|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   cuvanje uspomena
20.7.2010 14:52:02   
majka mara
jos dok sam bila trudna pitala sam se kako bi bilo lepo sacuvati jedan deo detinstva,onaj naj raniji,a da to nije samo radosnica u kojoj pisem nesto. u prodavnici koja prodaje sve i svasta kupila sam jedan ni mali ni veli kovceg koji je prelep i u njega slazem uspomene,stavila sam narukvice iz porodilista, sa kompletom za uzimanje bebinog otiska sakice uzela sam otisak kad je beba izasla iz porodilista,sa 6m i sad cu kad napuni godinu dana,to mi je jedna od omiljenih uspomena, sacuvala sam prvu novogodisnju kapicu,prvu sliku,dudu,jednu benkicu,prvu zvecku...i jos skupljam.
a kako vi cuvate uspomene?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: cuvanje uspomena
20.7.2010 14:56:33   
Jeca*
Divno! Preslatko! Ja čuvam neke sitnice, ali ne tako kao ti. Imala sam želju da tako nešto uradim, ali nekako sam vremenom izgubila nit....
u radosnici imam dzepic u kome je prvi pramen kose, narukvice iz porodilista
imamo prvi otisak stopala i dlana
a fotokopirani otisci stopala i dlana i bodic koji je nosio za prvi rodj (pisala sam o tome, na ledjima piše LUKA 1) smo uramili

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu majka mara)
Direktna veza do poruke: 2
20.7.2010 15:59:19   
minavb
Divna tema!!!user posted image
Ja za sad cuvam moja dva testa sa dve crtice i narukvicu iz porodilista. Drugarica treba da mi donese radosnicu da u nju zapisujem sve sto nam se dogadja, a planiram da mu cuvam svasta nesto. Jednog dana, kad ode negde na studije, za poslom, ko zna gde, sednem, izvadim i gledam kakav je mrvica bio.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 3
20.7.2010 16:25:51   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

u radosnici imam dzepic u kome je prvi pramen kose, narukvice iz porodilista

Mi još nemamo kosu za pramen user posted image Ali čuvam odelce u kojem je izašao iz porodilišta, narukvice... Kupila sam ovo za uzimanje otisaka, pa ću to sad za prvi rođendan...
Divna je ideja za kovčežić, mislim da ću i ja tako napraviti user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 4
20.7.2010 18:30:20   
Anoniman
Narukvicu iz porodilišta (samo njegovu, moju su uzeli nazad) sam zalepila u Radosnicu, kao i pramen kose. Zapisivala sam sve bitno, sa datumima, ali sam vremenom prestala da lepim slike. Treba da popunim to, ali foto radnja u mom kraju se zatvorila, te sam izgubila volju.
Ustvari sam kupila jedan veeeeliki fotoalbum, i planiram da zalepim u njega neke bitne događaje... sada kada su već prošli, jasnije vidim koje slike to zaista opisuju, te možda ovih 5000 fotki uspem da svedem na 100-tinjak. Želim da u taj album stane i početak života sa drugim detetom.

Ono što mi je fuj... recimo ja u Radosnici imam džep za pupak. Mislim da ga ne bih čuvala čak i da Luki nije otpao u porodilištu. Fuj. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 5
20.7.2010 18:39:09   
ivaj
Tashke,a sta kazes za moju jetrvu koja je sacuvala prvi konac koji joj je ispao znas vec odakleuser posted image ?

Zaboravih da dodam-nije sa stomaka,ne,ne.Porodila se prirodnouser posted image

< Poruku je uredio ivaj -- 20.7.2010 18:40:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
20.7.2010 18:41:38   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Šta je prirodni carski rez?
Prirodni carski rez podrazumeva rasecanje kože trudnice, ali lekari ne vade bebu iz stomaka, već je puštaju da sama izvu...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here