|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Javna opomena i ban!!!
11.1.2013 10:29:37   
lesica
Poštovani članovi foruma Ringeraja.rs ,

Kako je ovaj forum jedan od najvećih i najposećenijih porodičnih i roditeljskih foruma,i kako omogućava komuniciranje i razmenu iskustva u svim segmentima života, isto tako vezuje na jednom mestu ogroman broj različitih ličnosti,mišljenja,interesa koji mogu dovesti do odredjenog nivoa verbalnih sukoba.

Da bi ste se podset_ili pravila foruma,kao i sankcija koje nepoštovanje istih za sobom povlači, nije loše pročitati ih još jednom OVDE,
a jedna od najvažnijih pravila ponašanja na forumu su :
STROGO JE ZABRANJENO-vređanje drugih korisnika,širenje bilo kojeg oblika nacionalne, verske i rasne mržnje i mržnje na osnovu političkog ili seksualnog opredeljenja,
korišćenje vulgarnih reči, upućivanje pretnji korisnicima portala ili uopšteno“

Ovo bi značilo da je svako od nas prisutnih ovde u obavezi da se pridržava ovih pravila,jer svi skupa činimo forum ovakvim kakav jeste.

S'' obzirom na činjenicu da svako od nas ima različit karakter,odnos i iskustvo prema odredjenoj temi,različito mišljenje,drugačiji stil pisanja i uopšte izražavanja, a kako posle izrečenog,u ovom slučaju napisanog posta,nije moguće isti povući,kao rezultat toga proizilazi ili pogrešno razumevanje a češće traženje načina za otpočinjanje verbalnog sukoba,tj. rasprave u kojoj se koriste i vulgarne reči,i uvrede,ili lepo upakovane uvrede,podsmeh,omalovažavanje,dolazi do zanemarivanja osnovne teme i odlaska u off topic.

Tražeći rešenja za dešavanja koja u poslednje vreme poprimaju oblik koji apsolutno ne dolikuje forumu kakav Ringeraja jeste,došli smo do zaključka da je nophodno otvoriti ovakvu temu gde će moderatori, zajedno sa administratorom portala, javno pisati sve opomene koje se tiču ne poštovanja pravila,zatim ovde će biti objavljeno i kada neko dobije zabranu-BAN, a bez kompleksnih objašnjenja kako i zašto.
Pre javnog objavljivanja opomene korisnici koji krše pravila dobiće privatnu poruku upozorenja,i ukoliko je budu ignorisali to će momentalno biti povod za pisanje u ovoj temi.

Hvala

Tim moderatora RR

< Poruku je uredio lesica RR -- 11.1.2013 12:26:24 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Javna opomena i ban!!!
15.4.2013 9:16:45   
lesica
Bojana78 - trajni ban zbog trolovanja na portalu!

Marijachi1 i BojaninMuzDjokica - ban zbog otvaranja duplih naloga, a u cilju pokretanja svadje!

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Javna opomena i ban!!!
14.6.2013 18:49:32   
lesica
Na veliku žalost.

Liliana - trajni ban zbog iznošenja neistina vezanih za tvrdnju da je dobijala privatne poruke uvredljivog karakter od članice drugog portala. Nakon detaljne provere baze podatak, utvrdjeno je da takvih poruka uopšte nije bilo (nije ih bilo, samim tim ne mogu biti izbrisane) i da ni jedan član ringreaja.rs, koji ima čak i sličan nalog onoj za koju Liliana tvrdi da je slala privatne poruke, nije se unazad dve nedelju uopšte logovao.



_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Javna opomena i ban!!!
9.2.2014 14:20:31   
lesica
Kopirano iz teme Trbuhom za kruhom

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Gagilly - na ovom portalu nema mesta pominjanja drugih nacionalnosti i religija u negativnoj konotaciji, ovde moramo voditi računa o dostojanstvu korisnika. Tvoj post direktno doprinosi širenju verske i nacionalne netolerancije!!!

Milagros - reči upućene gore pomenutoj korisnici svakako su direktno vređanje i povređivanje dostojanstva korisnika, iako razumem reakciju!

Pre bilo kakve ishitrene reakcije, molim da se obratite moderatorima ili meni i ukažete na problem!!! Niko od nas nije 24/7 tu!!!




