|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 0:32:52   
Jennifer
Mislila je da njemu ne vredim zbog toga i da se okrenem oko sebe i vidim druge sta rade a gde sam ja, da treba porodicu da stvaram. I da suvise mracim, da svudge ima problema a da je zivot interes. To su njene reci.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 451
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 0:39:45   
Jennifer
Ne mogu da zaboravim nasu pricu i njega kakav je bio i sta sam mu znacila u vezi i na pocetku braka i sada, znaci sve totalno suprotno, ako sam bila najbolja sada sam najora i tako se osecam. A majci kada spomenem ljubav, o cemu sam i ovde pisala, ona kaze zivot je interes. I gleda se da se nadje neko kako treba s kim ce deca da se imaju to je bitno.

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 452
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 1:00:03   
Milena18
Ne gledam na život kao tvoja majka, daleko od toga, ali sve i da probaš da posmatraš problem iz njenog ugla - da li je on zaista "neko kako treba"? Ne bih rekla. Ja se ne bih usudila da sa takvom osobom podižem decu. Ali na kraju, ti najbolje znaš, mi ipak na ovaj način ne možemo da steknemo kompletan uvid u vaš brak.

< Poruku je uredio Milena18 -- 24.5.2017 1:02:46 >

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 453
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 9:19:01   
Buba Mira
Izvini, ali da li ti imaš svoje mišljenje? Uopšte? Imalo?
Ili kao slepa vidiš samo ono kako ti drugi ispričaju? Ako ti muž kaže da si nikakva, šta, ti nemaš sopstvene oči i ogledalo pa da vidiš da vrediš, da si lepa, vredna? Ako ti majka kaže da je život interes - da li ti možeš, smeš da pogledaš i iz svog ugla, pa da sama stekneš stav o tome, ili samo slepo prihvataš da je istinito samo ono što ti drugi kažu?
Majka ti je verovatno i sama nesrećna, pa po automatizmu i tebi prognozira apsolutnu nesreću, a kad se na to doda i činjenica da se još nisi "razmnožila", i da se žena u njenim očima samo po tome vrednuje, onda mi je i jasno što ti nije podrška, jer takav mentalni sklop, bez uvrede, ne može ni sebi da pomogne, a kamo li drugima.

Meni je moja majka mnogo pomogla kada sam odlučila da se razvedem. Imala sam uvid u oba mišljenja glede mog lošeg braka - otac je bio konzervativan i za njega je žena bila ta koja je rođena da ćuti, trpi i rađa, pa kada sam se prvi i poslednji put požalila ocu na muža, rekao mi je - ajde ne izmišljaj, ćuti tu. To je rekao pred mojim tadašnjim mužem, a ovaj dobio krila.
Kasnije, u tom braku, kada je moj otac preminuo, imala sam veći konflikt sa tadašnjim mužem, koji me je gadno opsovao pred mojom majkom.
Moja majka mu je tada i te kako pokazala zube. Možda je čak i gore prošao nego da mu je neko muško pokazalo svog Boga, verbalno, naravno.
I kada sam definitivno odlučila da se razvedem, mama mi je bila ogromna podrška, i sada je. I bez podrške je jako teško.
Mama mi je stalno ponavljala ono što dugo nisam čula - da sam lepa, sposobna, da treba da budem srećna, da će sva gorčina proći. Ohrabrivala me da se aktiviram povodom društvenog života, išle smo da kupujemo novu garderobu, šminku, štikle... i uživala je dok me gleda kako se spremam za izlazak, nova, sveža, ponovo živa.

Sada imam novi život, novog partnera, a taj prethodni život mi je tako dalek, kao da nije bio moj. Sada, kada imam zdravu vezu, bez stresa, bez ikakvih sumnji, kada sam potpuno i na pravi način emotivno ispunjena, tek sad vidim pravu razliku. I vidim svojim očima da zaista jesam lepa, jesam fantastična, da umem sve i mogu sve, a oni koji misle drugačije odavno nisu tu i sve je na svom idealnom mestu. user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 454
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 14:39:37   
Jennifer
Buba mira, imala sam svoje misljenje ali previse dugo slusam jedno te isto pa sam pocela i da verujem u to. Majka isto kaze kako ti hoces, a onda krene svaki put sa ovakvim navedenim izjavama gde ja vidim da ona navija za njega i onda mi bude jos gore i osecam se krivom.
Koliko dugo si ti bila u braku?imas li dece? Cestitam i tebi na hrabrosti i zelim ti srecu.

