|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 13:57:00   
Lu
Nisam našla temu, ako mislite da ima ovu obrišiteuser posted image
Zajednički doručak, ručak večera, sa mužem-partnerom i djecomuser posted image
Koliko je to moguće u današnje vrijemeuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 14:29:37   
Anoniman
kad god smo oboje kod kuce rucamo zajedno, ponekad je to zbog razlicitog radnog vremena nemoguce, ali to je jednom ili dva puta nedeljno. druga stvar je hrana koja nam se svidja (ne znam da li se tema odnosi i na to, ali mislim da je to bio povod). pre nego sto smo poceli da zivimo zajedno, mm je donosio hranu od svojih, pa ako sam kod njega onda smo jeli i zajedno. kad smo se uselili u zajednicki stan, odlucila sam ja da kuvam i tu su poceli problemi, trebalo nam je nekoliko meseci da nadjemo sredinu (grcka i srpska kuhinja se razlikuju, a pritom je i mm malo komplikovan), bilo je tu i svadja i suza i serpi koje su bile spremne za let (npr. nakon komentara "a zasto je ovaj spanac tako zelen?"). user posted image  mogu da kazem da smo sad ok, otprilike jednom nedeljno nam mozda svekrva nesto skuva, uglavnom vikendom, ali nam to najavi i pita da li hocemo to i to.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 14:36:12   
Anoniman
Kod mene su obroci šou program. Nebojša jede 5 puta na dan, ja jednom ili dva puta. Mm ako radi, jede dva puta kod kuće, a ako ne radi 5 puta.
E sad, ja kad sam na dijeti, a večito sam na dijeti, ne mogu da kuvam svoj i njihov ručak istovremeno. 6 od 7 dana nedeljno njih dvojica ručaju zajedno, pa onda kad ja ručam Neša se još malo "ogrebe". Ne večeramo nikada zajedno, jer Neša rano jede, ja ne večeram, a mm jede kasno.Neša doručkuje u 7, ja ne doručkujem, mm spava do 9-10. Ma užas, valjda će i to doći na svoje, nema mi ništa draže nego da zajedno jedemo, makar jednom dnevnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 14:39:02   
LillyT
Mm je jako zahvalan sto se tice jela, jede sve, cak, a cesto je i on kuvar (kuva odlicno). Ni njegovi, ni moji ne zive u Bg-u, pa nemamo problem sto se tice donosenja hrane, mada, kada god idemo kod roditelja (nebitno cijih), uvek nas mame pitaju sta da nam skuvaju.
Jedemo zajedno (glavni obrok), sada i bebu donesemo u kuhinju (kada pisti u drugoj sobi), pa je ja ljuljam nogom dok rucamo-veceramo.


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 14:44:32   
Anoniman
Zaboravila sam da kažem da bar dva puta nedeljno kuvam i mojim roditeljima, i dva puta nedeljno mama kuva i za nas. Imamo 7-8 jela koja kad se kuvaju kuvamo za sve, sarma, pasulj, boranija, grašak, slatki kupus...odnesem im recimo boraniju, a oni peku meso, i obrnuto. Moja mama i ja identično kuvamo pa to nije problem. Mm ne voli kako sveki kuva, pa kod njih retko i ručamo, obično neki roštilj.

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 14:45:42   
SUPER MAMA
Tokom nedelje mm nedoruckuje snama, ja i Monika doruckujemo u 9h, a pre toga rano ujutru kad ustanemo oko 7:30 ili 8h prvo popijemo po solju mleka.
Rucak za Moniku uvek je u 15h to nemenjam a ja cekam muza da dodze sposla negde pre 17h pa tada rucamo, a Monika obavezno mora da bude na svoju hranilicu i ona ''''ogrebese''''pa ponovo malo jede.
Vecera Monikina je u 19h a ja neveceram a mm kako kad nekad jede nekad ne.
Sto se tice vikenda posto mm tada je kuci onda dorucak je u 9h mi smo se ugurali u Monikin termin takodze i rucak je onda u 15h opet kad i Monika jede.user posted image user posted image user posted image user posted image
A veceru preskacemo.


< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 7.7.2010 14:46:03 >

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 15:01:50   
minavb
Ja jedem kad stignem, tj kad ogladnim a to je obicno oko 10h i oko 17h. Mm na poslu ne znam kad jede, ali kod kuce jede posle 18h. Takodje, jedemo potpuno razlicitu hranu. Ja jedem pahuljice, kuvana jaja, kuvano ili peceno meso, salate...a on jede kornfleks, sendvice, omlet, pohovano, przeno, rolovano a od povrca samo grasak i kukuruz ( po njemu, to je povrce). Planiram da dete naucim da jede kao ja, bar sto se izbora namirnica, i nacina obrade tice.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 15:23:09   
Anoniman
Mina, kakvo čudo, pa ti i ja imamo isti meniuser posted image
Mm jede sve, ali šta god da mu skuvam poješće, ali kuvam mu posebno jer radi kao crnac, pa mu je potrebna teža i jača hrana da pregura dan. A Neša jede i moje, i njegovo, i babino...samo da se jedeuser posted image Najvažnija mi je salata, sveža, koju svo troje tamanimo u nenormalnim količinama.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 8
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 15:23:59   
Anoniman
kod nas je bio problem sto je grcka hrana po pravilu suva, a ja volim corbasto. njihove cak i supe su toliko guste da posle toga ne treba nista drugo da se jede. boraniju kuvaju na sasvim drugaciji nacin, spanac samo sa pirincem....
a mm je naucio da pravi picu, pljeskavice, paradajz supu...:)
u svakom slucaju, u odnosu na pocetak zajednickog zivota - mnogo smo napredovali user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 9
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 15:36:11   
Nena81
Mi samo vikendom jedemo zajedno jer mm dolazi kasno sa posla, ne vecerava, ni ja tako da radnim danima jedino jojo ima veceru.
Vikendom on sprema dorucak, cesto i u krevet mi donese,rucak sam uglavnom skuvala prethodni dan kako bi mogli sto vise korisnog vremena da provedemo zajedno, a ne da mama mora da bude pored sporeta.


_____________________________

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 17:55:40   
Anoniman
Doručkujemo ko gde stigne.
Ručak - to je kod nas izvodljivo jer mm radi dvokratno, tako da je kod kuće za ručak. Luka se posebno raduje kada svi sedimo za stolom. user posted image
Večera - obično Luka i ja večeramo zajedno.

Tako je radnim danima...

Subota nam je jedan kompletno nedefinisan dan, evo ne znam ni da ga opišem.

Nedeljom mm prespava doručak, Luka i ja zajedno doručkujemo, ručak je uvek kod sveki i tamo nas sedi gomila za stolom, izbezumljuje me svako ustaje kada završi obrok, ne čeka se da ostali završe... pokušala da objasnim da to nije lepo, ali me ne sluša niko.



(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 11
   RE: Zajednički obroci u porodici
7.7.2010 23:21:59   
Lu
Evo kako je kad nema mm a nema ga skoro nikaduser posted image
Kad odvezem Roka u vrtić, on tamo doručkuje u 8. 30. a ruča u 11. 30., ja se vratim i pojedem musli za doručak, ručam u 12.30. i za večeru nešto laganije, kruh ne jedem nikako.
Roko večera oko 18 a prije toga mlati miječnO- slatke proizvode i malo voćauser posted image
Kad je mm tu on ne doručkuje, ruča u 12 ( to je naučio u Italiji), a večera mu je gozba, ja bi umrla da pojedem za večeru ono što on pojede!
On jede sve što ne bi trebalo, plus pije gazirano a ja sve to izbjegavam i jedem puno povrća a njemu je povrće krompir a salata paradaiz...sve ostalo mu je travauser posted image
Tako da...meso jedemo zajedno a sve ostalo posebno- užasuser posted image
Ipak sastanemo se za večerom kad je mm tu, ja bar sjedim za stolom, a vikendom imamo sva tri obroka zajedno, opet kad je mm tuuser posted image

edit; Ovo boldirano je suština temeuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 7.7.2010 23:23:14 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Zajednički obroci u porodici
8.7.2010 17:01:34   
Anoniman
Doruckujemo i rucamo ko kako stigne... Vecera je obavezna, svi na okupu...

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 13
   RE: Zajednički obroci u porodici
9.7.2010 9:19:29   
bebironcic
Mm i ja zivimo sami,kada mm radi,ponedeljak-petak,ja i preskocim dorucak,za rucak i veceru smo zajedno(i veceru nekada preskocim),vikendom smo zajedno za bilo koji obrok.