U skladu sa ovim -

Gagilly će biti banovana

Milagros dobija moju opomenu, pri sledećem i najmanjem kršenju pravila, zabranjujem pristup!




A sada vas upućujem na pravila ponašanja na portalu i na dostojanstvo i poštovanje korisnika




_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Javna opomena i ban!!!
9.2.2014 21:19:38   
lesica
Gagilly se javila sa molbom da se njeno izvinjenje javno prenese, i ja ga prenosim u potpunosti.


Postovani,

S obzirom da mi je racun onemogucen ( a nisam se cesto ni logovala, kao sto mozete proveriti), zelela bih da se u moje ime uputi javno izvinjenje svim ljudima koje je moj post direktno uvredio. Zelim da priznam sopstvenu glupost u svom postu a kao jedinu odbranu mogu da iznesem da je post napisan u trenucima izuzetno teskim za mene ( promena zivotne sredine, neizvesnost, tuga, samoca). To nije opravdanje i zaista mi je iskreno zao ako sam nekoga uvredila, a i sama sam iz mesovite porodice. I svakako nisam taj tip osobe. No, samo bih volela da se uputi izvinjenje u moje ime, isto onako javno kao sto je i banovanje izneseno.

Unapred hvala,
Dragana - Gagilly

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Javna opomena i ban!!!
8.3.2014 20:06:00   
lesica
Iz teme VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo


IZVORNA PORUKA: lesica RR

Drage moje trudilice, prosto sam se frapirala neprimerenošću komunikacije među pojedinim članicama!!!
Zaista smatram da je to ispod svakog nivoa pristojnosti, naročito među vama koje treba da budete jedna drugoj najveća podrška.

Ono što moram da naglasim je da na Ringeraji nema mesta direktnom i indirektnom vređanju, samim tim ja neću dozvoliti da se naruši dostojanstvo i integritet RR korisnika kao i osnovna pravila foruma!!!

To što pojedinci možda imaju neke nerazjašnjene situacije, što im se stavovi i mišljenja dijametralno razlikuju, ili što neke nedovršene svađe, nesuglasice i rasprave sa drugih portala pokušavaju da prenesu ovde, mene savršeno ne zanima. I takve situacije molim da rešavate mimo foruma, jer ostali članovi koji su došli po informacije koje ih interesuju uopšte nisu dužni da čitaju kojekakva prepucavanja i konflikte, da se ne izrazim drugačije!

Iz navedenih razloga, i bez previše ponavljanja ko je šta kome rekao, moja odluka je da korisnicama Mirjanče i Brbljivica trajno zabranim pristup portalu Ringeraja.rs!!!


Neadekvatne postove ću obrisati!


Hvala!


lesica RR , administrator portala









_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Javna opomena i ban!!!
9.3.2014 13:16:57   
lesica
Molim banovane članove, da ne pokušavaju da otvaraju nove naloge. Banovan korisnik je banovan korisnik sa starim ili novim nalogom!!!

Otud ban Mirkebg i Mirke Bg, a nekadašnju članicu Mirjanče molim da ne nastavlja sa otvaranjem naloga, nakon moje odluke o trajnoj zabrani!!!


< Poruku je uredio lesica RR -- 9.3.2014 13:19:33 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Javna opomena i ban!!!
13.3.2014 22:22:05   
lesica
Korisniku jovanag je blokiran nalog zbog upornog stavljanja reklame, i pored par opomena, a bez prethodnog kpntaktiranja marketinga Ringeraje.

Molim Vas ubuduce, prvo se javite mailom na marketing@ringeraja.rs!

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Javna opomena i ban!!!
22.3.2014 18:59:30   
lesica
Čitajući postove od prethodnih dana, veliki broj privatnih poruka koje sam dobila, sagledavajući i posmatrajuću uopšteno šta se i kako se dešavalo, i osvrćući se na postojanje duplih naloga a sa druge strane strašno potenciranje istih, moja odluka je ovakva:

bonita - privremeni ban u trajanju mesec dana
Very I ja - ban dupli nalog
Meisje - javna opomena koja sa prvom sledećom opomenom povlači ban
soni -javna opomena koja sa prvom sledećom opomenom povlači ban
sirko - ban dupli nalog
World- javna opomena, nikako mi se nije dopalo potenciranje priče o duplim nalozima
Kugla12- ban dupli nalog
Celeste - ban dupli nalog
lisicaunoci- ban dupli nalog
Verolina- privremeni ban u trajanju mesec dana
Leptiric123- privremeni ban u trajanju mesec dana
Bea83- javna opomena koja sa prvom sledećom opomenom povlači ban


Dakle da se razumemo, svaka pojedinačno zna zašto i iz kog razloga je kažnjena, članice čiji su dupli nalozi blokirani takođe znaju ko su, neću imenovati.

