|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako pripremiti sobu za najmlađeg člana vaše ...
11.2.2010 23:58:38   
Tatamata
Kada je reč o uređivanju posebne sobe za vaše dete, prvi kriterijum koji bi bilo dobro da bude ispunjen jeste da ta soba bude što bliže roditeljskoj sobi, a samim tim i kupatilu.

Pročitajte više…

Jeca RR je pripremila nekoliko korisnih saveta za opremanje!
Hvala ti Jeco RR! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tatamata -- 11.2.2010 23:59:17 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kako pripremiti sobu za najmlađeg člana v...
12.2.2010 8:57:22   
*Alexx*
user posted image Jeco! Super saveti, kratko i jasno.

Ja ne znam šta sa tepihom. Uvek su mi u glavi grinje, mrvičice, čuda koja se nalaze u tepihu, iako se redovno usisava... Nekako me "strah" da stavim dete da puzi po tepihu. Srećom, još ne puzi, ali će uskoro. A opet, parket je mnogo tvrd.
Šta mislite, savetujete?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 2
12.2.2010 8:59:44   
Anoniman
Ja glasam za tepih! Parket je tvrd, klizi i hladan je.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 3
12.2.2010 9:10:57   
*Alexx*
Ma znam, Tasha. Sećaš li se kako je bilo kad je L. prohodavao, puzao (eh, kod tebe je prvo hodao, pa puzao)? Inače nisam uopšte neka čistunica, ali me taj tepih nervira... Samo zamišljam kako je neko od gostiju bio sa sve cipelama, i kako A. sledeći dan ručicama tu prolazi, pa ruke u usta, brrrr. Džabe što sam ja usisala, meni je to i dalje prljavo. Da se razumemo, nisam pristalica da sve treba sterilisati oko dece, taman posla! O, Bože, kako sam opterećena user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
12.2.2010 9:19:04   
Lu
Naša dječija soba je pored spavaće naspram kupatila i baš je sve kao što je opisano u tekstu,krevet uz zid ispod kreveta komoda za presvlačenje(sad je na njoj tv),zatim prozor i radijator slobodni,na trećem zidu ormar na četvrtom vrata i do njih stolić i stolica a sredina je slobodna.
Imamo još i police za slikovnice i neke igraćke kao i veliku košaru za igračke.
Na podu ima mali čupavi tepih a okolo je laminat,ako je hladan pod bolje da ima tepih,kod nas nije pa mi je svejedno a nije nikada ni puzao a i da je tu je veliki hodnik sa pločicama i druge prostorije,nigdje nemamo tepih osim pod stolićem u dnevnom boravku i taj mali u njegovoj sobici.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
12.2.2010 9:52:02   
Jelena81
Dok nismo postavili laminat, bila sam protiv njega... Ali kod nas je situacija drugačija-  gde mi je dete odraslo, bio je itison( nismo imali mogućnosti da sređujemo i menjamo celokunu sobu počev baš od njega.

Ako je dete alergično, onda jesam za podizanje higijene na viši nivo( nemojte me pogrešno shvatiti da sam neuredna, ali svi sem mm su alergični na prašinu+ kada se loži na sve uneto).

Meni je na laminatu hladno, čim je prelazni perio unosim tepih.

Izuvaju se u predsoblju SVI. Beše mi neprijatno kada smo išli ko devera na babine, insistiraju na NEizuvanju, što je po meni bzvz, jer gazimo kojekuda napolje, a onda po njihovim tepisima. Al ok, svi imamo pravo na misljenje.

Dakle, rezime:  laminat sa tepihom koji može da se iznosi i za početak neophodne stvari, ubacivanje po potrebi i mogućnosti( mi smo mogli samo plasticne fioke na sprat u boji i još nam je zgodno ispod kreveta imamo plasticne kutije veće zapremine sa poklopcem gde odlažemo knjige koje rotiramo).  Izvinite što možda malo detaljišem (ali moramo da budemo fleksibilni u jenoj sobi od 10 kvm nas troje...)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 6
12.2.2010 11:08:43   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Ma znam, Tasha. Sećaš li se kako je bilo kad je L. prohodavao, puzao (eh, kod tebe je prvo hodao, pa puzao)? Inače nisam uopšte neka čistunica, ali me taj tepih nervira... Samo zamišljam kako je neko od gostiju bio sa sve cipelama, i kako A. sledeći dan ručicama tu prolazi, pa ruke u usta, brrrr. Džabe što sam ja usisala, meni je to i dalje prljavo. Da se razumemo, nisam pristalica da sve treba sterilisati oko dece, taman posla! O, Bože, kako sam opterećena user posted image  user posted image

kod mene nema više ulaženja sa cipelama. kupila sam papuče, pa molim izujte se. Protivno je svakom bontonu, ali ja se izvinim i objasinm da je to zbog malog deteta koje jede sa tepiha. Kad poraste, biće opet po starom, zasad, dalje od hodnika ne može niko u obući od spolja.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 7
12.2.2010 11:20:49   
*Alexx*
Pa izgleda da je to jedino rešenje - izuvanje.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Kako pripremiti sobu za najmlađeg Odstra...
12.2.2010 13:36:07   
Jelena81
a vala baš, kao što Jeca kaže: protivno svakom bontonu!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Šta je prirodni carski rez?
Prirodni carski rez podrazumeva rasecanje kože trudnice, ali lekari ne vade bebu iz stomaka, već je puštaju da sama izvu...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here