_____________________________

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Zajednički obroci u porodici
9.7.2010 9:24:33   
Iva979
Tokom radnih dana jedemo ponekad zajedno, a wee uvek user posted image
Ja na poslu imam restoran gde prave domacu hranu, pa uglavnom tu zvacnem nesto user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Zajednički obroci u porodici
9.7.2010 9:27:55   
Mari86
mm i ja uvek rucamo zajedno,ne doruckujemo ni on ni ja,a svakako smo oboje na poslu u vreme dorucka...
ne veceramo ali i da veceramo opet bi zajedno posto smo oboje kuci user posted image


_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Zajednički obroci u porodici
11.7.2010 1:43:23   
afrodita
Da smo bili svi skupa i rucali to je bilo
30.06. user posted image
Retko se desi da smo svi na okupu.
Svako uzme da jede kad je gladan.
Malo bez-veze ali tako je. Niko nije
duzan da trpi glad dok neko dodje...
user posted image


(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Zajednički obroci u porodici
11.7.2010 16:05:17   
Anoniman
mm i ja jedemo zajedno kad on dodje sa posla..
tako je bilo do pre neki dan kada su pocele ove vrucine i kada ja vise nisam gladna
ako spremam rucak probam ovo probam ono i nisam vise gladna

zadnjih dana jednostavno zivim  na paradajzu i kajsijama...

ali obicno jedemo zajedno kad on dodje sa posla...

mada nista strasno i kad dvoje ne jedu zajedno..jaka stvar.

(odgovor članu afrodita)
  Direktna veza do poruke: 18
   RE: Zajednički obroci u porodici
13.7.2010 13:34:00   
morena
Mi uvijek ručamo zajedno. Za doručak svatko uzme nešto u letu. A za večeru kako kada, uglavnom skupa, a ponekad i ne, kad je tko gladan. Kad dođe beba, isto se nadam da ćemo jesti svi skupa, makar ručak.

_____________________________

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Zajednički obroci u porodici
13.7.2010 15:52:47   
liliana
Nas dvoje uvek jedemo zajedno. Doduše-doručak samo vikendom-pošto MM radnim danima doručkuje van kuče, ali ručak i večera uvek i obavezno zajedno. Tako je od prvog dana i tako če, nadam se, ostati. 

_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Zajednički obroci u porodici
13.7.2010 15:54:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

mm i ja jedemo zajedno kad on dodje sa posla..
tako je bilo do pre neki dan kada su pocele ove vrucine i kada ja vise nisam gladna
ako spremam rucak probam ovo probam ono i nisam vise gladna

zadnjih dana jednostavno zivim  na paradajzu i kajsijama...

ali obicno jedemo zajedno kad on dodje sa posla...

mada nista strasno i kad dvoje ne jedu zajedno..jaka stvar.



Dojish? Meni rekli da kajsije nikako ne smem jesti dok dojim...a paradajz ne puno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 21
   RE: Zajednički obroci u porodici
1.12.2010 13:14:07   
caca81
Mi ne jedemo zajedno, svako jede kad ogladni, U početku sam pokušavala da nas "skupim" vikendom da zajedno bar ručamo, ali me mm toliko iznervira, jer on kad god jede ili čita novine ili gleda TV, kao da nema više nikog za stolom. Tako da ponekad sa decom jedem, ali sa njim i ja sad izbegavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Zajednički obroci u porodici
1.12.2010 14:48:36   
indy_25
Mi samo veceramo zajedno a dorucak i rucak svi sami kako ko stigne.

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Zajednički obroci u porodici
14.2.2011 9:16:05   
bebać
U zadnjih mjesec i pol imamo sva tri obroka skupauser posted image doduše Sergej bude u obdaništu pa sa njim imamo zajedničku večeruuser posted image ,a vikendom sva 3 obroka..

počeli smo sve troje kuhat,pa baš napravimo uživanje od spremanja i obroka,pripremanje nekih novih recepta,i Sergej više jede ovako,valjda mu bude sladje u društvuuser posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Zajednički obroci u porodici
14.2.2011 9:22:42   
Nensi*
Mm i ja jedemo uvek zajedno,dorucak ne jer je tad na poslu,ali rucak i veceru da...Od skoro i Vuk ruca sa nama,tj nama je to rucak a njemu uzina jer mm dolazi sa posla oko 17h...

_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here