|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Budimo humani (novčane pomoći)
13.4.2019 23:03:54   
degu


user posted image Drage moje rr-ke, ko zeli i koze neka pomogne. Gledala sam prilog o ovom divnom paru i jako me je potresla njihova prica. Pomozimo im da postanu roditelji!!! 38000e je za jedan par veliki novac a svakom od nas da odvoji pomalo je sitnica. Nase malo, njima znaci ceo svet 💖

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 201
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
6.8.2019 10:52:00   
lesica
user posted image

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić, prikuplja novčana sredstva za Stefana Gončina (2) koji boluje od retke opake bolesti.

Stefan je rođen kao zdravo dete. Sa svojih navršenih devet meseci počeli su epi napadi. Roditelji su se obratili izabranom lekaru koji ih je uputio na Institut za decu i omladinu u Novom Sadu. Tamo mu je dijagnostifikovana retka bolest - Tuberoskleroza mozga.

Kako je Stefanovo stanje počelo da se pogoršava, dečiji neurolog koji vodi njegov slučaj ga upućuje u inostranstvo radi intervencije matičnim ćelijama.

Stefan je iz dana u dan motorički sve slabiji, ne hoda samostalno i ne uzima sam predmete, a njegovo raspoloženje se često menja.

Pomozimo Stefanu! Upišimo 664 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Naše malo Stefanu znači sve! Budimo humani!

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
23.8.2019 15:15:04   
marketing RR
Beograd, 22.08.2019. – Sjajni domaći bendovi Eyesburn, Kanda Kodža i Nebojša, Turisti i Stray Dogg nastupiće na splavu Šlep, Savski kej bb u Beogradu, u ponedeljak, 26. avgusta, sa početkom u 20 časova, na velikom koncertu organizovanom u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Sonje Bogdanović koja boluje od raka.

Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica biće usmerena za Sonjino lečenje, a organizatori i učesnici su se odrekli honorara u nastojanju da Sonji omoguće da prebrodi tešku bolest.



Inicijativa je pokrenuta od strane prijatelja Sonje, mlade žene koja boluje od raka, majke četvorogodišnjeg Viktora, supruge i voljenog prijatelja, koja se već dva puta uspešno izborila sa bolešću, u dvanaestoj i dvadesetosmoj godini.



Sonji je određena personalizovana imunoterapija koju će primati u Beogradu, a budući da se prepisani lekovi ne nalaze na listi državnog fonda Republike Srbije, terapija neophodna za lečenje iznosi 6.000 evra mesečno.

Pomoć u prikupljanju novca je hitno potrebna kako bi se nastavila predložena terapija. Karte će se prodavati na ulazu po ceni od 800 dinara, a tokom koncerta na splavu Šlep, kao i nekoliko drugih ugostiteljskih objekata u Beogradu, biće postavljene i kutije za prikupljanje dobrotvornih priloga. Svi koji nisu u mogućnosti da posete koncert, ali žele da doprinesu, mogu poslati SMS 684 na 3030 ili doprineti uplatom na račun. Više informacija na linku: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/684/sonja-bogdanovic

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 203
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
23.8.2019 22:39:35   
Tiziana
Ima jedna bebica od 11meseci koja ima akutnu mijeloidnu leukemiju i to najteži oblik, monoblastnu leukemiju M5. Preko fonda budi human se prikupljaju sredstva. Da li ja mogu da pistavim ovde sliku i opis ili je poteebno da posaljem marketingu rr? 

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 204
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
23.8.2019 23:22:12   
dunja RR
Tizi :(
Stavi slobodno.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
24.8.2019 9:10:33   
Tiziana


user posted image


Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Kalinu Panić (2018).

Kalina je od rođenja bila beba koja se stalno smeje, a retko plače, uvek raspoložena i vesela. A onda, kada je imala nešto manje od osam meseci, počela da se budi noću i da bude previše pospana danju, odbijala je da jede, više se nije igrala, a osmeh joj je bilo gotovo nemoguće izmamiti. I dok su svi govorili da su u pitanju zubići, mama i tata su ipak sumnjali da je to prevelika promena i odveli su je kod lekara. Nakon analize krvi, povećane lipaze i raznih neslaganja u analizama, doktorka je predložila da je najbolje sve ispitati u Beogradu.

Istog dana sanitetom je prebačena u UDK Tiršova na odeljenje gastroenterologije. Odmah sutradan razvija parezu lica. Nakon deset_ dana agonije, roditelji insistiraju da se obave dodatne analize, jer je Kalina svakim danom bila sve gore.

