|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blighted ovum - prazan GM
13.12.2023 13:36:07   
MakiTaki
Dobar dan danas mi je definitivno dijagnostikovan blighted ovum i doktorka mi je rekla da mogu i da sačekam da krene pobačaj sam od sebe. Zanima me da li je bolje sačekati da telo uradi svoje ili je bolje odraditi kiretažu? 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Blighted ovum - prazan GM
13.12.2023 15:17:27   
dunja RR
MakiTaki dobro nam došla, mada mi ja žao što si na forumu Ringeraja iz ovog razloga, drži se. Ne znam da li ti je prva trudnoća, ali ako jeste, mene su tešili time da je BO ipak na neki način dobar znak, da mogu da zatrudnim.

Meni su nakon BO radili kiretažu, u Frontu (inače se radi u dnevnoj bolnici tamo, ali ja sam Morala ostati jedan dan jer sam primala fraksiparin za razređivanje krvi, pa nisu smeli da rizikuju). Mnogo mi je bilo teško, ali zatrudnela sam opet nakon 3 meseca (VTO).


Želim ti sve najbolje!

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu MakiTaki)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Blighted ovum - prazan GM
13.12.2023 21:38:15   
J.has a gun
Zdravo svima!Pisem sa jednim,za mene potpuno novim i nepoznatim iskustvom.Poslednji ciklus je bio 09.11..Brzi testovi na trudnocu(3 komada😂)su izrazeno pozitivni sa dosta propratnih simptoma trudnoce.Inace sam visestruka mama pa poznajem simptome😊Poslednja dva dana sam imala izrazene bolove u krstima i grceve u stomaku.Jutros kada sam zavrsila trecu smenu,dok sam sedela na wc solji,ispao je poveci krvni ugrusak i ulozak je kasnije bio polu-pun.To je bilo danas oko 12h..Posle toga,nije bilo krvarenja.Kad god se obrisem posle mokrenja,ima roze tragova ali ne i aktivnog krvarenjaTermin kod ginekologa imam sutra ali eto,rekoh da pitam da li je neka od vas imala ovakvih iskustava a da je trudnoca ipak opstala?Trudnoca nije jos uvek potvrdjena ni Betom iz krvi ni UZ-om

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Blighted ovum - prazan GM
13.12.2023 23:23:01   
dunja RR
J.has a gun, ispada da samo ja pišem u ovoj temi, ali prošla sam i kroz ovo što ti prolaziš. Mada mislim da čak ovo i nije prava tema za tebe, jer verujem i nadam se da kod tebe nije BO. Ono što ti mogu reći je da jeste, bilo je žena ovde koje su krvarile na početku trudnoće i trudnoća je bila ok (i ja sam jedna od njih, na početku poslednje trudnoće sam krvarila, posle je sve bilo kako treba), a bilo je onih drugih priča. Nadam se da će kod tebe biti sve ok, znam da je teško izdržati do tog UZ sutra, ali pokušaj da odmoriš. Sve najbolje ti želim, javi nam se sutra user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.12.2023 23:24:03 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu J.has a gun)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Blighted ovum - prazan GM
15.12.2023 3:00:54   
J.has a gun
Hvala Dunja na podrsci😊Nazalost,posle danasnje poset_e ginekologu mi tek nista jasno nije..Naime,od trudnoce nema nista.Ona jednostavno nista ne vidi(po datumu posl.menstruacije bih bila 5.nedelja ali po mom racunanju tj.nezasticenim danima negde 3.nedelja)Kaze da je endometrijum jako debeo,da je materica prepuna sluzokoze i da ce ciklus krenuti svake  sekunde.Posle 24h pauze,prokrvarila sam tu na pregledu onako fino,i posle toga evo vec 12h ni kapi krvi.Znam da stres i npr.problemi sa stitnom mogu da poremete cilkus(a ovog meseca sam imala stres pored standardne hipotireoze)..Ali sve mi je jako neobicno.Brzi testovi pozitivni-trudna nisamNa UZ-u pokazuje menstr.koja trrba da pocne svake sekunde-nikako da pocneImam grceve slicne menstrualnim,manta mi se u glavi,bole me grudi a ipak se nista ne desava😪

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 280
   RE: Blighted ovum - prazan GM
15.12.2023 9:06:35   
Srecko47E
Mojoj snaji je krenulo sa krvarenjem.Rekose,mala trudnoca oko 4+3,test pozitivan.
Na Uz jedna dr u ciju strucnst zaista sumnjam i to sam joj rekla pre odlaska-raspitaje se dobro,kaze trudnoca.Vidi nestomsitno i malo.NESTOM.
Nije joj dala nista ni uput za bolnicu-krvarenje je prisutno.Obilino.

Ispao joj je sluzavi ugrusak,ona kaze da misli da je to bilo to ,jer je cudno izgledalo.
Naredni dan,UZ-ima nesto sitno komadic,nisu sigurni sta,trudnoca nije,.

Ostalo je upitno.Imala je kiretazu da se komadic-ne znam cega ,jer je pola nisam razumela ukloni.


(odgovor članu J.has a gun)
Direktna veza do poruke: 281
   RE: Blighted ovum - prazan GM
15.12.2023 13:42:19   
MakiTaki
Hvala na podršci. Zapravo imam devojčicu od godinu i po dana koja se zove Dunja. ❤️ Mene su poslali iz Fronta kući da vidimo da li će samo spontano krenuti i zakazali mi kontrolu u sredu. Imam bolove kao pred menstruaciju, koji su krenuli pre 2 dana, ali se još uvek ništa ne dogadja. Iskreno više ubija ovo čekanje. Juče sam napokon prihvatila činjenicu da je to to i da više nisam trudna. Mislim da su verovatno i hormoni krenuli da opadaju, pa je to doprinelo tome. Želim svima da se oporave od svega što im se dešava i da samo izadju jače. Ja imam moju malu devojčicu i zbog nje nesmem da se predam. Pa se nadam kasnije kada se bude sve sredilo, da će dobiti batu ili seku.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 282
   RE: Blighted ovum - prazan GM
16.12.2023 15:30:11   
17 joka
Zao mi je zbog ovih losih i tuznih iskustva koje prolazite ali mogu reci samo bolje ranije nego kasnije ako vec nesto mora da se desi. Odbolujte i u nove pobede 

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu MakiTaki)
Direktna veza do poruke: 283
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Idi na:







Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here