|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čekalice i trudnice 38+
29.11.2016 14:03:33   
Skakljiva
Drage moje čekalice, kako se nosite sa osjećajem čekanja? Ja se trudim (kao) ne razmišljati da ne bih sama sebi stvarala pritisak i sabotirala samu sebe, a s druge strane mojih 39 godina me prilično pritišće da treba dragi i ja da požurimo sa bebom (i on ima 39).. Ima li neko neki provjeren mehanizam odbrane od stvaranja ovog duplog pritiska (pretjerana želja i godine)??
Ja se bavim svim mogućim svojim aktivnostima (posao, kuća, porodica, pilates) samo da "ne razmišljam" i da se opustim u tom smislu, ali svejedno liježem i ustajem sa mišlju "da li ću dobiti i ovaj mjesec?!?"..
Hvala unaprijed i svim čekalicama želim user posted image što prije, a mladim mamama da uživajku uz svoje bebe i nama čekalicama kažu koju pametnu iz svog iskustva user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Čekalice i trudnice 38+
29.11.2016 19:37:36   
Ana RR
Tema za čekalice već postoji klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Skakljiva)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Pitali smo doktor-ginekologa: Ovulatornost...
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi ovulacije kao i rešenja problema sa njom. Farma...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here