Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 9:30:25
|
|
|
|
lesica
|
Super minnice
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 11:02:37
|
|
|
|
salle
|
i meni upravo sada stigla argeta
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 12:04:17
|
|
|
|
MASHKA
|
evo i meni muž javlja da je stigao paket!
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 19:52:43
|
|
|
|
little_one
|
I nama je stigao paket! Hvala!
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 22:33:15
|
|
|
|
nata11
|
Lelaigor mindjusice su super
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 31.7.2013 23:12:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Jesu, samo moram malo da ispravim to što se iskrivilo, i da zalepim to što se odlomilo, ali su baš lepe
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 6.8.2013 8:45:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Stigle su mi minđušice danas. Ipak su poslate sad, 29.07. a ne još ranije, kako je rečeno. MAlo su se iskrivile i jedna se slomila. Ali, dobro. Nisam mogla ranije da vam javim jer sam bila na moru. Jesu poslali i ranije ali ih zagubiše u pošti, sponzor je proverio, pa su ti ponovo poslali samo drugačije, ali krajem jula. Ali bitno je da su sada stigle
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 6.8.2013 8:46:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minnica Meni upravo stigao paket od Argete. U njemu ima dve paštete, 100g Grand kafe, Štark napolitanke i kutija Cedevite. Mislila sam da će biti samo proizvodi Argete, ali hvala svakako. Konačnooo I mi smo mislili da će biti samo Argeta, ali eto ubaciše i ostal proizvode Atlantik grupe.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 6.8.2013 10:07:29
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: lelaigor Stigle su mi minđušice danas. Ipak su poslate sad, 29.07. a ne još ranije, kako je rečeno. MAlo su se iskrivile i jedna se slomila. Ali, dobro. Nisam mogla ranije da vam javim jer sam bila na moru. Jesu poslali i ranije ali ih zagubiše u pošti, sponzor je proverio, pa su ti ponovo poslali samo drugačije, ali krajem jula. Ali bitno je da su sada stigle MA, dobro. Bitno da su stigle. I prelepe su! Hvalaaaaaaaaa!
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 6.8.2013 10:59:50
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 6.8.2013 11:01:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li je svima stigla Argeta, javite mi molim vas da odreagujem na vreme ako nekom nije stigla nagrada?
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.8.2013 11:02:36 >
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 7.8.2013 19:52:49
|
|
|
|
Shishica
|
Stiglo.
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 22.8.2013 19:57:24
|
|
|
|
nata11
|
Dunja sta bi sa Preslikacem?
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 29.8.2013 9:37:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Preslikač mi reče da je svima poslao, ko još nije dobio?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 29.8.2013 9:37:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li ima neko da nije dobio Mellu cosmetics?
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 29.8.2013 11:29:15
|
|
|
|
Adriana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Preslikač mi reče da je svima poslao, ko još nije dobio? Ja nisam jos od proslog takmicenja dobila ... A bas sam se radovala...
|
|
|
|
|
RE: Dobitnici glavnih nagrada - Prva među jed... 30.8.2013 10:39:06
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Preslikač mi reče da je svima poslao, ko još nije dobio? Ja nisam dobila od poslednjeg takmicenja.
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.