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 455
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 16:26:43   
Buba Mira
Imam dete sa bivšim mužem. Vi nemate dece, zato verujem da bi ti bilo mnogo lakše da odeš.
Ali, sa takvim stavom ne možeš nikuda. Moraš da se trgneš, da presečeš, da budeš sigurna u svoju odluku. Da poradiš na samopouzdanju, da nađeš posao, vedrinu, cilj. Ako ga samo napustiš i nastaviš da budeš melanholična, dokona, bezvoljna i samokritična - ništa nisi uradila. Dakle, promena mora da bude definitivna, drastična. Zbog sebe.
I da, ako odeš, pa mu se opet vratiš nakon nekog vremena jer ti je dosadno, jer te je mrzelo da se menjaš - ništa nisi uradila, tačnije, uradila si najgoru stvar.

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 456
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 16:44:51   
Maslacak15
po cenu da budem pogresno shvacena sto ne bih zelela moram a pitam. A zasto nemate decu?? Mislim to je stvarno jako dobro pitanje? On to ocigledno zeli. Tj ti si ta koja tu pricu blokira iz meni nezanog razloga. Ne radis kazes, znaci nije do tvojih poslovnih planova. Kukas kako si matora. Pa mladja biti neces. A neces da ga ostavis ( sve mi na to lici). Jel nisi spremna ti licno kao osoba ( strah te je rano ti je), ne zelis ih uopste ( i to postoji) ili cekas da se on preko noci promeni u tvog princa iz bajke.
Da se razumemo, ja smatram da je imati ili nemati decu duboko licna odluka i niko ne treba da radja ili pravi decu ako to ne zeli ili pod pritiskom. Pa ni ti. Ali sa druge strane to je jedna vrlo bitna stvar u zivotu i ako partneri nisu na istoj talasnoj duzini i ne zele isto moze da bude vrlo vrlo ozbiljan problem. Mi smo kasno poceli, u takvim smo profesijama, bili smo preko 5 godina u braku kad je ta tema stigla na dnevni red ali je bila zajednicka odluka. Ja ne znam sta bi radila da mi je muz rekao e izvini a sad x godina idem da razmislim. I otisao u drugu sobu.
Ja tvog muza nista ne pravdam i po meni vi ste apsolutno inkompatibilni, ali meni tvoje ponasanje jednostavno nije jasno niti sta zelis time da postignes. A iskreno i sve mi je sumnjivije ovo visenedeljno zabavljanje foruma unedogled.



< Poruku je uredio Maslacak15 -- 24.5.2017 16:47:16 >

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 457
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 19:39:43   
Jennifer
Mislila sam da ce se promeniti i biti onaj stari. Jednom se bezveze na mene naljutio i rekao mi da odlazim, ja sam ga pitala a sta ako sam trudna, on mi je rekao nema to veze i ne znaci da zbog toga mora biti sa mnom i da kad dete malo poraste da ce ga uzet sebi.Ne znam sta mu je to znacilo al sam se uplasila od tad.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 458
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 19:47:43   
Buba Mira
I šta, ti si se tad uplašila, naljutila i nećeš da rađaš?

