|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Banja Selters
9.3.2017 9:39:03   
nata11
Meni je ova banja u blizini Mladenovca potpuno nepoznata pa Vas molim ako imate ikakvu informaciju da podelite. Podaci na sajtu su dosta skrti. Temperature izvora su 31 i 50C i lece bolesti perifernog nervnog sistema i reumatska oboljenja.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Banja Selters
9.3.2017 11:29:54   
Sanjalicaaa
Nato, mm tetka je par puta vodila svog muza. Kaze da je banja fenomenala, ona je odusevljena i peporucivala je mojoj mami kad je slomila nogu. Ali nista vise od toga ne znam.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Banja Selters
9.3.2017 16:36:58   
nata11
A od cega boluje taj covek, koji dr mu je preporucio tu banju?

_____________________________





(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Banja Selters
28.3.2017 14:43:49   
Mizzy
Evo odgovor od Mladenovčanke :)
Selters Banja je u stvari jedan hotel udaljen od centra grada 1,5 - 2 km. Hotel je okružen velikim parkom, u kome osim šetnih staza nema dodatnih sadržaja. Pored hotela se nalazi stacionar, tj bolnički deo banje. Sam hotel je ok, nije loše održavan. Ima zatvoren bazen, s'tim koliko je meni poznato, u hotelu je bazen sa običnom slatkom vodom, dok je u bazenu u stacionaru banjska voda. Koliko sam čula, hotel je kreirao neku vikend antistes spa program, koji je relativno povoljan i pristojan. Uglavnom, ja sam išla više puta na terapije zbog skolioze i ostalih stanja kičme. Terapije i medicinsko osoblje su veoma prijatne, posebno hidromasaže su meni prijale.
Ako idete na lečenje, toplo preporučujem, a ukoliko idete na odmor imajte u vidu da dodatnih sadržaja sama Banja nema, ali u okolini svakako ima šta obići.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Banja Selters
28.3.2017 21:19:04   
nata11
Hvala Mizzy. Na lecenje ide mm.

_____________________________





(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Banja Selters
29.3.2017 8:47:06   
Mizzy
Nema na čemu!
Još jedan savet, ukoiko ide o trošku zdravstvenog osiguranja, verovatno je da će dobiti smeštaj u stacionarnom delu, koji je u prilično lošem stanju (teži pacijenti, bolničke sobe, prilično oronulo). U tom slučaju, ukoliko ste u mogućnosti, postoji mogućnost da uz ličnu doplatu bude smešten u hotelu. Raspoitajte se ako ste zainteresovani, ali eto da imaš info. Sve najbolje!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Rin...
Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here