Samo vas molim da ne zaboravite sledeće: Ovaj forum neće i ne može biti mesto nečijih ličnih razmirica,mesto širenja negativne energije,ovde nema mesta podsmehu,vredjanju i isključivosti,i ovaj forum NE MOŽE da postane mesto na kome će biti bitno sve osim zatrudnjivanja, trudnoće, beba, dece, porodice, odnosno zajednice koja se poštuje.
Shvatite da moramo misliti na osećanja drugih koja mogu biti povređena nekim našim postom,i poštujte druge da biste bili poštovani!



I da, vrlo mi je žao zbog odluke, ali takva je kakva je!

< Poruku je uredio lesica RR -- 22.3.2014 20:22:46 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Javna opomena i ban!!!
17.4.2014 11:44:32   
lesica
Bambi0702 - trajni ban, dupli nalog
Bea83 - trajni ban, nakon javne opomene otvaranje duplog naloga.
ledi - trajni ban, dupli nalog
lidija 011- privremeni ban u trajanju mesec dana zbog otvaranja duplog naloga


Ponovo sve molim da pročitaju pravila foruma

< Poruku je uredio lesica RR -- 17.4.2014 12:52:49 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Javna opomena i ban!!!
13.8.2014 11:56:27   
lesica
Nakon čitanja tema i razmatranja jučerašnje rasprave, provokacija i vređanja, moja odluka je sledeća:

Verolina trajni ban, do sada je već postojala ista sankcija nakon koje je ova odluka konačna.

jovicaa privremeni ban, koji sledećim kršenjem opštih uslova korišćenja portala i foruma za sobom povlači trajno udaljavanje sa foruma.

Nina26 javna opomena, koja sledećim kršenjem opštih uslova korišćenja portala i foruma za sobom povlači udaljavanje sa foruma.


Ono što moram da naglasim je da na Ringeraji nema mesta DIREKTNOM i INDIREKTNOM VREĐANJU, samim tim ja neću dozvoliti da se naruši dostojanstvo i integritet RR korisnika kao i osnovna pravila foruma!!!

To što pojedinci možda imaju neke nerazjašnjene situacije, što im se stavovi i mišljenja dijametralno razlikuju, ili se jednostavno ne vole, ne podnose... pa svu netrpeljivost i neke nedovršene svađe, nesuglasice i rasprave uporno nastavljaju zaista ne treba da zanima bilo kog korisnika Ringeraje. Ovo je nešto što po ko zna koji put ponavljam, na veliku žalost.
Takve situacije rešavajte van foruma, jer ostali članovi koji su došli po informacije koje ih interesuju uopšte nisu dužni da čitaju kojekakva prepucavanja i konflikte, da se ne izrazim drugačije! Činjenica je da takve situacije momentalno prelaze granicu dobrog ukusa i jedne kvalitetne razmene mišljenja.

Hvala!





_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Javna opomena i ban!!!
17.10.2014 13:41:24   
lesica
15.10.2014. trajno banovane su članice:

Merimic - zbog vređanja moderatora ovog portala
Lidoje - zbog otvaranja još jednog duplog naloga

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Javna opomena i ban!!!
6.11.2014 20:19:47   
lesica
Otvaranje više korisničkih naloga i uporno spamovanje teme beta HCG

Trajni ban:

milena1987
nadica92
anamarija988
sonja666

< Poruku je uredio lesica RR -- 16.11.2014 21:30:59 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Javna opomena i ban!!!
15.12.2014 18:34:33   
lesica
Na osnovu odluke vlasnika Ringeraje trajno je zabranjen pristup Cakani84 zbog vređanja!

