i trudnocom? Nije vazno koji oblik artritisa, sva iskustva su dobro dosla. Ja konkretno imam Reiterov sindrom vec dugi niz godina i u prvoj trudnoci nije bilo nikakvih problema, medjutim sada iako je trudnoca jos mala pojavili su se bolovi u zglobovima.

_____________________________

You will never understand life until it grows inside of you...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Artritis i trudnoca
4.11.2018 22:36:31   
smeško
Zar trudnoća ne bi trebala da dovede do izostanka simptoma zbog snižavanja praga imuniteta?
Tako su meni rekli kada su sumnjali na što šta.

< Poruku je uredio smeško -- 4.11.2018 22:37:20 >

(odgovor članu lokicagagica)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Artritis i trudnoca
5.11.2018 8:21:46   
lokicagagica
Mozda kod drugih vrsta artritisa, reiter je bas specifican. Jos kad su otkrili da ga imam, govorili su da moze biti problema u trudnoci, sto se srecom u prvoj nije desilo. A iskreno se nadam da ovaj bol u kolenu i skocnom zglobu nije predigra za nesto gore. Reiter je sindrom uz to i autoimuna bolest, kako su mi objasnili svaka promena u organizmu dovodi do toga da  organizam napadne zglobove. Poslednja upala zglobova bila je pre 6 godina, mada se sa njim nikad ne zna. Najgore od svega je sto ne postoji nikakva preventiva vec se leci kad vec dodje do upale, sto je veliki problem u trudnoci zbig kortikosteroida.

_____________________________

You will never understand life until it grows inside of you...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Sve što treba da znate o gestacionom dijab...
Gestacioni dijabetes je privremeni oblik dijabetesa koji se može javiti u trudnoći. To je stanje koje nastaje kada zbog ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here