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 459
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 20:44:59   
Ana RR
Vi i dalje verujete u ove gluposti user posted image user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 460
   RE: Bračni problemi II deo
24.5.2017 21:36:14   
Sanjica26 RR
Mislim da ovo nema ni u filmovima da ovako neko razmislja.user posted image Izvinjavam se.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 461
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 17:09:17   
Jennifer
Tema je zamrla a posto sam ja postavila problem zelim da napisem za kraj sta sam shvatila. Lako je napisati negativne stvari za muza ali da li je ta zena kriva sto je muz takav i tako dolazimo do srzi problema. Jer nije objektivno sagledati samo jednu stranu zasto. Pa zato sto ce svaka medalja imati dve strane pa tako i svaka prica. Ja mogu da kazem da je on prema meni bio nasilan a on moze da kaze da sam ja isto tako bila losa i bezobrazna zena s kojom nije bio zadovoljan. Njegova strana price i moja stranaprice i sta je tu onda istina i je li oboje istina. Nisam htela da shvatim da nisam dobra i da ne vredim samo sam se razocarala u njega i kao kucence sedela u cosku i cekala da se nesto promeni da padne sa neba sva razocarana u ceo svet. A zasto mi moj ego nije dozvoljavao da vidim da je covek mozda i upravu da mozda stvarno ne valjam pa da sam umesto sto sam cekala da se on pretvori u princa i pocne meni dokazivat ljubav zasto se ja nisam potrudila da budem onakva kakva je govorio da treba da budem da bi u njegovim ocima bila prava zena, zasto nisam rekla ok oprastam ti ruzan odnos i dala sve od sebe da budem prava i da ga sacuvam a ne kao kuce sedi u cosku i cvili i ceka da se zaba pretvori u princa i sazaleva sebe umesto da nesto promeni.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 462
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 17:19:02   
Jennifer
Zasto ovo pisem. Pa zato sto vidim da je mm bio upravu i da zaista ne vredim. Sto i ja oko sebe vidim zene koje su za primer i svekrva i njene drugarice i druge zene. Kod svekrve uvek sve blista i kod njenih, uvek jedna drugoj mogu doci bez najave kao da imaju neku masinu koja samo po kuci brise i uglancava. Uvek skuvano svaki dan predjelo druga domaca supa paglavno jelo, pa domaci kolaci, nikada nista kupovno. Domaci dzemovi, sokovi, zimnice. Sto i ja nisam zavrnula rukave pa pravila pa se pokazala.
I sto to samo ja nerviram muza, pa prekidam ga pa tesko ako je on nesto rekao uradi ovako nemoj onako poslusat njegovo misljenje ako je njemu to vec toliko bitno.
E to je problem nas zena sto kao hocemo brak a drzimo krunu neke individualnosti na glavi. Kako zadrzati muza ako mu se nece ugadjati. Princezu mogu glumit slobodbe curea u braku zena treba da titra zar nije tako. Niko mi to nije znao reci. I za decu sada drugacije razmisljam cak mi je cudno ako nece neko odma ili najduze nakon godinu dana decu to mi je nesto cudno i sumnjivo pravo ne deluju uopste ozbiljno niti da su u braku.
Tako da sam videla da ima i drugacijih zena i da je u pravu da ne vredim bas previse ali sam se kasno setila mozda nam je mogla biti lepse da sam se ja vise trudila oko njega ine bi doslo dovde.
Sve vam najbolje zelim

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 463
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 17:27:03   
eca89
Boze dragi, pomozi ako mozesuser posted image !

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 464
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:08:05   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: eca89

Boze dragi, pomozi ako mozesuser posted image !

Hahahahahaha Hahahahahaha Hahahahahaha
Eco, ocekuj i od mene ovakve postove. Dzem i zimnica su mi kupovni, a Bogami nadje se i gotovih proizvoda, sram me bilo. Cim dodje idem da mu ljubim stope i spremim za veceru pet jela.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 465
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:11:07   
emicaa
Ja sam sigurna da je pvo njen muz napisao,u drugo necu da vjerujem 🙄

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 466
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:19:22   
Mariya

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR


IZVORNA PORUKA: eca89

Boze dragi, pomozi ako mozesuser posted image !

Hahahahahaha Hahahahahaha Hahahahahaha
Eco, ocekuj i od mene ovakve postove. Dzem i zimnica su mi kupovni, a Bogami nadje se i gotovih proizvoda, sram me bilo. Cim dodje idem da mu ljubim stope i spremim za veceru pet jela.


Ivanauser posted image user posted image

Jennifer, ja mislim da si došla do pogrešnog zaključka.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 467
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:24:12   
IvanaSK RR
Mariya, do pravog zakljucka, sigurno user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 468
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:29:06   
Mariya

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Mariya, do pravog zakljucka, sigurno user posted image


Mislišuser posted image
Ona je shvatila da je njen muž u pravu i da ona ne valja. Bože dragi...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 469
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:45:11   
krin 40
Ja sam skontala još pre par nedelja da ovoj mučenici nema pomoći,zato se nisam ni uključivala u diskusiju

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 470
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 18:49:49   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Mariya


IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Mariya, do pravog zakljucka, sigurno user posted image


Mislišuser posted image
Ona je shvatila da je njen muž u pravu i da ona ne valja. Bože dragi...

Mariya, bre, pa u pravu je. Razmisli dobrooo pa ces i ti shvatiti user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 471
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 20:00:06   
Ana RR
E slatko se nasmejah user posted image user posted image jadan moj muž, ima ženu u pms-u... c c c idem malo da ga lemam user posted image user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 472
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 20:43:36   
vocicana
user posted image user posted image nemam reci

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 473
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 20:57:28   
Mariya
Onda moj muž ne može da se žali, ja sam dobrauser posted image kuvam mu redovno, spremam sve domaće, rodila sam mu troje dece, prava sam user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 474
   RE: Bračni problemi II deo
16.6.2017 21:12:09   
vikiveki
Čitam ove postove i prosto ne mogu da verujem šta sam sve pročitalauser posted image

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here