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Javna opomena i ban!!!
24.1.2015 23:28:57   
lesica
Dupli nalog mamica.mara - trajni ban
Nalog Macaki - ban u trajanju mesec dana zbog otvranja prethodno pomenutog naloga.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Javna opomena i ban!!!
29.3.2015 22:17:50   
lesica

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Otvaranje više korisničkih naloga i uporno spamovanje teme beta HCG

Trajni ban:

milena1987
nadica92
anamarija988
sonja666



Da se nadovežem na prethodni post.

Trajni ban:

pegavica87
jasnabbb

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Javna opomena i ban!!!
28.5.2015 9:08:23   
lesica
Trajni ban sledećim nalozima ( dupli nalozi):

martan
marijamama
vekijuri
marta1
Krobilad
acamajstor
reddream





_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Javna opomena i ban!!!
1.12.2015 10:37:24   
lesica
Ban za sledeće naloge ( dupli nalozi) zbog kršenja pravila portala i foruma:

Gangan
dragicar
cicamacasamja
sdragana21
GOSA 76
tom i dzeri
tinatar
bucocar
taricaljubica
lekenik
silva12
renky
tarko
anđa
malagas
Stella76
zima1995
gaga54
micika44


IZVORNA PORUKA: lesica RR

Dragi naši Ringerajci,

znate i sami da je godinama unazad bilo raznih nesuglasica po pitanju ovakvih igara, te smo bili primorani da apsolutno kontrolišemo naloge sa kojih dolaze glasovi. To podrazumeva ne računanje glasova koji stižu sa duplih naloga, a istovremeno i angažovanje naših programera koji nadgledaju validnost.

U ovom konkretnom slučaju vezano za ovu nagradnu igru, svi glasovi koji su stigli sa duplih naloga nisu uzeti u obzir! A svi nalozi sa narednog spiska će biti sankcionisani:



petkomilan
zoricape


irenkaa
tanjadjokic98
jelenatomic28
sandradencic
milicasavicevic73


Nallee
Cuka60
Fika77
Gocik


Nata68
Love you


Petkomilan
Srkiplus
Draganamod
Bosakocic
Nsrb
An340289
Milanke21
Ivann6416
jvioleta
Mmarija706
Dukilica
Zmladenovic16
Filipincic
Petko
Ljnikol964



Zorazoka1
Babygirl
gooooooo

Plavusha
papiko


princeza88
bojana92


Mackica5
Vanja95
Lenamia
Kalinaa



Matijevicm
Nana26
Marijamas19


Jeca45
Jovankat


Micika44
Miki23





Administrator portala lesica RR




< Poruku je uredio lesica RR -- 26.12.2017 22:47:00 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Javna opomena i ban!!!
9.10.2017 11:37:37   
lesica
Banovan član mamita80 , jer i nakon opomene administratora nastavlja sa uznemiravanjem članova (slanjem poruka gotovo identičnog sardžaja i zadiranje u privatnost korisnika) putem privatne poruke.


Administrator portala, lesica RR



Dupli nalozi:

nekicamimi
Roblox
Roblox1
Biljka10

< Poruku je uredio lesica RR -- 26.12.2017 22:49:36 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Javna opomena i ban!!!
17.12.2018 18:59:21   
lesica
Iz teme »WOW PRAZNIČNA AVANTURA«


IZVORNA PORUKA: lesica RR

Poštovani učesnici u proteklom konkursu »WOW PRAZNIČNA AVANTURA« i korisnici portala Ringeraja,
Konačni spisak dobitnika nagrada će biti objavljen sutra, kada nam programeri dostave revidiran spisak dobitnika.

Naime, detaljnom proverom od strane naših programera, nedvosmisleno je utvrđeno da su dva naloga otvorena od strane već postojećih korisnika, čime potpadaju u kategoriju duplih naloga što je u suprotnosti sa Pravilima korišćenja portala i Pravilima korišćenja foruma.

Samim tim, kao i do sada, ti dupli nalozi će biti sankcionisani trajnom zabranom pristupa portalu, a u skladu sa Opštim uslovima korišćenja foruma.

U pitanju su nalozi:

Kikiriki17
Mikamaka


Zabrana pristupa na mesec dana takođe je određena nalozima :
KrisLi
Vena


U skladu sa gore navedenim utvrđenim nepravilnostima, zаdržаvаmo prаvo dа navedenim učesnicima ne dodelimo nаgrаde već da odredimo druge dobitnike.

lesica RR, administrator portala




_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here