|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mama
10.5.2009 18:52:09   
afrodita
Da li vasa mama zivi sa vama, u vasem gradu
ili negde daleko? Da li vam nedostaje?
Da li vam dolazi u goste? Da li vam cuva dete?
Da li vam pomaze u kucnim poslovima?

Meni moja mama dodje svaki dan dok ja radim,
cesto mi skuva rucak i ispegla ves,
ne znam sta bih bez nje.


< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 22.10.2018 10:50:32 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: mama
10.5.2009 19:12:25   
Zoka81
Meni je mama nazalost daleko, ona je u Srbiji a ja u Nemackoj i tako da je samo jednom godisnje vidim. Tesko mi je sto je tako al sta mogu. Zato kad jednog dana budem imala bebicu necu imati nikog da mi pomogne jer ni ja ni mm nemamo ovde nikog...sami smo!!!
Volela bi da mi je mama blize, nedostaje mi bas jako, kad mi je najvise bila potrebna ja sam otisla..
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: mama
10.5.2009 22:08:25   
sneza24
Moj mama zivi u istom mestu kao i ja.Dolazi mi goste,ne precesto,ali dodje.Trenutno nema sta da mi pmaze ali znam da bi dosla da je zovem.I znam da kad se sutra budem porodila da ce mi cuvati dete ako ja imam neke obaveze.

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: mama
11.5.2009 8:34:49   
mihi
Moja mama živi blizu mene, radi još uvek za jednu Holandsku firmu ali od kuće. Uvek uskoči meni i sestri pričuva decu, skuva, ispegla deci  stalno nešto kupuje, kad idemo na slave, bioskop, pozorište uvek se nađe, E sada naravno da i mi pokušamo da se odužimo ponekad za svu tu pažnji i ljubav, problem je tata koji se stalno buni što je sam u vikendici. A ona stigne da i tamo ode skuva mu sredi cveće....... ja uvek kažem kako nemam ni upola tu životnu energiju koju ona imauser posted image user posted image .

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: mama
11.5.2009 8:40:21   
Anoniman
Većinu tvog posta mihi bih mogla da potpišem, samo što moja mama radi za američku multinacionalnu kompaniju od kuće, i nemamo vikendicu, jer moji žive u kući. user posted image
Mama mi je blizu, dosta mi pomaže, mnogo češće ja odem kod nje, nego ona kod mene... ne zato što je ne zovem, nego je ona u fazonu "Ma Luki će biti zanimljivije kod mene, nove igračke, nego da ja dođem kod vas!" i to je tačno. Kod nje uvek na miru popijemo kafu i popričamo jer je Luka zauzet igračkama koje nije video neko vreme.

Najjednostavniji i najsigurniji način da nađem mamu je da joj pošaljem e-mail na poslovnu mail adresu. user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 11.5.2009 8:41:01 >

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: mama
11.5.2009 20:40:56   
mihi
Joj šta bi bez naših mama? Živele naše mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: mama
11.5.2009 20:44:08   
mihi
Bravo Afro efikasno skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: mama
11.5.2009 21:52:39   
Jeca*
Moja mama je najenergičinja osoba koju JA poznajem. Prvo što je rodila nas troje, sa po 6 godina razlike. Za to vreme je završila medicinski fakultet, širu i užu specijalizaciju tj studirala je ukupno 11 godina, a nije pala nijedan ispit za sve vreme studiranja (pri tom najstarije dete je rodila u 22 godini, znači još uvek na fakultetu) user posted image  potpuno je posvećena nama, kuva, sredjuje kuću...ma apsolutno celog života drži sve konce u rukama i porodicu na okupu. Nažalost, ne živimo u istom gradu, živi 80km daleko i radi od jutra do mraka u svojoj privatnoj ordinaciji, pa ne može nikako da mi pomogne. Mnogo mi nedostaje njena pomoć jer mi je ona jedina osoba kojoj bih smela da poverim svoje dete sa punim poverenjem, ali šta ću...cest la vie!

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: mama
22.10.2018 8:42:35   
Dora89
Moja majka je blizu, i to mi puno znači. Uglavnom mi pričuva dete kad treba, retko kad mi kuva ili pomaže u kući. Toliko je sposobna, uvek snabdevena vlažnim maramicama, pelenama, igračkama, vodom, po 1-2 džempera, čarapa za po kući i gaća za svaki uzrast. Mnogo mi znači što mi je dete pored nje zdravo, sito i namireno, nemam o čemu da razmišljam. Nadam se da ću i ja jednog dana biti tako sposobna, organizovana i uspevati da tako dobro promislim šta sve može biti potrebno u nekoj situaciji. Za sada učim od najbolje. I nadam se da ću svojoj deci moći isto tako da pomognem u čuvanju unučića. Može i svekrva da pričuva dete, ali nije to isto, za svekrvu se mora imati opravdan razlog što se ostavlja dete na čuvanje, a za majku je potpuno ok reći "pričuvaj mi dete, idem na kafu sa drugaricom"!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: mama
22.10.2018 9:10:18   
Misha i Ljisha
Vau ja ovde sad parti brejker. Moja mama zivi na 25 km od nas, a isto mi je i dok smo ziveli nna 4km. Ne dolazi, ne cuva mi decu, ne kuva, ne pegla. Nedeljom nam skuva svima rucak da nas sve okupi, i bas kad mi se nagomila vesa onda je zamolim ili da ponesem ves pa da ja peglam nedeljom kod nje dok ona zabavlja P ili da ona pegla ali kazem to j retko. Kaze da joj j zao da meni ne pomaze vise jer snajki sve pomogne, kuva svaki dan cuva svaki dan decu, odvodi dovodi iz skole vrtica i td. Sta znam. Meni je to sve ok. Iskreno kazu zene koje nisu imale pomoc ja cu svojoj deci sve. Vala necu. Kako sam i ja sv sama tako nek s i oni snalaze. A ja cu u starosti da uzivam londramuser posted image