Nakon petnaest dana ležanja na odeljenju gastroenterologije, uključuje se i hematolog i roditeljima saopštavaju da Kalina boluje od leukemije. Ali njihovim mukama tu nije kraj, sutradan ih doktorka poziva na razgovor i saopštava da Kalina boluje od akutne mijeloidne leukemije i to od najtežeg oblika, monoblastne leukemije M5. Leukemija se proširila na centralni nervni sistem, ćelije su se nagomilale na facijalnom nervu, što je i izazvalo parezu lica.

Istog dana otpočelo se sa hemioterapijama i Kalina iz dana u dan postaje sve veselija, a onda su kao posledica hemioterapije počele infekcije. Odmah po uključivanju antibiotika Kalina dobija anafilaktički šok, sistemsku alergijsku reakciju na antibiotik Longacef i prebacuju je na odeljenje intenzivne nege, sa kojeg se Kalina vraća kao pobednik.

Onda su usledili dani temperature, povraćanja, krvavih stolica, lošeg apetita, smenjivali su se antibiotici, antimikotici, dobijala je eritrocite, trombocite, ali sve to nije bilo dovoljno za njeno ozdravljenje. Jedna od najotpornijih bolničkih bakterija nastanila joj se na plućima, što je izazvalo tešku pneumoniju, Kalinina mala pluća su oslabila, dane je provodila prikačena za kiseonik. Doktori su govorili da daju sve od sebe i da su iskoristili sva oružja, ali da njen organizam mora da se probudi i da se izbori sam. 

I onda je jednog dana Kalina rešila da pokaže koliki je borac. U njenoj koštanoj srži počele su da se proizvode nove, zdrave ćelije, a bolest je počela da se povlači na svim poljima, ali kako se radi o najtežem i najagresivnijem obliku leukemije pitanje je dana kada će se opet vratiti. 

Jedini način da Kalina potpuno ozdravi i pobedi opaku bolest je transplatacija koštane srži. Ovaj komplikovani zahvat iziskuje značajna novčana sredstva i neophodno ga je izvršiti u inostranstvu.

Kalina je već sa nepunih osam meseci postala neustrašivi borac. Pomozimo joj da pobedi brojke i statistike i da iz ove bitke izađe kao pobednik.

Pomozimo Kalini! Upišimo 679 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Kalinin život! Budimo humani!


(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 206
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
24.8.2019 9:20:14   
Tiziana
To je nasa mala sestrica. Nakon prvog ciklusa hemoterapije koji je za nju bio najkriticniji,koji je prevazisla  prosla je jos dva ciklusa. Stupili su u kontakt sa jednom klinikom u Italiji, bili tamo na analizama, uzet je uzorak kostane srzi i ceka se donor.

Na FB postoji grupa Za Kalinu. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 207
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
27.8.2019 6:28:19   
Duškić
Dusa mala .
Mi smo skoro skupljali u zgradi za komsinicu, prijatno su me komsije iznenadile. Da Mariji bude bolje! I svoj deci sveta i svima!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 208
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
27.8.2019 8:03:55   
gagana83
Dusa draga ❤️
Preko iste fondacije smo skupljali novac za mog zeta. Moram da se zahvalim mnogim ringerajkama koje su videle apel na fb i odazvale se, uplatile novac ili poslale poruku. Na zalost, nismo uspeli, bolest je bila jaca, Sasa je preminuo u bolnici  u Solunu. 

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 209
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
19.11.2019 6:55:01   
bebilule
Ako ste u mogućnosti da pomognete Ici Lavici. Na stranici imaju instrukcije za ino uplate. 
https://m.facebook.com/groups/2751538968202466?view=info&refid=18


(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 210
   RE: Budimo humani- novčane pomoći
3.12.2020 18:33:07   
dunja RR

Filipova mama nas je zamolila da objavimo, pa ko želi i može da pomogne:

Помоћ за Филипа

Филип Ивановић из Калуђерице има 4 године. Филип је са 4 месеца оперисан на Институту за мајку и дете, јер његово срце ради са само 50 посто снаге. За даље лечење Филипу је неопходна помоћ јер је само Филипова мајка запослена, а реч је о петочланој породици.

Сви који су у могућности да помогну овој породици могу се јавити на број телефона
064 144 33 79
или новац уплатити на рачун Биљане Ивановић, у Војвођанској банци,
325-9300703482860-97

Izvor: KLIK


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 211
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here