|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Priča o novom mobilnom telefonu
16.10.2008 13:27:10   
guppy RR
Jednog dana odlučim na promenim svoj mobilni telefon... Iskreni obožavatelj Nokie (menjam peti telefon), odlučim da i ovaj put ostanem verna svojoj omiljenoj marki. Nikada nisam imala problema u ovih 9 godina mobilne telefonije, DO SADA.

Kupim predivni telefon, Nokia 6555, ima sve što koristim. Kalendar, e-mail proveravanje, fotoaparat, bluetooth, sve osnovne funkcije i moju omiljenu - ispis iz kalendara na ekranu telefona :) Ahh, ljubavi velike...

Ljubav je brzo počela da se gubi kad se taj telefon počeo sam gasiti. Pre razgovora, sred razgovora, za vreme punjenja, za vreme pisanja SMSa. Ali dobro - šta je tu je, vratim ga nazad u radnju.

Kod nas ima zakon, koji omogućava kupcima da odaberu 4 opcije prilikom reklamacije, ukoliko aparat ne radi. Jedna od opcija je i "nov aparat kao zamena pokvarenom", i ja sam odlučila da krenem tim putem. Zgadila mi se misao na moj telefon, koji će otići na servis, provesti tamo mesec dana, vratiti se nazad, opet se pokvariti, i tako dalje. Zato: želim nov telefon i zakon to omogućava!

U trgovini mi kažu, da MOGU dobiti nov telefon, ukoliko servis utvrdi, da telefon stvarno ne radi. Slažem se sa tim i čekam odgovor. Dobijem odgovor servisa, da telefon nema grešku. Telefon radi !!! Ali ne radi baterija !!! I traže moje odobrenje, da promene bateriju.

Ja njih uveravam, da sam ja kupila telefonski aparat, kojeg DEO je i baterija, i da NE ŽELIM da mi menjaju delove aparata, već želim nov aparat, kao što to predviđa zakon. Naime, ako deo aparata ne funkcioniše, to nije funkcionalan aparata i ne mogu me uveriti, da telefon radi!!! I oni kažu dobro... dobićete nov telefon.

Posle još dve nedelje (u trgovini su čekali, da dođe taj moj novi telefon) ja odem tamo i daju mi papire u potpis. Ja kažem da želim da vidim telefon pre potpisa i oni mi ga daju u ruke. I šta vidim??? Svoj stari telefon!!!! I kažem prodavačici da je to moj stari telefon i da mi je obećan novi, kao što mi pripada, a ona meni kaže da to nije moj stari telefon, da je u njemu SVE novo (znači SVA elektronika), samo plastiku su ostavili moju "jer tako se to radi".

Ja tamo sedim, ne znam da li je to skrivena kamera, razmišljam šta da joj kažem, i mirnim glasom kažem... da to za mene nije nov aparat ... i kako bi njoj bilo da joj crkne šporet, a njoj dođu i zamene u šporetu par delova i kažu, da je to nov šporet. I njima naravno neprijatno i tako mi razgovaramo, ona me uverava da se to tako UVEK radi, a ja tvrdim njoj, da to nije nov aparat. Tako sam izašla iz prodavnice i zvanično odbila da preuzmem aparat... i morali su da kucaju zapisnik.

Sledeći dan zovem nazad (tako smo se dogovorili) i dobijem šefa odeljenja. Gospođa ljubazna do suza, zaista, i kaže IZVINITE, pogrešili smo, molimo vas dođite nazad. Uradićemo SVE što želite... Dobićete nov aparat, novac nazad, sve što vi kažete!

A ja... mislim si.. toliko sam imala problema sa servisom tog telefona, trajalo je skoro dva meseca... neću ja više time da se bavim, već želim da mi vrate moj novac (i to omogućava zakon) i nek se slikaju sa telefonom (figurativno). I tako se dogovorim sa teticom, u trgovini je postupak gotov u 5 minuta, vrate mi pare, raskinu aneks.... Zahvalim e-mailom na finoj usluzi i na poštovanju zakona, i odgovore mi u stilu "ostanite i dalje zadovoljni korisnik naše mreže" ....

..... Ubi se od maltretiranja zbog jednog OBIČNOG telefona.
I sad razmišljam što sam toliko energije potrošila na to bezvezno trčkaranje, kad želim da objasnim neki svoj princip nekome i da postoje pravila i norme, koje treba da se poštuju. Ja uvek glavom kroz zid, da ljudima pokažem da moraju da ostanu pošteni... a na kraju se uvek pitam na čiji račun.

valjda nisam nekog smorila?
Sad još uvek koristim stari telefon i razmišljam ....
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
16.10.2008 13:56:00   
Anoniman
Ja sam bila verna Nokii godinama, i onda sam se smorila, i rekla, e ovaj je na oko baš lep! Tako kupih svog prvog Samsunga, E 530 - prezadovoljna sam bila. Kada ga je Luka više od 1000 puta otvorio i zatvorio u svega par dana, nekoliko puta ga bacio iz stolice za ručavanje i par puta umočio u griz, malko je počeo da gubi kontakt, ali je ustvari lepo radio... ništa strašno se nije dešavalo. Možda sam ja to malo i umislila jer sam smislila da bih nov tel. Postoji problem što ja prodaju starog tel-a doživljavam jako emotivno, no i to smo nekako pregurali. Sada imam Samsung U700, FENOMENALAN JE, jedina mana mu je što maska nije odrađena k'o svet i guli se. Inače radi "kao zmaj". Ima touch screen-treba vremena da se navikneš, prvih par dana radi sve sem ono što ti hoćeš. Ja sam prvi dan 2 sata pokušavala da podesim budilnik, i svaki put kada sam sve napokon podesila, sam nešto slučajno pipnula i on se vratio na početni meni. Do kraja ga je muž namestio, ali već za dan-dva je sve bilo super.
Ima internet, ima bluetooth, ima dobar fotoaparat (videti album "Igraonica"), ima malo memorije telefona, ali može da se dokupi memorijska kartica (što sam ja uradila).

