|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tvrd stomak i pritisak
22.7.2023 12:06:47   
~Tina~
Zdravo svima, videla sam da slicne teme vec postoje ali nisam nigde nasala ovaj specifican problem.Trenutno sam 39+1 i vec 2 dana osecam jako cudan pritisak u somaku, stomak mi se stisne, postane tvrd i kao da dobijem neki cudan pritisak koji oset_im po celom telu cak i u glavi(kao ubrzano sttujanje krvi ..ne znam kako bih opisala stavrno), ne znam sta bi moglo da bude u pitanju,osecam i bol tu kod prepona tjst. dole u karlici kada hodam ili stojim,to stezanje ne bude konstanto tokom celog dana nego se pojavljuje i nestaje,pored toga se osecam super nemam mucnina niti glavobolja, doktorica mi je na godisnjem i ako nesto nije u redu treba da se javljam direktno na porodilistu pa sam htela da pitam za iskustva pre nego sto odem ne zakazana za mozda nesto sto je normalno. Hvala vam svima unapred !
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Tvrd stomak i pritisak
22.7.2023 12:41:28   
Tiziana
Cao. To sto opisujes su kontrakcije, a karlica te boli jer se siri. Verovatno ces se ubrzo poroditi.Pozdrav

(odgovor članu ~Tina~)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Tvrd stomak i pritisak
22.7.2023 12:53:30   
~Tina~
Znaci i ako ne osecam neke bolove poput grceva  i dalje moze da znaci da su to te lazne ili prave kontrakcije, jeste da mi je ovo druga trudnoca ali prva je bila indukovan porodjaj pa nista od ovoga nisam dozivljavala, ovakvav pritisak sam oset_ila i pre od pocetka 3. trimestra samo sto se pojavljivao mozda 1 do 2 puta nedeljno i to jednom na dan na svega par sekundi a sada se desava dosta cesto u toku dana ali je isti osecaj jedino sto imam dodatne bolove u karlici i donjim ledjima, jer me bas uspanici kako postane tvrd stomak i taj tok krvi kada poleti ka gore do glave, znaci da se polako spremam ?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Tvrd stomak i pritisak
22.7.2023 14:35:44   
Ana RR
Postovi prebačeni u postojeću temu KLIK

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ~Tina~)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Porođajna priča: Moja beba je imala moždan...
Mali Tim je bio dugo očekivano dete. Svi smo mu se radovali, i mama i tata, kao i njegova starija sestra Tia.
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here