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: mama
22.10.2018 10:02:42   
jess021
Meni moja bas pomogne iako zdravstveno nije bas sjajno, ali skuva rucak, ode po decu dok je lepo vreme....Ma sve sto treba, tako je i sestri dok su nje a deca bila mala.
Mnogo sam joj zahvalna jer se u zivotu nista ne podrazumeva. 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: mama
22.10.2018 10:23:15   
Sanjica26 RR
Sinoc sam sanjala mamu kako je grlim i govorim: "Volim te mama". Obe smo u snu plakale. Bas mi je potrebno sad da je zagrlim. U stvari njoj je ipak potrebnije da je ja zagrlim. user posted image Nismo blizu.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: mama
22.10.2018 10:42:59   
Maraj
Meni je moja mama sve!!
Strah me je sta ce biti kada nas smrt rastavi. To mi je jedan od najvecih strahova. Ona je toliko pozrtvovana za mog brata i mene. Nisam upoznala zenu kao sto je moja mama.
Toliko mi pomaze da ja ne znam da li cu moci svojoj deci da pomognem, koliko ona meni pomaze.
Evo od jutros je bila u nabavci. Donela mi sve iz prodavnice i preuzela starije dete( ne ide ovih dana u vrtic) da meni olaksa
To je samo milioniti deo onoga sto ona radi da meni olaksa dan...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Mama
22.10.2018 10:46:13   
jess021
Maraj, prvi put cujem da imas brata. Ja sam bila ubedjena da si jedinica😆

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 22.10.2018 10:50:49 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Mama
22.10.2018 10:54:37   
Maslacak15
majka je majka, jedna i jedina. I kakva god da je, kad je nemas saznas da nista ne moze da je nadomesti. Ja moju nemam vec 14 godina, tako je zivot hteo...Tako da ja nisam imala ni male ni velike usluge. Zao mi je najvise da unucice nije docekala.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 22.10.2018 10:59:37 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: mama
22.10.2018 12:24:14   
MasnaMasnica


IZVORNA PORUKA: Dora89

Može i svekrva da pričuva dete, ali nije to isto, za svekrvu se mora imati opravdan razlog što se ostavlja dete na čuvanje, a za majku je potpuno ok reći "pričuvaj mi dete, idem na kafu sa drugaricom"!


E a kod mene obrnuto. Svekrva mi je ovakva ,uvek je tu ;za sve,a majka totalna suprotnost .

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: mama
22.10.2018 14:07:42   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Vau ja ovde sad parti brejker. Moja mama zivi na 25 km od nas, a isto mi je i dok smo ziveli nna 4km. Ne dolazi, ne cuva mi decu, ne kuva, ne pegla. Nedeljom nam skuva svima rucak da nas sve okupi, i bas kad mi se nagomila vesa onda je zamolim ili da ponesem ves pa da ja peglam nedeljom kod nje dok ona zabavlja P ili da ona pegla ali kazem to j retko. Kaze da joj j zao da meni ne pomaze vise jer snajki sve pomogne, kuva svaki dan cuva svaki dan decu, odvodi dovodi iz skole vrtica i td. Sta znam. Meni je to sve ok. Iskreno kazu zene koje nisu imale pomoc ja cu svojoj deci sve. Vala necu. Kako sam i ja sv sama tako nek s i oni snalaze. A ja cu u starosti da uzivam londramuser posted image



E Ljiso kakav si ti lik.
Pomagaces nego sta.user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Mama
22.10.2018 14:10:39   
Maraj
Ljiso pa kad vidis koliko se ti mucis neces dozvoliti da ti se deca tako muce . Videces user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 22.10.2018 14:12:10 >

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Mama
22.10.2018 16:09:36   
Ana RR
Maslacak, to je baš tužno :( žao mi je što si tako rano ostala bez majke.

Moja mama je jedna divna, napaćena duša. Ne znam kada će doći taj dan kada će konačno moći da misli SAMO na sebe. Dan kada će joj jedina obaveza biti da se igra i šali sa svojim unukom. Poslednjih 30 godina su joj bile grozne a to je više nego polovina njenog života. Ona mi je bolna tačka, volela bih da je imala mnogo bolji život.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here