No, ustvari ovde nije uopšte bila tema VRSTA MOBILNOG TELEFONA nego isterivanje zakona na videlo! user posted image  I nek si uzela pare! user posted image  

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
16.10.2008 14:05:06   
guppy RR
IZVORNA PORUKA: Tasha
Kada ga je Luka više od 1000 puta otvorio i zatvorio u svega par dana, nekoliko puta ga bacio iz stolice za ručavanje i par puta umočio u griz, malko je počeo da gubi kontakt...

Baš čudno user posted image user posted image user posted image
(ubi se od smeha)

Pozz,
guppy - isterivač zakona


< Poruku je uredio guppy -- 16.10.2008 14:07:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
27.11.2008 13:01:20   
Lu
Jesi opasna guppy,tako i treba user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
27.11.2008 13:03:07   
guppy RR
Ovo sam ti ja:
user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
27.11.2008 13:09:51   
kumara
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najgore je sto te ja potpuno razumem!!! Mislim da bih uradila isto sto i ti, i onda se nervirala sto sam potrosila vreme i energiju...

Draga to je jace od nas!!! user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
27.11.2008 13:10:00   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
27.11.2008 13:11:30   
guppy RR
Eto.. to ti je princip
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
26.6.2020 10:34:15   
bikicaV
E ovo je post. Ubi se dok ga procitah.
Sve si u pravu.
Ja bih isto nov a ne polovan mobilni tel

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
26.6.2020 10:41:46   
mama Jo
I ja razumem u potpunosti.
Mislim da bih i ja tako user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
26.6.2020 10:48:32   
bikicaV
To je po zakonu. A i zena je dosledna . Eh, meni bi trebao novi mobilni.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
26.6.2020 11:04:45   
mama Jo
Haha, kad vec pricamo o tome... user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu bikicaV)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
30.10.2023 16:31:01   
flamingos
Moj prvi telefon je bio Nokia,zatim Tesla i posle sam prešla na Samsung i evo za rođendan dobih Samsung(doduše,još je u kutiji,planiram uskoro da počnem da ga koristim).Još uvek me super služi i ovaj.Ne patim od toga da često menjam telefone eto da se zove da sam kupila.Bitno mi je da mi služi.Samsung se pokazao odličnim.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 9:04:33   
Srecko47E
Godinama koristim Huawei,menjam samo model.
Meni telefon sluzi za fotografije,za ostalomi nije potreban,te mi je eto,bitna samo famozna kamera.

Na poslu,imam sluzbeni telefon koji je obican Samsung.

Nikad nisam patila za naekom markomi dobrim telefonom.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 9:28:11   
flamingos
Juče me moje dete pita kad planiram da počnem da korustim nov telefon?Rekoh joj"Uskoro".I ona koristi Samsung(ali malo moderniji).Iduće godine dobiće nov telefon.Bira ona koji želi.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 12:28:42   
Srecko47E
Ja sam devet meseci od momenta uzimanja novog telefona,koristila stari.
Nisam mogla da se prebacim na novi telefon,nikako.
Veci,delovao mi je komplikovanije...I onda sam rekla sebi,cekas.
Koristis telefon koji nema karticu,placas svakog meseca racun za sta-Da li si normalna?user posted image

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 13:08:59   
dddaca
I koji je bolji? Stari ili novi?

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 13:47:32   
flamingos
Neću baš toliko dugo da čekam,a i ja sam pripejd.Ne plaćam mesečno,tako da-uskoro krećemo sa novim telefonom.A žao mi još ovog.Tako dobro radi.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 13:55:54   
Srecko47E
Ja svaki stari telefon,prosledim mami.
Kad kazem stari,mislim na telefon star max 2 godine,koji je realno i dalje nov u smislu modela,pa i tragova koriscenja.

Sad sam se npr navikla na novi i stari mi ne odgovara nikako.
Sve je to stavr navike.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 13:58:43   
flamingos
Zato i maximalno odlažem korišćenje novog telefona.Naviknem se na taj koji koristim.Moji telefoni su svi sačuvani-stoje u fioci.Rado ih ponekad napunim i priset_im se snumaka i fotografija.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 14:00:58   
Srecko47E
Slike cuvam na drajvu,ako se tako kaze.
Laik sam.

Izradim,prebacim i telefon bude prazan.


Sa cuvanjem slika,shvatila sam da slike ne izradjujem.
A volimo da gledamo albume...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 14:04:59   
flamingos
Imam ja i albume,slike i snimke na flešu i cd.Ali,nisam sve prebacila,pa volim da zađem u stare telefone.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 14:07:49   
Srecko47E
...setis se nekih momenata.
Neprocenjivo.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 14:10:24   
flamingos


IZVORNA PORUKA: Srecko47E

...set_is se nekih momenata.
Neprocenjivo.
Da.Ali,redovno radim fotografije i to prelistavanje albuma je divno-večita uspomena.


(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Priča o novom mobilnom telefonu
31.10.2023 14:11:40   
Srecko47E
Ja radim Yolobook,super su mi!

Ocas posal prebacim sa telefona,korektna cena,brzo stigne.
Platim online ,ma sjajni su,

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here